QUOTE(gretuxxx @ 2012 11 23, 17:41)
Labai fainuoliai sitie Ralph Lauren leginsai http://www1.blooming...age=contextPage. Labai graziai ir tvirtai aptempia kojas.
gal galit dydį pakomentuot?
Aciu mergyte uz prekytes Lauren kaip visada Su vyru si karta leidau susipazinti
Bet netiko man Hugo Boss dzinsiukai Dydis 26, ilgis 34 abeju, bet realiai melyni ilgesni (tikrai tinkami ilgakojems). Klubams apie 96 tikrai, nes as su 92 laisvokai jauciuosi Dzinsiukas abieju storesnis, idealus ziemai Kaina po 247 lt Jeigu ka sudomins, per AZ
Bet netiko man Hugo Boss dzinsiukai Dydis 26, ilgis 34 abeju, bet realiai melyni ilgesni (tikrai tinkami ilgakojems). Klubams apie 96 tikrai, nes as su 92 laisvokai jauciuosi Dzinsiukas abieju storesnis, idealus ziemai Kaina po 247 lt Jeigu ka sudomins, per AZ
o tai kokia papildoma nuolaida AE, kad cia taip visos tik apir dzinsus kalbat
QUOTE(Lyn @ 2012 11 23, 18:42)
Nu kaip reikalai su dezutem? As sedziu ir penktadienio nepradedu, laukiu
Ne Tu viena-aš irgi-MB atnešė kokteiluką, tai padėjau atgal - dar vis tikiuosi šmutkių lėkt
Aciu R&F . Ir Loren . Na, jus ten ir prisisportuojat
Paskendau siandien dezese, bet jau i pabaiga
Dar truputi liko ir rasau visiems laiskucius
QUOTE(Ditele @ 2012 11 23, 19:45)
Ne Tu viena-aš irgi-MB atnešė kokteiluką, tai padėjau atgal - dar vis tikiuosi šmutkių lėkt
turiu paimti drauges sesei ugg, ta jau niekaip nebesulaukia, savatgalio neistemps
Alaniuk, nuo kada priimsi?
QUOTE(Tahoe @ 2012 11 23, 19:16)
Mergaites, jei kas turite ir netinka ir/ar nereikia - perpirkciau tokio pat modeliuko kaip foto 4 dydi
QUOTE(Alaniukas @ 2012 11 23, 18:48)
Paskendau siandien dezese, bet jau i pabaiga
Jūs Alaniuk !
Ar daug iki jcrew truksta?
Jei labai reikia, atsiusciau dar si ta
Jei labai reikia, atsiusciau dar si ta
QUOTE(gretuxxx @ 2012 11 23, 19:41)
ID=502076&upc_ID=830124&Quantity=1&seqNo=2&EXTRA_PARAMETER=BAG&fromPage=contextPage]http://www1.bloomingdales.com/shop/product...age=contextPage[/url]. Labai graziai ir tvirtai aptempia kojas.
o koki dydi emet?