Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Grt jums turbut israse plecianciu Trental, o is G gal koks gordius smile.gif
Atsakyti
aha, dėl pirmojo taip ir bus o antro ilgesnis pavadinimas lyg ir, gal pavyks perskaityt? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grt @ 2013 12 06, 12:42)
aha, dėl pirmojo taip ir bus o antro ilgesnis pavadinimas lyg ir, gal pavyks perskaityt? biggrin.gif
user posted image

gabapentin israsyta, bet gordius tai tas pats smile.gif tiesiog receptuose visada rasoma tarptautinis vaisto pavadinimas g.gif
jie atceit nuo epilepsijos pagrinde, bet su musu liga daznai juos skiria nuo tirpimu, skausmu ir kitu negerumu, nes jie raumenis atpalaiduoja blink.gif pati db juos geriu, nes veido viena puse spazmuoja velnias zino nuo ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 06 gruodžio 2013 - 12:51
supratau, labai labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grt @ 2013 12 06, 12:51)
supratau, labai labai ačiū  4u.gif

Tikiuosi vaistininkė paaiškins kaip viską vartoti, nes labai išsiblaškius, nieko neprisimenu ką gydytoja sakė. Net dėl tyrimo 2 kartus skambinau klausti nes susirodė kad blogai užsirašiau doh.gif

Apskritai labai neatspari aš kažkokia, tas apsilankymas visai išmušė iš vėžių taip sustresavau, kad visą dieną po to galvą skaudėjo verysad.gif Dar po to į banką nusiroviau "reikalų tvarkyt", tai žiūrėjo į mane kaip ateivį, nes 10 kart visko perklausinėjau, nieko nesigaudžiau kas man sakoma, per vieną ausį įeina per kitą išeina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grt: 06 gruodžio 2013 - 13:02
Gal dar galite pasidalinti, kiek greitai būna paruošti regos SP (VEP) tyrimo rezultatai? Darys kiek suprantu IS kabinete, o gal kur vesis, bet atvykt turiu ten:)
Atsakyti
Man atsakymas buvo greitai, valandos begyje, ten jie turi tureti spec aparata, sesute jus turetu palydeti.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 10, 18:45)
Man atsakymas buvo greitai, valandos begyje, ten jie turi tureti spec aparata, sesute jus turetu palydeti.

Labai ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Sveiki mielieji smile.gif tykiuosi laikotes gerai saltukas nespaudzia ir nosyciu nesalat ax.gif turiu klausimeli ar kas nors vartojate RIBIF? Jei taip kaip jauciates, ar padeda, kaip salutinis poveikis?

Beje turiu GABAPENTIN, methylprednisolone (steroidai) ir ranitidine (imuninei sistemai atstatyti po steroidu) siu vaistuku man nereikia tad galeciau parduoti. Kiek receptinis Gabapentin kainuoja vaistineje? g.gif
Atsakyti
Ranitidinas neturi jokio rysio su imunitetu, cia nuo rugsciu, tas pat kaip reni. O siaip jau- sitoj temoj mes vaistu nepardavinejam.
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2013 12 12, 01:26)
Sveiki mielieji smile.gif tykiuosi laikotes gerai saltukas nespaudzia ir nosyciu nesalat  ax.gif  turiu klausimeli ar kas nors vartojate RIBIF? Jei taip kaip jauciates, ar padeda, kaip salutinis poveikis?

Beje turiu GABAPENTIN, methylprednisolone (steroidai) ir ranitidine (imuninei sistemai atstatyti po steroidu) siu vaistuku man nereikia tad galeciau parduoti. Kiek receptinis Gabapentin kainuoja vaistineje?  g.gif

Daug kainuoja sad.gif 60lt, pasižiūrėjau kad man išrašyti tie trental ir gabapentin mums 120 litų kainuotų :< tai nelabai aš galiu sau leist tokiom sumom švaistytis, bandysiu išsirašyt poliklinikoj kompensuojamų vaistų knygelę ir paprašysiu daktarės per kitą vizitą kad išrašytų naujai į knygelę - juk jie kompensuojami..

O dėl pirkimo, nežinau aš pabijočiau vaistus ne iš vaistinės pirkt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Grt @ 2013 12 12, 09:27)
Daug kainuoja sad.gif 60lt, pasižiūrėjau kad man išrašyti tie trental ir gabapentin mums 120 litų kainuotų :< tai nelabai aš galiu sau leist tokiom sumom švaistytis, bandysiu išsirašyt poliklinikoj kompensuojamų vaistų knygelę ir paprašysiu daktarės per kitą vizitą kad išrašytų naujai į knygelę - juk jie kompensuojami..

O dėl pirkimo, nežinau aš pabijočiau vaistus ne iš vaistinės pirkt smile.gif

Atsiprasau negalvojau kad taip sureaguosite, nusipirkau sau bet sake neurologas man ju nepradeti. Tad galvojau atiduosiu kam ju reikia. Na teks ismesto tiekjau to... 4u.gif

Laukiu nuomoniu del Ribif vartojimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buenita87: 12 gruodžio 2013 - 13:05
QUOTE(buenita87 @ 2013 12 12, 12:56)
Atsiprasau negalvojau kad taip sureaguosite, nusipirkau sau bet sake neurologas man ju nepradeti. Tad galvojau atiduosiu kam ju reikia. Na teks ismesto tiekjau to...  4u.gif

Laukiu nuomoniu del Ribif vartojimo  ax.gif

Į mane nekreipkit dėmesio, aš nepatyrusi vaistų vartotoja, gal kas kitas susidomės 4u.gif
Atsakyti