Labutis
Kaip laikotės mergaitės Sypsena ir S@gi - ar pagerėjot jau?
As taip pat, nieko naujo, labai širdis tik makaluojas, pulsas didelis..
QUOTE(Apart @ 2013 03 19, 17:33)
Labutis
Man nieko gero, toks jausmas, kad solimedrolio net nesilasinau, regejimas silpsna vis.
O ka daktarai sako del sirdies, juk be priezasties ji nebuna tokia nerami?
QUOTE(S@gi @ 2013 03 19, 16:47)
O ka daktarai sako del sirdies, juk be priezasties ji nebuna tokia nerami?
Čia man grynai nuo vaistų, nes buvau nutraukus ir vėl pradėjau..gripo visai požymių nėra, tik galva sukas ir pulsas šokinėja su spaudimu, jaučiu man turi keisti juos, nebuvau dar pas gyd., anksčiau taip būdavo, tik nesuprasdavau nuo ko. Sakau gal priprasiu, bet žiūriu kuo toliau tuo blogiau.
QUOTE(Apart @ 2013 03 19, 18:23)
Čia man grynai nuo vaistų, nes buvau nutraukus ir vėl pradėjau..gripo visai požymių nėra, tik galva sukas ir pulsas šokinėja su spaudimu, jaučiu man turi keisti juos, nebuvau dar pas gyd., anksčiau taip būdavo, tik nesuprasdavau nuo ko. Sakau gal priprasiu, bet žiūriu kuo toliau tuo blogiau.
Manau, kad tikrai turi keisti, nes koks gydimas, jei taip veikia sirdi...priminkit kokius jus vaistus leidziates?
QUOTE(S@gi @ 2013 03 19, 18:17)
Manau, kad tikrai turi keisti, nes koks gydimas, jei taip veikia sirdi...priminkit kokius jus vaistus leidziates?
Betaferon, o jus?
Papildyta:
Jau minejau man atrodo, kad akys gereti pradedavo tik geriant prednizolona, o po sulasinimo budavo dar blogiau savaite dvi. Kiek jau laiko kaip neuritas?
QUOTE(Apart @ 2013 03 19, 21:12)
Betaferon, o jus?
Papildyta:
Jau minejau man atrodo, kad akys gereti pradedavo tik geriant prednizolona, o po sulasinimo budavo dar blogiau savaite dvi. Kiek jau laiko kaip neuritas?
Papildyta:
As leidziuosi rebif'a
Del akiu pablogejusiu - neurito per 10 m leasinausi apie 4-5 kartus ir jau po keliu dienu pradedavo svieset akyse. O dabar lasinausi del desines akies pablogejusio regejimo, tai dabar toliau blogeja, prisijunge ir kaire akis....ryt jau paskutine tablete prednizolono. Po pirmos lasines jau beveik 2 sav praejo. Ryt darysiu MRT gal bus aiskiau kas cia darosi, nes tokio gijimo neturejau.
QUOTE(Apart @ 2013 03 19, 15:33)
Labutis
sveikos merginos
Man pirmą kartą taip, tai nežinau ko ir tiketis ir kiek laiko užsites. nenoriu labai džiaugtis, nes pasidžiaugi ir išlenda kokia nesamonė, bet geriau man. Gaila netaip kaip po laseliniu visada budavo nes man jos būdavo visada stebuklingos kažkokios- po solumedrolio aš nei sirgdavau, nei blogai jausdavausi, ir atsistatydavo man viskas per kelias dienas (aš tik akių neuritus kelis esu turėjus) paskutini kartą tik sunkiau buvo, bet prednizolonas pagelbėjo. o dabar iš ligoninės paleido beveik tokią pačią kaip atsiguliau pirma diena namie tai išvis rodės pablogėjo.. nu aš prilėtinau tempus ir labai tikiuosi, kad praeis man tas nesuprantamas jausmas pėdose
Apart- jei nuo vaistu tai vadinasi žala didesnė nei nauda. tikrai manau turi keisti. tik eikit pasirodyt gydytojams butinai
As tai vel sugebejau persalima pasigauti ir dar slapimo pusles uzdegima dabar antibiotikus skyre gerti persalimas tai kas menesi kimba, vos tik saltas vejas papucia gal imunitetas labai nusilpes
Merginos, jei kam idomu ir kas noretu padiskutuoti apie paleo dieta tai yra temute http://www.supermama...howtopic=899461
Sveiki , kas naujo, kaip ligoniukės- jau pasveikot??
