Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Jour @ 2014 02 17, 17:45)
Tpt siulau per atakas atkreipti demesi i AKS...ar jis nepadidejes

Maniskis visada link zemesnes puses. Tik idomu ar ji kaip nors paveikia steroidu infuzijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 17, 20:59)
Maniskis visada link zemesnes puses. Tik idomu ar ji kaip nors paveikia steroidu infuzijos  g.gif

Maniskis ir zemas...gerai jauciuosi su maximum 120/75.Turejau tris atakas...o idomu tai,kad pirmiau seke AKS pakilimas iki 155/95...ir tik po to,kaires kuno puses tirpimas.Tuo pat metu ir kalba striginet pradeda...ir sirdis uzkala.
Papildyta:
Mergaites,o ar yra kam nors buve,kad zidiniu pilna,o stuburo smegenu punkcija net is 7to karto nieko nerodo...?
Atsakyti
QUOTE(Jour @ 2014 02 17, 20:18)
Mergaites,o ar yra kam nors buve,kad zidiniu pilna,o stuburo smegenu punkcija net is 7to karto nieko nerodo...?

Uzsienieciu forumus paskaitineju, tai yra taip buve, kad punkcija nieko nerodo, o zidiniai yra. Tos oligoklonines juostos nera etaloninis tyrimas, nes jos atsiranda (arba ne) ne tik sergant IS.
Atsakyti
ziauru..metus leidziuosi avonex, pasidariau siand mrt-nauji zidiniai po 2 cm, o seni kaupia kontrasta..pries savaite buvau pas gydytoja issirasyt vaistu, pasiskundziau kad blogai, kad is darbo isejau nes nepajegiu- atsakymas-taigi pavasaris doh.gif ir ka man dabar daryt? turit kas ideju? pilnos akys asaru, gyvent nesinori... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 18 vasario 2014 - 20:46
QUOTE(juratema @ 2014 02 18, 21:45)
ziauru..metus leidziuosi avonex, pasidariau siand mrt-nauji zidiniai po 2 cm, o seni kaupia kontrasta..pries savaite buvau pas gydytoja issirasyt vaistu, pasiskundziau kad blogai, kad is darbo isejau nes nepajegiu- atsakymas-taigi pavasaris  doh.gif  ir ka man dabar daryt? turit kas ideju? pilnos akys asaru, gyvent nesinori... verysad.gif

tikiu, kad liūdna verysad.gif laikykis, gal vaistukus pakeis? ar skyrė hormonus, nes, jei kaupia kontrastą, tai židiniai aktyvūs ir reikia slopinti uždegimą g.gif nepasiduok!!!
Atsakyti
tai va as ta suprantu, bet kazkodel kaune kur seniau tikrai atsakingai ziurejo, kai isejau is vaistu studijos tapau niekam neidomi...geriausia buvo kai pasake, kad i mane paziurejus plika akim negalios nesimato-tai jo-rankos, kojos, galva yra, kai sedi tai isvis ideali smile.gif bet as visiem sakau, kad ir tie kur lovoj guli-is akies nepasakysi kad neapsimeta..dabar jei pasiskundziu-tai ruduo, tai pavasaris, tai vandens daugiau gert.. doh.gif sergu jau nuo 2004 m. ir pazystu kas yra normalu o kas ne. si kart nepataikiau i nosi per apziura, tai liepe atsisedus ir atsimerkus durt ir parase EDSS 1 doh.gif ziuresiu gal pas mus ligoninej paguldys, uzgesins tuos lauziukus..
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2014 02 18, 20:45)
ziauru..metus leidziuosi avonex, pasidariau siand mrt-nauji zidiniai po 2 cm, o seni kaupia kontrasta..pries savaite buvau pas gydytoja issirasyt vaistu, pasiskundziau kad blogai, kad is darbo isejau nes nepajegiu- atsakymas-taigi pavasaris  doh.gif  ir ka man dabar daryt? turit kas ideju? pilnos akys asaru, gyvent nesinori... verysad.gif

Tikiu, kad tokiais momentais apima liūdesys ir neviltis. Ar bandėt koreguoti mitybą? Kas turi valios ir pakeičia mitybą sako kad padeda. Turim ieškoti alternatyvių gydymūsi būdų. Gydytojai bejėgiai. IS nevisiems vaistams pasiduoda o ir ne ką turim lt. Kaip dažnai skiriamas mrt? Laikykitės
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2014 02 18, 22:00)
si kart nepataikiau i nosi per apziura, tai liepe atsisedus ir atsimerkus durt ir parase EDSS 1

O as visus testus atlikdavau gerai ir man irasyta EDSS 1,5 doh.gif Ai, per paskutini testa rado ta babinski pozymi (kur braukiant per padus nykstys kilstelna i virsu). Bet mano pedos nera jautrios, niekada pedu kutenimo nebijojau. Kai pasiteiravau gydytojo apie ta babinski, tai pasake, kad pas 5% sveiku zmoniu jis pasitaiko. O pas mane jis neva nezymus. Nors kai prasau MB, kad pakartotu ta testa tai viskas ten pas mane gerai vyksta. Suprasi tuos gydytojus ir ju testus doh.gif
Atsakyti
Pabandykit nusipirkt ir pagert chlorofilo, jis natūralus ir bent man nuėmė nuovargį, iškart geriau pasijaučiau. 250 ml. vaistinėj kainuoja apie 15 lt. Net nustebau, kad jis taip suteikia jėgų smile.gif

QUOTE(juratema @ 2014 02 18, 21:45)

Atsakyti
Noriu miego....
Kaip iveikt ta "miegancios grazuoles" sindroma. Galeciau parpt ir parpt visa laika. Jau kazkaip patalogiskai daros ?
Jau koki pusmeti kazkaip taip nenormaliai norisi miego.
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2014 02 21, 15:01)
Noriu miego....
Kaip iveikt ta "miegancios grazuoles" sindroma. Galeciau parpt ir parpt visa laika.  Jau kazkaip patalogiskai daros ?
Jau koki pusmeti kazkaip taip nenormaliai norisi miego.

aš irgi mieganti nuolat, siaubas kažkoks, bet, kai naktį reik miegot, tada nemiegu, blaškausi schmoll.gif
Atsakyti
Na va, guliu lasina smile.gif paklasiau del reabilitacikos, tai pareiske tipo niekas nesuparalyzuota, tai nepriklauso. Ir aplamai kaip tiek metu serganti tai dar per gerai atrodau doh.gif sake- as kai mokiausi tai buvo 3 pozymiai atskirt issetinei o pas tave nera..i mrt net nepaziurejo.. jo sekasi man g.gif
Atsakyti