Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

tai faktas..askai pripratus prie capaxono tai jauciu panika butu kita kazka gaut g.gif nes galvociau is karto kad blogeja, todel ir keicia..

O del ko dazniausiai keicia vaistus?
Atsakyti
Vaistus keicia kai jie neveikia, kai pasireiskia stiprus salutiniai, issivysto alergija, komplikacijos arba pradeda gamintis antikunai pries vaista.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 01, 13:22)
Vaistus keicia kai jie neveikia, kai pasireiskia stiprus salutiniai, issivysto alergija, komplikacijos arba pradeda gamintis antikunai pries vaista.

aisku 4u.gif jau ne pirmi metai tenka draugauti su liga, bet kazkaip visai as info nezinau apie ja blush2.gif

merginos, uzejo kazkoks marazmas..bloga sveikata,, schmoll.gif tai nuotaikos ne tai kad nera, bet tokia jau i depresija panasi unsure.gif nebezinau ka bedaryt ir ka begalvot.. tik pasakyk kam kad viskas gerai--- ir islenda kokios nesamones.....
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 03, 00:39)
.. tik pasakyk kam kad viskas gerai--- ir islenda kokios nesamones.....

Man lygiai tas pats doh.gif , tik kuom pasidziaugiu ir ilgai laukt nereikia, iskart pablogeja, net diskutavom su vyru sia tema- mastyti reikia pozityviai, o kalbeti atvirksciai ?? Tai ir sakom garsiai - nu dar prie visu bedu dziaukimes, kad nors aukso puodo nelaimim biggrin.gif
Sypsena - eik nusipirk ka nors grazaus, jei nesportuoji eik sportuot kur nors, kazkaip prablasko mane, arba kordicepso nusipirk man jis ir energijos duoda ir nuotaika kelia 4u.gif
Norejau paklausti kas leidziates interferona - ar jis pulso jums nekelia?
Atsakyti
Man irgi tas pats, tik nuosirdziai kazkuo pasidziauk doh.gif cia gal koks didelis negatyvo debesys kabo virs visos Lietuvos unsure.gif
Apart, man pulso nekelia (bent jau nepajutau, kad sirdis permusinetu), nors jis pas mane visada per didelis, dar kaip su skydliauke blogai buvo irgi sirdis siautejo. Pas mane kartais ramybes busenoj budavo ir iki 110 sirdies duziu per minute (kai norma berods 65). Gal stresas kelia, nezinau. As aritmija turiu smile.gif

Del to domejimosi liga, na man idomu tai as ir skaitau. Man buvo viena sergancioji pasakius "as tai tiek nezinau, nes tu brangiu vaistu negaunu, pas mane liga letine". As ir negaudama vaistu domejausi, na man kazkaip labai idomu, kas su manimi darosi. Vis ieskau ir ieskau. Rutulioju minti, kad reikia parasyti laiska i Amerika, vienai gydytojai, kuri taikydama tam tikra mitybos rezima atlieka klinikinius tyrimus su zmonemis, kurie turi tiek IS tiek ir potrauminius smegenu pazeidimus. As ryztingai nusiteikus derinti vaistus su mityba, nes pasiduoti ligai neketinu, ne ant tos uzsirove kaip sakoma biggrin.gif
Papildyta:
Apart, o jums nuo kordycepso neblogeja simptomai? As radau prie vartojimo ispejimu, kad nerekomenduojama sergantiems IS, nes neva veikia (aktyvina) imunine sistema, nes galvojau pirkti, bet pabijojau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
aš geriu cordycepsa, man padeda 4u.gif Nežinau, gal pavasaris, bet silpnumas žiaurus. Savaitgaliais lovoj praguliu, kad galėčiau į darbą eiti.

QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 03, 16:43)
Man irgi tas pats, tik nuosirdziai kazkuo pasidziauk  doh.gif  cia gal koks didelis negatyvo debesys kabo virs visos Lietuvos  unsure.gif
Apart, man pulso nekelia (bent jau nepajutau, kad sirdis permusinetu), nors jis pas mane visada per didelis, dar kaip su skydliauke blogai buvo irgi sirdis siautejo. Pas mane kartais ramybes busenoj budavo ir iki 110 sirdies duziu per minute (kai norma berods 65). Gal stresas kelia, nezinau. As aritmija turiu  smile.gif

