QUOTE(Apart @ 2013 01 31, 07:39)
Nu papasakokit ką valgot, man ir su fantazija ne kas..
Man skaniausi tai žiediniai kopūstai, bet stengiuos nepadaugint, morkas labai mėgstu ypač su graikiniu riešutų aliejum, turbūt nelabai tinka mums jis, bet perku ekologišką, rašo maistas smegenims.
Nebevalgau bulvių, kruopų, kartais avižų košės. Tik Latte kavos negaliu atsisakyti grįžus iš darbo
Dažnai verdu "simusą"- morkos, kopūstai,svogūnai ir visa kita- šaukštas pomidorų padažo ir grietinės pabaigoj.
Kas liečia mėsą, man neišeina 5-7 min., nebent tai vištiena, o ir pas Silverį mačiau kotletukai vieni apskrudę buvo
.
Tiesiog dievinu lesius ir avinzirnius, dar issiverdu kalafijoro puse galvos ir su tarkuotu suriu labai skanu (suri naudoju lactose free veganams) siuo metu daznai pasidarau salotu, visko pridedu ir ant virsaus dedu pakeptus smulkintus grybukus. Megstu susipjaustyti i inda ivairiu darzoviu (paprika, pomidora, grybu, cukinija, baklazana visko ko yra saldituve.) imusti 4kiausinius (1geltoni ir 3baltimus) sumaisyti su darzovemis ideti truputi miltu (naudoju be glitimo arba rudus)viska sumaisai ir orkaite, gaunasi kaip toks darzoviu apkepas. Labai megstu virtas sparagines pupeles su selenomis arba dziuveseliais ant virsaus, yra nereali sriuba pavadinimas
minestrone irgi labai puikaus skonio ir pilna gerybiu
Net valgyti uzsimaniau
Siaip noriu pasiteirauti SILVER (jeigu pamatys sita zinute) daug apsiskaites apie ligas, gal turi nuomone kodel man tirpsta kunas nors mano dieta tikrai gera, ir vaistu jokiu nevartojau ir nevartoju
Idomu suzinoti jusu nuomone