Raso EST,tai cia kokia butu?
QUOTE(dzinamaze @ 2012 11 25, 16:00)
Raso EST,tai cia kokia butu?
jeipas juos 24h EST,tai 7h ryto pas mus
Teks keltis anksciau
aha as ryt irgi po 7 ciut kelsiuosi
dabar iseinu, i laiskus ats veliau kai grisiu ar kai lauretukas bus.
jcrew sios neturiu, mano kitokios tai audinys tvirtas
dabar iseinu, i laiskus ats veliau kai grisiu ar kai lauretukas bus.
jcrew sios neturiu, mano kitokios tai audinys tvirtas
o is cia nieks neperka nes turiu koduka 10 % galiu atsiust jei reik
FragranceNet.com
FragranceNet.com
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 25, 16:55)
kosmetika reik ziuret konkreciai kokio brando domina, macys dabar akcijos gal ten bus reik paieksot kokios norisi ir patikrint kur pigiausia, dabar ir ryt eina daug akciju
tipo tokios Bare mineralls, tik čia matau dar shipas prisideda
http://www.amazon.co...m/dp/B000QE5GU4
TH dydziai us didinti imti reik mazesni nei nesiojat cia jei cia M is us S ir etc
macys tomiukui labai geros kainos, imsim krepsiuka siandien vel
[/quote]
O jeigu skaiciukais parasyta us S bus 8
Aciu
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 25, 16:55)
vitacost duoda nuolaida meginau vel vadinas kodas ne vienkartinis surinksim vel 49usd kad ree ship ir nupirkciau
kodiak neturiu neraso jie sunui su euro 31 perku 1muka tai 34 manyciau 4tukas bus
kosmetika reik ziuret konkreciai kokio brando domina, macys dabar akcijos gal ten bus reik paieksot kokios norisi ir patikrint kur pigiausia, dabar ir ryt eina daug akciju
P.s 6pm raso startuos 26d vidurnakti kada pas mus nzn nes nzn kokios valstijos laiku.. reieks sekti nuo ryt ryto
kodiak neturiu neraso jie sunui su euro 31 perku 1muka tai 34 manyciau 4tukas bus
P.s 6pm raso startuos 26d vidurnakti kada pas mus nzn nes nzn kokios valstijos laiku.. reieks sekti nuo ryt ryto
aciu
[quote=Lenavika,2012 11 25, 18:04]
TH dydziai us didinti imti reik mazesni nei nesiojat cia jei cia M is us S ir etc
[/quote]
Aciu
[/quote]
nesutinku, beveik visos striukes ir paltai atitinka dydzius
[/quote]
Aciu
[/quote]
Mergytes ,kaip cia ta nuolaidele taikytu
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Kiek suprantu jei pirkciau TH uz 100,tai duotu 25dol ir 15/?
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Kiek suprantu jei pirkciau TH uz 100,tai duotu 25dol ir 15/?
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 25, 18:17)
Aš sakyčiau net gi mažinti gal šiek tiek. Tiesa aš tik vieną TH striukę turiu, tai dydę ėmiau kokį nešioju, tai pečiai ir rankovių ilgis labai ant ribos. Gal dydžiu didesnė būtų geriau.
QUOTE(kipitun @ 2012 11 25, 19:40)
Aš sakyčiau net gi mažinti gal šiek tiek. Tiesa aš tik vieną TH striukę turiu, tai dydę ėmiau kokį nešioju, tai pečiai ir rankovių ilgis labai ant ribos. Gal dydžiu didesnė būtų geriau.
as tokia pat turiu, tik maniskes dydis S/P
bet jei ne rankoviu ilgis - butu tik tik, tad drasiai sakau, kad TH striukes dydi atitika