Sveikutės
Velnias žino kas čia daros, prieš mėnesį trypiau vestuvėse, o dabar vos kojas pakeliu. Ir masažus einu, plečiančių geriu, Milodronat liepė (sakė bus stipresnės kojos) jau lyg geriau buvo- pasigavau virusą ir vėl apsunko ir visa koja aptirpo - tai Gordius dar nusipirkau , pasaka be galo.
Ir maistą "susireguliavau"- nežinau.
Pažįstu 2 moteris serga virš 20 m. valgo ką nori, vaistų nenaudoja, nes nebuvo, o liga yra sustojusi visiškai ir suprask.
Laikykimės, svarbu dabar nepaslysti
Papildyta:
Ir man ta koja kur aptirpus, l. skaudi yra palikus, skausmas eina iš klubo.
QUOTE(Apart @ 2012 12 10, 10:44)
Ir maistą "susireguliavau"- nežinau.
Pažįstu 2 moteris serga virš 20 m. valgo ką nori, vaistų nenaudoja, nes nebuvo, o liga yra sustojusi visiškai ir suprask.
Laikykimės, svarbu dabar nepaslysti
As baltai pavydziu tokiems zmogeliukams, nesuprantu as del mitybos, atrodo viska darau kaip reikia, o recidyvas po recidyvo, klausa jau truputi pagerejo, bet dabar vel aptirpes veidas, puse gomurio, dantu... Pradejo lysti nenieji simptomai, rytais atsikelus turiu dar pasedeti ramiai, kad vaizdas "susistatytu", kazin cia jau progresas skaitosi? Praleidau praeita savaite baseina, nes ryte vos pasijudinu. Beje nuo trentalio prasidejo galvos skausmai, atrodo, kad pulsuoja smegenys, jau bijau gerti. Ketvirtadieni einu pas Balnyte. Pavargau, mergaites. Mama neraso, i laiskus neatsako, jei ne forumas tai tik su katinu kalbeciau, MB daug dirba, nenoriu jo vargint savo zyzimais. As vis turiu vilti, kad kitamet bus geriau
Laikykitės, mergaitės Žiema-bjaurus metas
Lumi Lumi, ar kompensuojamus vaistukus gaunate?
Su tom mitybom matyt visiems labai individualiai, o gal ir laiko reikia, kad pradėtų jaustis pagerėjimas...
Lumi Lumi, ar kompensuojamus vaistukus gaunate?
Su tom mitybom matyt visiems labai individualiai, o gal ir laiko reikia, kad pradėtų jaustis pagerėjimas...
Sakai nuo trentalio galvą skauda- man be proto skaudėjo 2 dienas..
Man dar ginkmedį liepė gerti po 3 tab. 40mg stiprumo.
Man dar ginkmedį liepė gerti po 3 tab. 40mg stiprumo.
Baltupyte, dar nieko negaunu.
Apart, man net pulsuodavo galva, nustojau gerti dingo ir skausmas. Kartais jauciu dar vietom suduria, bet speju, kad nuo zidiniu tas padurstymas
Papildyta:
Ginkmedis man patinka, as GinkoPrim geriu
Apart, man net pulsuodavo galva, nustojau gerti dingo ir skausmas. Kartais jauciu dar vietom suduria, bet speju, kad nuo zidiniu tas padurstymas
Papildyta:
Ginkmedis man patinka, as GinkoPrim geriu
Del ginkmedzio, tai tanakan ir gingium kiek zinau geriausi, tanakan - is vis originalas. as pati gingium geriu. Arba livewell ginkmedis su lecitinu. Antidepresantai, kur geriu tik miega sureguliavo, miegu gerai, jokiu kosmaru. bet ryte sunku atsikelt, ir dar tos energijos trukumas, gerai, kad vaika auginu, tas vercia nepasiduot. skaitau filosofines knygas ir bandau atrasti savo kelia
Papildyta:
Man tai nuo trentalio skrandis pareina, cavintonas geriau.
