Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ruteleee26 @ 2013 12 17, 15:24)
o sesele atsake vaisto forma kita ir kitas kodas g.gif

O cia jau nera tavo, kaip pacientes, problema. Lai israso nauju kodu su nauju lipduku. Rankos juk nenukris nuo "tokio didelio" darbo. Arba tegul argumentuotai pagrindzia kodel. Juk tau tu lipduku su vaisto kodu i vaistu knygute neklijuoja metams i prieki, tik israsymo metu uzklijuoja. Kalbek su gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Specialiai pasikuiciau po dokumentus. Radau autoinjektoriaus perdavimo akta, data stipriai nutolusi nuo konsiliumo. Kiek pamenu, man sesute pasiule naujaji autoinjektoriu, as sutikau, ji mane apmoke ir perspejo daktare, kad rasytu i kompensuojamu vaistu knygele truputi kitoki pavadinima, nes jis kapsulese ir kodus ir viskas smile.gif nebent Vln kita tvarka
Atsakyti
Man vis kvirba klausimas ar vaistai gydo?
Pristabdo plitima, bet jei negydo-vadinasi plinta liga?

Su vaistais man sveikata blogejo, atsisakius ju ir velniava, tik zmogiskiau jauciuosi.

Pastebejau viena dalyka, kad blogos emocijos, itampa taip kerta, kad net is lovos pakilt nebeiseina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 12 18, 14:40)
Man vis kvirba klausimas ar vaistai gydo?
Pristabdo plitima, bet jei negydo-vadinasi plinta liga?

Su vaistais man sveikata blogejo, atsisakius ju ir velniava, tik zmogiskiau jauciuosi.

Pastebejau viena dalyka, kad blogos emocijos, itampa taip kerta, kad net is lovos pakilt nebeiseina sad.gif

O kodel atsisaket vaistu?
Atsakyti
Kažką čia pas jūs skaičiau kad gydytojai lyg ir vengia nejautros prie IS, tai gal žinosite: pas dantistę šiandien traukė danties nervą, nuskausmino. Sakė preis per 2h nutirpimas, bet jau praėjo 4-5h, į nutirpimas nei kiek net nemažėja, ar verta susirūpinti?

LumiLumi, būčiau išklausinėjus, bet daktarės nebuvo, o ta seselė laaabai jau pikta, tai likau nieko nepešus :/
Atsakyti
Na vargses tos sesutes, susies sveikata su tuo piktumu doh.gif

Del nejautros, tai vengia labiau intervencijos i stubura, pvz epiduros. Su dantukais tai neturetu buti kazkas blogo g.gif

Voriukai, vaistukai stabdo uzdegima, bet pacios neurodegeneracijos nestabdo. IS nera vien tik imunine, bet ir neurodegeneracine, kai mirsta ir pacios smegenu lasteles. Is kauno kliniku IS profesores ta girdejau per konferencija.
Atsakyti
Sergu virs desimt metu. Pradzioje turejau pilna narkoze-apendiksas, pries 4 metus epidiura-gimdymas, pries puse metu pilna narkoze-operacija. Tfu tfu tfu... smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi prieš metus cezaris - nieko, prieš 3men traukė dantį tai net du kartus vaistus leido irgi nieko - per porą h praėjo o šį syk taip keistai, va tik į vakarą pradėjo atsileidinėti, tai rytą jau pabudau buvo praėję, bet keista visvien, ko taip ilgai laikėsi, gal kokių stipresnių vaistų suleido :-) bet viskas Gerai kas gerai baigiasi :-D
Atsakyti
As pas dantu gydytoja labai stresuoju, tai man tenka daugiau vaistu suleisti, nes matomai del streso nesuveikia, o kai iseinu is gydytojo kabineto jau po visko ir atsipalaiduoju tada vaistai suveikia visu grazumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 19, 13:50)
As pas dantu gydytoja labai stresuoju, tai man tenka daugiau vaistu suleisti, nes matomai del streso nesuveikia, o kai iseinu is gydytojo kabineto jau po visko ir atsipalaiduoju tada vaistai suveikia visu grazumu biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Seniai nesilankiau, bet senesnį stažą turinčios gal pamena mane smile.gif IS oficialiai diagnozuota jau 9 metai, 6 metus leidžiuosi Copaxone (ėmiau leistis po antrojo gimdymo). Per visą savo ligos stažą ligoninėje gulėjau vieną kartą (bet jau buvo blogai). Tai, kaip sakoma, kol gerai viskas, tai ir forumų neskaitau. Bet nuo šiandien geriu po 12 tablečių prednizolono, nes tirpimai nepraeina, o ypač erzina elektros jausmas stubure, visiškai išsibalansavusi nervinė sistema, nuovargis. Ar vartojant tą brudą prednizoloną lygiagrečiai kažkaip organizmui padedat atsistatyti? Jei nepagėrės sveikata sakė į ligoninę teks gultis lašalinių lašintis, o tam reikalui tikrai nėra kada. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 23 gruodžio 2013 - 21:13
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 16, 21:21)
Kalbant apie autoinjektorius tai man naujas Avonex pen labai palengvino gyvenima ir kelioneje labai praverte. Ir adata dvigubai trumpesne, maziau streso.
Papildyta:
Apart, labai norejau paklausti, kuriam laikui buvote nutraukus vaistus pries pastojant? Ar nepablogejo tuo laikotarpiu? 4u.gif

O man tas autojinjektorius tai katastrofa!!!!!Lieka mėlynės ir šalutiniai labai sustiprėjo, apie parą laikosi 37,5 tempeterūra, taip gera buvo leist į užpakalį 4u.gif
Citrute sveikatėlės Jums, pati prednizolono negėriau, man tik lašino jį kai gulėjau lazdynų ligoninėje, kas antrą dieną 10 kartų, tai gydytojai iš santariškių pasakė kad gydytojas nenormalus tiek daug skyrė, bet reikia kovingai nusiteikti ir bus gerai,stiprybės Jums. "Jaunas organizmas pats kovoja su liga, nereikia jam trugdyti savo bloga nuotaika"- taip man pasakė viena gydytoja 4u.gif
Atsakyti