Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 06, 00:26)
o del raminamuju,.tai nelabai as geros nuomones apie juos..gal kartais ir reiktu manau, bet as stengiuosi nevartoti.

aš išgeriu kai l. susinervinu, man gydytoja sakė, geriau išgerk- sveikiau bus smile.gif
O, kad nemigai ar šiaip tai jokiu būdu, nes kažkada buvo išrašę, tai kaip girta vaikščiojau, žolinių kokių paramint nerviukus kartais pavartoju.
Man dešinė koja visai nutirpus buvo 3 kartus per metus ir atsigavo pati(pirmą kart lašino solumedrolį, o paskui net nebejau, nes ji buvo stipri tik aptirpus)..skambink gydytojai, matysi ką sakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 06 kovo 2013 - 09:40
Mar buvo nutirpus visa desine puse, nuo ausies iki kojos pirstu, praejo, paskui pati desine koja nutirpo, iki bambos, vel praejo. Jega nesumazejo. As kaip tik silpnuma jauciu karej kojo, nors ji niekada nebuvo nutirpus. Itariu, kad yra zidiniai stubure pas mane, mazdaug ten iki kur prasideda tirpimai. Ruosiuosi i kelione, trupyteli pergyvenu, busiu apie 15 val kelyje ir iskarto i konferencija, reiks kazkaip atlaikyt, prisidejau plecianciu. Laikykites merginos.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 03, 16:43)
Apart, o jums nuo kordycepso neblogeja simptomai? As radau prie vartojimo ispejimu, kad nerekomenduojama sergantiems IS, nes neva veikia (aktyvina) imunine sistema, nes galvojau pirkti, bet pabijojau  unsure.gif

Kad kaip tik sako tinka ir nesu niekur mačius, kad sergant IS netinka..nors aš jį senokai naudojau, paskutiniai pablogėjimai tikrai nesusiję smile.gif
Papildyta:
LumiLumi sėkmės kelionėje 4u.gif
Atsakyti
Naujas straipsnis Delfi, jei kas nematėt, bet kažkoks švelniai tariant keistas :
http://www.delfi.lt/....d?id=6085214a5[/url]
Jo, druską tai l. mėgstu, o mikrobangų krosnelės faktiškai nenaudoju..

Sypsena Kaip tu laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 07 kovo 2013 - 16:02
sveiki...griztu vel cia smile.gif Siandien lasinausi metilsolimedroli ir uzklausiusi moteris kas man yra, pasisakiau...ir ji pradejo pasakoti apie kaimynes dukra kuri susirgo IS, na jai buvo visko, kaip ir mums, tad ji nusprende nuvykti i Latvija pas gyduole ILZE, kuri jai sudare 9 men gydimo plana, kuriuo kruopsciai laikesi ir mano, jog pasveiko, nes nejaucia jokiu simptomu jau seniai ir tt. Zinoma galima manyti, jog tai sutapimas, na sakykime jai letine IS. Sakykit, ar esate apie tai ka nors girdeje. ILZE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@gi: 08 kovo 2013 - 11:24
QUOTE(S@gi @ 2013 03 08, 12:23)

nu įdomu, nesu nieko girdėjus apie ją..
Man valanda po vaistų susileidimo sukilo spaudimas 200/100 pulsas 150...tai čia kaip pašalinis poveikis?
O kas nutiko, kad lašinais solumedrolį unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 08 kovo 2013 - 13:52
regejimas blogeja, kas baisiausia iskart abiem akim, siand po trecio gramo nelabai kaip jauciuosi, visai nera jegu...bet kaip visada zinau, kad viskas bus gerai...laukiu gerejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2013 03 08, 14:56)
regejimas blogeja, kas baisiausia iskart abiem akim, siand po trecio gramo nelabai

aišku pagerės, reikia laiko, per porą mėnesių tik atsistatydavo..4 kart turėjau, bet po vieną akį būdavo. Kai pradėdavo lašint man dar blogiau palikdavo porai savaičių.
Žadi gal važiuoti pas Ilzę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 08 kovo 2013 - 14:03
QUOTE(Apart @ 2013 03 08, 16:01)
aišku pagerės, reikia laiko, per porą mėnesių tik atsistatydavo..4 kart turėjau, bet po vieną akį būdavo. Kai pradėdavo lašint man dar blogiau palikdavo porai savaičių.
Žadi gal važiuoti pas Ilzę?

Manau pirma laiska rasysiu ir dar paieskosiu atsiliepimu daugiau, straipsniu nemazai...nors prma reikia tikejimo, manau jei kas butu pasveikes senai jau butumeme ten visi atsidure pas ja. Bet gal atsiras galimybe bent uzmigdyti ta pasiutele IS. 10 metu sergu, gal velokai suzgrybau, o gal ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 03 07, 15:49)
Sypsena Kaip tu laikais?

Sveikos merginos smile.gif sekmes ir sveikatytes! daugiau tai nieko nelinkiu. nes kiekviena diena vis labiau suprantu kaip tai svarbu.

o gyvenu as gerai, nu ka cia skustis.. nebus geriau. pagulde i ligonine, ir guliu vat=kaulus visus jau skauda nuo to gulejimo doh.gif kosmaras kazkoks biggrin.gif susiveikiau interneta, tai gal pasimirs man nors porai valandu tas gulejimas.. doh.gif taip lauzo, gal nuo vaistu cia taip g.gif

S@gi, ir jus lasinates solumedroli? kaip jusu sveikata?
Papildyta:
QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 09, 17:39)
Sveikos merginos smile.gif sekmes ir sveikatytes! daugiau tai nieko nelinkiu. nes kiekviena diena vis labiau suprantu kaip tai svarbu.

o gyvenu as gerai, nu ka cia skustis.. nebus geriau. pagulde i ligonine, ir guliu vat=kaulus visus jau skauda nuo to gulejimo  doh.gif  kosmaras kazkoks biggrin.gif susiveikiau interneta, tai gal pasimirs man nors porai valandu tas gulejimas..  doh.gif  taip lauzo, gal nuo vaistu cia taip  g.gif

ir S@gi, niekada nepervelai!!! niekada. tik noro reikia smile.gif

Apart, kaip Jus?
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 09, 19:42)

Penktad pabaigiau paskutini grama, dabar prednizolona...negaliu nusakyti busenos,iki lasiniu ir vaistu buvau daug aktyvesne...issiunkia ta chemija...senokai jau turejau pablogejima, tai nelabai suprantu kas darosi, kada prades geret ir pan. Nebepamenu nieko...
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 09, 18:42)
Apart, kaip Jus?

As normaliai, tik bijau leistis vaistus, kad nesukiltu vel spaudimas ir siaip tokia jauciuosi "isbalansuota" nervu sistema.
O po solumedrolio tai reikia poros savaiciu atsigauti, man neskiria geriamo prednisolono.
Sveikatos mergaites 4u.gif
Atsakyti