Papildyta:
Man tai nuo trentalio skrandis pareina, cavintonas geriau.
As pastebejau, kad man nuo sermiono istisai galva skauda o nuo trentalio nera tokiu bedu
sveikos merginos
http://www.delfi.lt/...e.d?id=60176575
delfyje vel straipsnis. tie zurnalistai tikrai susidomeje IS. nes vis imeta kokia istorija ar tyrimus apie liga.
o kiek sniego..salta salta kur dairais.. su ta atejusia grazia balta ziema!
tikiuosi, kad visi skausmai kamuojantys jus, nuslugs artejant sventems. man kolkas jokiu tokiu nera, tai negaliu nieko pasakyt tuo klausimu..
Gal kartais yra cia pas mus zmogus, kuris domejosi apie panasias ligas kaip IS? nuo ko gali buti panasus simptomai, CNS smegeneles pazeistos? teisybe pasakius, nebesinori man gilintis, na bet, gydytoja uzklause, ar tikrai neurologai isitikine kad cia IS..ir vel sukuosi gydytoju rate.. ir galvoju pasigooglinciau pati, nors realiai cia ir taip viskas juodai ant balto parasyta..
ir dar del simptomu..tiksliau del uztirpimu. jei nieko nedarai, jokio nei vitamino nei vaisto--per kiek laiko praeina?
kitas klausimas, praeina ir tada kada pasikartoja? ir ar tai skaitosi ataka? jau kaip ir i ligonine galima kreiptis su tuo nutirpimo jausmu?
http://www.delfi.lt/...e.d?id=60176575
delfyje vel straipsnis. tie zurnalistai tikrai susidomeje IS. nes vis imeta kokia istorija ar tyrimus apie liga.
o kiek sniego..salta salta kur dairais.. su ta atejusia grazia balta ziema!
tikiuosi, kad visi skausmai kamuojantys jus, nuslugs artejant sventems. man kolkas jokiu tokiu nera, tai negaliu nieko pasakyt tuo klausimu..
Gal kartais yra cia pas mus zmogus, kuris domejosi apie panasias ligas kaip IS? nuo ko gali buti panasus simptomai, CNS smegeneles pazeistos? teisybe pasakius, nebesinori man gilintis, na bet, gydytoja uzklause, ar tikrai neurologai isitikine kad cia IS..ir vel sukuosi gydytoju rate.. ir galvoju pasigooglinciau pati, nors realiai cia ir taip viskas juodai ant balto parasyta..
ir dar del simptomu..tiksliau del uztirpimu. jei nieko nedarai, jokio nei vitamino nei vaisto--per kiek laiko praeina?
kitas klausimas, praeina ir tada kada pasikartoja? ir ar tai skaitosi ataka? jau kaip ir i ligonine galima kreiptis su tuo nutirpimo jausmu?
Del tirpimu pastebejau viena dalyka, ar vartoji ar nevartoji kazka, man ju trukme vienoda (kartais viena, kartais iki triju savaiciu). Man padeda nutirpusios vietos masazas, trynimas, visgi stimuliuot tuos nesveikus nerviukus reikia. Del tu ataku man irgi klausimas, jei tirpimas kartojasi toj pacioj vietoj, ar cia ataka ar ne. As pradzioj bijojau tu tirpimu, bet jau tris pravaiksciojau, nesikreipiau, praejo patys, o ir gyvent nelabai trukde tai nemaciau reikalo steroidus pumpuotis. Nors manau, kad tie nutirpimai reiskia, kad kazkuris zidinukas tuo metu yra aktyvus.
