Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Apart @ 2013 03 10, 21:36)
As normaliai, tik bijau leistis vaistus, kad nesukiltu vel spaudimas ir siaip tokia jauciuosi "isbalansuota" nervu sistema.
O po solumedrolio tai reikia poros savaiciu atsigauti, man neskiria geriamo prednisolono.
Sveikatos mergaites  4u.gif

Apart turbut is VLN busit?
Atsakyti
Prasideda...!!! jau skauda gerkle...imunitetas 0 doh.gif . Sakykikit po lasiniu kaip ir nieko negerdavau, bet si kart drisau perskaityti anotacija vaistu (isvaro kalli, kalci ir ttt), emetes kokiu veiksiu po vaistu?
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2013 03 12, 08:42)
Prasideda...!!! jau skauda gerkle...imunitetas 0 doh.gif . Sakykikit po lasiniu kaip ir nieko negerdavau, bet si kart drisau perskaityti anotacija vaistu (isvaro kalli, kalci ir ttt), emetes kokiu veiksiu po vaistu?

Man visada po vaistų pradeda skaudėti gerklę kažkodėl smile.gif Kalcio visada geriu ir šiaip liepia vitaminų būtinai nusipirkti ir gerti vandens kuo daugiau.
Kaip akytės, geriau gal jau?
Aš iš Šiaulių.
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 03 12, 12:12)
Man visada po vaistų pradeda skaudėti gerklę kažkodėl  smile.gif Kalcio visada geriu ir šiaip liepia vitaminų būtinai nusipirkti ir gerti vandens kuo daugiau.
Kaip akytės, geriau gal jau?
Aš iš Šiaulių.

reikia pasistengti daugiau vandens gert...negereja, artimieji sako, kad taip greit neatsistatydavo, pati nebepamenu, norisi, kad kuo greiciau viskas griztu i senas vezes ax.gif
Atsakyti
Laikykites merginos 4u.gif turi buti viskas gerai mums, svarbu tuo tiketi wink.gif po solumedrolio as visada jauciuosi prastai, skauda kaulus, raumenys buna labai itempti ir is karto prikimba stiprus persalimas sad.gif bet tokia ta musu sveikatos kaina huh.gif
Jau kokia pora savaiciu negeriu jokiu vitaminu smile.gif kuri laika vartojau labai daug papildu ir matyt buvau sustiprinus imuniteta, kad vis kazkas islysdavo, vietoj to, kad butu geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2013 03 12, 17:15)
Laikykites merginos 4u.gif turi buti viskas gerai mums, svarbu tuo tiketi wink.gif po solumedrolio as visada jauciuosi prastai, skauda kaulus, raumenys buna labai itempti ir is karto prikimba stiprus persalimas sad.gif bet tokia ta musu sveikatos kaina huh.gif
Jau kokia pora savaiciu negeriu jokiu vitaminu smile.gif kuri laika vartojau labai daug papildu ir matyt buvau sustiprinus imuniteta, kad vis kazkas islysdavo, vietoj to, kad butu geriau  doh.gif

Manau, kad ir as imuniteta prisistiprinau...kruvas darzoviu, kasdien naturalios sultys doh.gif ex smile.gif
Atsakyti
per silpnas imunitetas blogai, per stiprus negerai.. doh.gif ir suprask zmogau kur cia kas gerai ...

kas cia vyksta nesuprantu merginos, gal pirma karta taip visos kaip lapeliai iskritynejom.. ar taisotes? kaip savijautos?
Atsakyti
Man po solumedrolio istinsta limfmazgiai, tada kokia nors zaraza kimba ir silpna buna pora savaiciu.
Merginos baikit gasdint, laikykites, jau ir man baisu darosi unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
saulute kelia nuotaika... smile.gif nors ir sveikata dar negereja ji duoda energijos smile.gif vakar netycia sutikau puslapi Ievosnuomone, labai patiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@gi: 13 kovo 2013 - 12:54
QUOTE(S@gi @ 2013 03 12, 08:42)

Sveikos, man po lasaliniu visada liepdavo gerti vitaminus barocca smile.gif Man ir pries pora savaiciu sutriko regejimas abiem akim nemaciau nieko aiskiai, bet lasinau tik vitaminus i akis ir dabar kaip niekur nieko ax.gif senokai cia lankiausi, kai naujus vaistus gavau prastai ir nesijauciau. Dabar tik daug streso taip ir pablogejo rega bet neuritas neatsinaujino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2013 03 14, 17:08)
Sveikos, man po lasaliniu visada liepdavo gerti vitaminus barocca  smile.gif  Man ir pries pora savaiciu sutriko regejimas abiem akim nemaciau nieko aiskiai, bet lasinau tik vitaminus i akis ir dabar kaip niekur nieko  ax.gif  senokai cia lankiausi, kai naujus vaistus gavau prastai ir nesijauciau. Dabar tik daug streso taip ir pablogejo rega bet neuritas neatsinaujino cool.gif

Reikes ir man nusipirkti siu vitaminu. Aciu uz patarima 4u.gif sakykite, o kokius lasus vitaminus lasinote?
Atsakyti
vitamina A, yra akiu lasai sensivit, ir dar geriau vitamina c skirta akims smile.gif okulistai rekomendavo
Atsakyti