Del to domejimosi liga, na man idomu tai as ir skaitau. Man buvo viena sergancioji pasakius "as tai tiek nezinau, nes tu brangiu vaistu negaunu, pas mane liga letine". As ir negaudama vaistu domejausi, na man kazkaip labai idomu, kas su manimi darosi. Vis ieskau ir ieskau. Rutulioju minti, kad reikia parasyti laiska i Amerika, vienai gydytojai, kuri taikydama tam tikra mitybos rezima atlieka klinikinius tyrimus su zmonemis, kurie turi tiek IS tiek ir potrauminius smegenu pazeidimus. As ryztingai nusiteikus derinti vaistus su mityba, nes pasiduoti ligai neketinu, ne ant tos uzsirove kaip sakoma  biggrin.gif
Papildyta:
Apart, o jums nuo kordycepso neblogeja simptomai? As radau prie vartojimo ispejimu, kad nerekomenduojama sergantiems IS, nes neva veikia (aktyvina) imunine sistema, nes galvojau pirkti, bet pabijojau  unsure.gif

Atsakyti
baltuke, gal organizmas po ziemos pasilpes? Truksta vitaminu ir kitu naudingu medziagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 03, 21:08)
baltuke, gal organizmas po ziemos pasilpes? Truksta vitaminu ir kitu naudingu medziagu  g.gif

merginos! panikoj as!
Ar galima vaikscioti kai visiska nejautra kojose? nejauti, bet eini, laiko kojos visa kuna..kaip galvojat ?
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 03 05, 19:19)
merginos! panikoj as!
Ar galima vaikscioti kai visiska nejautra kojose? nejauti, bet eini, laiko kojos visa kuna..kaip galvojat ?

Man dabar panasiai buvo, dar mama sako- tai kaip tu eini jei nejauti smile.gif , bet man po poros savaiciu aptirpimo paejus pradejo sunketi ..sunku eiti paliko tai ir gulde vel..dabar nieko garsiai nesakau..yra kaip buvo, tik padas aptirpes. Pries tai liepe savaite gerti B grupe,sermion, mildronata ir gordius..man nepadejo.
O tau tik nutirpus koja, kaip su jega? Jei gali atsitupus atsistoti, tada nera labai blogai.
Parasyk kaip einasi unsure.gif , atrodo gerai visai jauteis, nepanikuok, isgerk raminamu gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 05 kovo 2013 - 22:11
QUOTE(baltuke @ 2013 03 03, 17:48)
Nežinau, gal pavasaris, bet silpnumas žiaurus. Savaitgaliais lovoj praguliu, kad galėčiau į darbą eiti.

Sveikos....

mane kamuoja silpnumas, nuovargis, prastejanti rega ir dar begale simptomu... ypac pavasari, del IS dar nesityriau, bet kai tiek bedu tai pagalvoju.... norejau paklausti ar jum buna koju ir ranku skausmai?

Stiprybes visom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 03 05, 22:06)
Man dabar panasiai buvo, dar mama sako- tai kaip tu eini jei nejauti smile.gif , bet man po poros savaiciu aptirpimo paejus pradejo sunketi ..sunku eiti paliko tai ir gulde vel..dabar nieko garsiai nesakau..yra kaip buvo, tik padas aptirpes. Pries tai liepe savaite gerti B grupe,sermion, mildronata ir gordius..man nepadejo.
O tau tik nutirpus koja, kaip su jega? Jei gali atsitupus atsistoti, tada nera labai blogai. -
Parasyk kaip einasi  unsure.gif , atrodo gerai visai jauteis, nepanikuok, isgerk raminamu gal.

jauciausi as tai labai gerai, ir darbas, ir mokslai,ir dar sugebedavau eit pasportuot, grizdavau namo tik 23 nuo ryto isejus.. ir pirma karta man taip! tai panika didziausia.. nebudavo tirpimu visad sakydavau ir se tau kad nori schmoll.gif
sakes kaip baisu, bijau net miegot..man zaibiskai cia, uztirpo gal 2cm ant pedos ir kita diena nuejo per ciurnas, blauzdas, slaunis, uzpakali, lytinius organus, bamba.. o dieve mano! kas per nesamone! pirma karta taip.. daiktus susidejau ir i ligonine ryt vaziuosiu, nepriims- greitaja issikviesiu, tikrai man baime begaline..

o del raminamuju,.tai nelabai as geros nuomones apie juos..gal kartais ir reiktu manau, bet as stengiuosi nevartoti.
Atsakyti
Sveiki!
pamačiau, kad rašot apie raminamuosius, pasidalinsiu savo patirtimi. Nuo nemigos šeimos gydytoja išrašė raminamųjų gal dviejų rūšių. Nusipirkau ir per diena ar dvi savijauta ėmė blogėti žaibiškai, nebegėriau. Vėliau pabandžiau kitus ir vėl tas pats. Taip priėjau nuomonės, kad netinka jie man. Tai vat tokia mano patirtis.
smile.gif

o del raminamuju,.tai nelabai as geros nuomones apie juos..gal kartais ir reiktu manau, bet as stengiuosi nevartoti.
[/quote]
Atsakyti