Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

As ir fossil pinigine nusipirkau. tongue.gif Kaip tik senute fossil pinigine baiginejosi..
Atsakyti
Gerdulka ar jus pirmadieni uzsakinesite 6 pm.com medziosiu batelius jei nuleis kaina tai uzsakysiu, nes mano firmai pirmadieni nuolaida alia duos smile.gif kelinta valanda priiminesite uzsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 lapkričio 2012 - 14:53
QUOTE(kriisti @ 2012 11 24, 16:49)
Gerdulka ar jus pirmadieni uzsakinesite 6 pm.com medziosiu batelius jei nuleis kaina tai uzsakysiu, nes mano firmai pirmadieni nuolaida alia duos smile.gif kelinta valanda priiminesite uzsakymus 4u.gif

blink.gif lotuliukas.gif istisa para priiminesime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 16:40)

bigsmile.gif doh.gif Aš suprantu vardas, bet už tą kaukolę paauglių mamos gali ilgai nebesikalbėti tongue.gif

O us polo labai simpatiški.. thumbup.gif

----
Nu, mes kaip mes, atlaikysim pirmadienį.. o Gerdulka jau turbūt laukia antradienio greičiau tongue.gif
Atsakyti
Aciu mergaitems uz prekytes 4u.gif , man tai viskas tiko ir patiko, sedziu apsipatenkinus wub.gif
Tik mamai lansend pukine pasirode siauroka is peciu gal kas noretu L regular black pasimainyti i XL (spalva nesvarbi) http://www.landsend....~246526_59.html i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 24, 15:05)
bigsmile.gif  doh.gif  Aš suprantu vardas, bet už tą kaukolę paauglių mamos gali ilgai nebesikalbėti  tongue.gif

O us polo labai simpatiški..  thumbup.gif

----
Nu, mes kaip mes, atlaikysim pirmadienį.. o Gerdulka jau turbūt laukia antradienio greičiau  tongue.gif

aš sau tos kaukolinės norėtau...bet mannereikiamannereikiaommmmm
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2012 11 24, 14:43)

ooo super
tuoj atsiusiu thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz siuntinuka thumbup.gif Viskas labai patiko ir tiko. wub.gif ir nesuper 4u.gif uz visad malonu priemima.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 24, 17:12)
aš sau tos kaukolinės norėtau...bet mannereikiamannereikiaommmmm

Mintis prašalaitė: O tos maldos padeda? Susilaikyti? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(gerdulka @ 2012 11 24, 17:00)
blink.gif  lotuliukas.gif istisa para priiminesime    biggrin.gif

biggrin.gif Priimamasis visą parą
Atsakyti
Taure, kur butu galima pasizvalgyti aveeno produkcijos? Kurioje parduotuveje/vaistineje yra pradeta rinkti, kad greiciau pasiektu LT smile.gif
Atsakyti
Noriu fleece kelniu po namus tampyt, vyras su vaikais turi Oldnavy fleece, as taip su pavydu ziuriu, minksta, silta biggrin.gif o moterim kazkodel nerandu g.gif yra tik atseit pizamines, nu is principo koks skirtumas, tik va gal kas turit, idomu kaip jos realiai, ypac ilgis g.gif Fleece kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 24 lapkričio 2012 - 15:51
QUOTE(pumpica @ 2012 11 24, 15:49)
Noriu fleece kelniu po namus tampyt, vyras su vaikais turi Oldnavy fleece, as taip su pavydu ziuriu, minksta, silta  biggrin.gif o moterim kazkodel nerandu  g.gif yra tik atseit pizamines, nu is principo koks skirtumas, tik va gal kas turit, idomu kaip jos realiai, ypac ilgis  g.gif Fleece kelnes.

as turiu ON treningines tas su pukeliu -tai tau butu trumpos 4u.gif nes man normoj -net lenkt nereik -kas itin retai buna 4u.gif kaip su kitom -nzn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 lapkričio 2012 - 15:56