Man del IS irgi klausimu iskyla, pries pora metu erke buvo isisiurbus, bet niekas neparaudo ir blogumu nepastebejau, idomu jie darydami likvoro tyrima paziuri ar cia pvz Laimo ligos sukelejas yra
As turiu nemaza zidini smegeneliu kairiajame pusrutulyje ir gausybe kitu zidiniu, kai kurie kaip kolonos driekiasi per visas smegenis, zodziu...
panasus simptomai dar buna taip vadinamo ADE (Acute disseminated encephalomyelitis), bet jis spejama yra virusinio pobudzio ir kartais gali buti mirtinas, daznai puola vaikus, ir zidinukai ne tokios taisyklingos formos kaip IS.
Kai nutirpimai praeina jie pasikartoti gali bet kada
Man del IS irgi klausimu iskyla, pries pora metu erke buvo isisiurbus, bet niekas neparaudo ir blogumu nepastebejau, idomu jie darydami likvoro tyrima paziuri ar cia pvz Laimo ligos sukelejas yra
As turiu nemaza zidini smegeneliu kairiajame pusrutulyje ir gausybe kitu zidiniu, kai kurie kaip kolonos driekiasi per visas smegenis, zodziu...
panasus simptomai dar buna taip vadinamo ADE (Acute disseminated encephalomyelitis), bet jis spejama yra virusinio pobudzio ir kartais gali buti mirtinas, daznai puola vaikus, ir zidinukai ne tokios taisyklingos formos kaip IS.
QUOTE(LumiLumi @ 2012 12 11, 15:20)
Del tirpimu pastebejau viena dalyka, ar vartoji ar nevartoji kazka, man ju trukme vienoda (kartais viena, kartais iki triju savaiciu). Man padeda nutirpusios vietos masazas, trynimas, visgi stimuliuot tuos nesveikus nerviukus reikia. Del tu ataku man irgi klausimas, jei tirpimas kartojasi toj pacioj vietoj, ar cia ataka ar ne. As pradzioj bijojau tu tirpimu, bet jau tris pravaiksciojau, nesikreipiau, praejo patys, o ir gyvent nelabai trukde tai nemaciau reikalo steroidus pumpuotis. Nors manau, kad tie nutirpimai reiskia, kad kazkuris zidinukas tuo metu yra aktyvus.
As tai del Laimo ligos tyrima kraujos dariausi - parode neigiama. Reiktu gal Jums ir tyrimus del tu ligu pasidaryti?
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 12 12, 05:50)
As tai del Laimo ligos tyrima kraujos dariausi - parode neigiama. Reiktu gal Jums ir tyrimus del tu ligu pasidaryti?
dariausi, gydziausi, paskui gydytoja pasake, kad sorry suklydo, cia IS, tada vel dariausi del bureliozes tyrima, tada vel teigiamas, tada vel neigiamas. ir galiausiai IS gydymas, praejo 2 metai ir vel manes klausia ar cia ne burelioze... o viespatie!kas per nesamoniu kampelis..
http://www.delfi.lt/...i.d?id=60203137
jau rasiau, kad zurnalistai susidomeje ane?
LumiLumi, aciu labai uz info as taip ir nesuprantu, tai tas tirpimas kaip ir ataka? tai i ligonine ir guldo? taip iseina?
QUOTE(sypsena000 @ 2012 12 12, 10:38)
LumiLumi, aciu labai uz info as taip ir nesuprantu, tai tas tirpimas kaip ir ataka? tai i ligonine ir guldo? taip iseina?
Prasom taip, iseina, kad tai ataka, del guldymo tiksliai nezinau, reiketu savo neurologui skambinti, manau priklauso kokio dydzio tas tirpimas, ar yra pasilpimas kazkoks, skausmas ir tt, nes gali guldyti arba ne. Manau solumedroli galima susilasinti ir negulint ligonineje, bet reikia su neurologu apie tai daugiau pasneketi, as dar neseniai iskeptas ligonis tai pati del gulimosi nelabai galiu ka patarti
Papildyta:
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 12 12, 05:50)
Sakykit, o jie visur mokami?