Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 15:12)
aš sau tos kaukolinės norėtau...bet mannereikiamannereikiaommmmm

Tiap.. Ir mane po baltos uniformos ant kaukoliu traukia (darbe kaip ir ne fasonas su tokiom vaikscioti)... Uztat beveik visos vasarines laisvalaikio maikes su kaukolem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 24, 13:54)
as turiu ON treningines tas su pukeliu -tai tau butu trumpos 4u.gif nes man normoj -net lenkt neeik -kas itin retai buna 4u.gif

aha, jau atsiliepimus paskaiciau kad ugiui 176 trumpos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2012 11 24, 15:46)
Taure, kur butu galima pasizvalgyti aveeno produkcijos? Kurioje parduotuveje/vaistineje yra pradeta rinkti, kad greiciau pasiektu LT smile.gif

Drugstore kazkada pirkau. Manau, ten nesunkiai susirenka uzskaymas 4u.gif.

QUOTE(pumpica @ 2012 11 24, 15:49)
Noriu fleece kelniu po namus tampyt, vyras su vaikais turi Oldnavy fleece, as taip su pavydu ziuriu, minksta, silta  biggrin.gif o moterim kazkodel nerandu  g.gif yra tik atseit pizamines, nu is principo koks skirtumas, tik va gal kas turit, idomu kaip jos realiai, ypac ilgis  g.gif Fleece kelnes.

O iš Aeropostale nebandėt? Labai mielos ten po namus - minkštos ir šiltos mirksiukas.gif.
Atsakyti
http://www.landsend....H=Shopping_Cart

mergaites jei atsliepimai, kad kelnes atitinak dydi tai imtik pagal savo dydi, ar vis tik imti dydziu mazesnes g.gif nes kitas emiau 12 dydi tai tikrai didintos ir buvo atitiko 14 g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 24, 14:24)
merginos kur ieskoti verstos odos rankinuku ar zomso? reiketu i pilkuma  huh.gif kaina iki 200 lt prie Keen batu 4u.gif  ieskau taupe tokios spalvos g.gif

http://www.armaniexc...tote.do?sortby=
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 24, 14:43)
As ir fossil pinigine nusipirkau. tongue.gif Kaip tik senute fossil pinigine baiginejosi..

užrodykit ax.gif ieškau jau seniai, ale nieko tinkamo ir padoria kaina nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 24, 13:56)

O iš Aeropostale nebandėt? Labai mielos ten po namus - minkštos ir šiltos mirksiukas.gif.

bandziau vienas, va pasiemiau uzvakar -trumpos g.gif nors pagal ju apyrasa (pagal inch) tai neturejo but trumpos...
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 11 24, 16:56)

g.gif g.gif ne mano stiliaus schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(pumpica @ 2012 11 24, 15:57)
bandziau vienas, va pasiemiau uzvakar -trumpos  g.gif nors pagal ju apyrasa (pagal inch) tai neturejo but trumpos...

bet tavo tu toks modelis ten idomus -gal jos patrumpintos g.gif nes is aero mano kelnes gerokai ilgesnes nei ON 4u.gif nors aukstaugem tai nezinau ar uztektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rajola @ 2012 11 24, 15:56)
užrodykit ax.gif ieškau jau seniai, ale nieko tinkamo ir padoria kaina nerandu smile.gif

http://www.dillards....7_zi_dark_smoke tik šita liko
Atsakyti
Taures komandai diiidelis dekui uz gautus grozius wub.gif
Vaiku gymboree pizamytes kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif Mazosios apyranke su sagiukais nereali ir net nekrenta nuo rankytes(emiau tik pabandymui, nes maniau, kad dar per laibas riesiukas tokioms gymbo apyrenakems) wub.gif wub.gif wub.gif
Mano Bearprow tamsiai melyni wub.gif ir dydis idealus thumbup.gif - aciu visoms patarusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 16:20)

tai kad jau vakar šitos nebedavė pirkt verysad.gif.
Atsakyti