Šiandien aliejaus parduotuvėj sužinojau įdomų dalyką, gal girdėjot apie tokį INCHI aliejų:
INCA INCHI aliejus
Kodėl reikėtų naudoti Inca Inchi aliejų?
Dėl savo sudėties ir savybių šio augalo aliejus laikomas vienu iš geriausių pasaulyje.
Šiame aliejuje gausu omega- 3 (48 %), omega- 6 (36 %), medžiagos yra lengvai įsisavinamos (iki 96 %).
Yra antioksidantų: vitamino A ir vitamino E.
Manoma, kad kasdienis reguliarus Inca Inchi aliejaus vartojimas pagerina smegenų kraujotaką bei atmintį, sureguliuoja centrinės nervų sistemos veiklą, slopina riebalų formavimąsi kepenyse bei riboja uždegiminių medžiagų gamybą.
Inca inchi aliejus buvo apdovanotas auksiniais medaliais už puikias organoleptines savybes pasaulinėje aliejų parodoje Paryžiuje.
Rekomenduojama naudoti kartu su maistu arba aliejumi pagardinti patiekalus.
Ypatingai sakė tinka prie uždegiminių ligų- o mūsų kaip tik tokia.
Gal Silveris pakomentuotų, beje kaži kaip laikaisi ?
Šiandien aliejaus parduotuvėj sužinojau įdomų dalyką, gal girdėjot apie tokį INCHI aliejų:
INCA INCHI aliejus
Kodėl reikėtų naudoti Inca Inchi aliejų?
Dėl savo sudėties ir savybių šio augalo aliejus laikomas vienu iš geriausių pasaulyje.
Šiame aliejuje gausu omega- 3 (48 %), omega- 6 (36 %), medžiagos yra lengvai įsisavinamos (iki 96 %).
Yra antioksidantų: vitamino A ir vitamino E.
Manoma, kad kasdienis reguliarus Inca Inchi aliejaus vartojimas pagerina smegenų kraujotaką bei atmintį, sureguliuoja centrinės nervų sistemos veiklą, slopina riebalų formavimąsi kepenyse bei riboja uždegiminių medžiagų gamybą.
Inca inchi aliejus buvo apdovanotas auksiniais medaliais už puikias organoleptines savybes pasaulinėje aliejų parodoje Paryžiuje.
QUOTE(Apart @ 2013 03 27, 14:40)
nu idomu..gal reiktu nusipirkti pabandyt aisku nemanau kad padarytu stebuklinga poveiki...nu bet vdruk
praejo Velykos, guliu su temperatura ech, kas cia siais metais pasidare nesuprantu, nesusisneku su savim visai. daro organizmas katik nori..
kaip JUS MERGINOS?
Aš jau po reabilitacijos. Pakrovė šiek tiek ir pirmyn.
Iš ties jaučiausi labai blogai kokį pusmetį. Dėl nusilpusios imuninės sitemos visus mėnesius sirgau peršalimo ligomis. Ko tik neprigėraiu- vien antibiotikų kiek.
Galiausiai atkritys ir į ligoninę. Gavau solumedrolio 5 dozes (čia kaip drambliui kokiam suvarė).
O reabilitacijosj buvo smagu- paiilsėjau. Tiesa nieko nepagerėjo tik nuotaika.
O man svarbu ir tai
Iš ties jaučiausi labai blogai kokį pusmetį. Dėl nusilpusios imuninės sitemos visus mėnesius sirgau peršalimo ligomis. Ko tik neprigėraiu- vien antibiotikų kiek.
Galiausiai atkritys ir į ligoninę. Gavau solumedrolio 5 dozes (čia kaip drambliui kokiam suvarė).
O reabilitacijosj buvo smagu- paiilsėjau. Tiesa nieko nepagerėjo tik nuotaika.
O man svarbu ir tai