Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

sveikos merginos ir silver smile.gif nes turbut mes tik Jus is vyruku sitam forume ir teturim 4u.gif

Kaip begyvenat? aš vakar tai išsigandau, atsikeliu ir matau viska po du blink.gif blink.gif blink.gif jau galvoju savaites pradzioj panika teks kelt, skambint gydytojams..siandien viskas gerai lyg ir g.gif nesuprantu kas cia taip atsitiko,, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 01 28, 00:15)
jau galvoju savaites pradzioj panika teks kelt, skambint gydytojams..siandien viskas gerai lyg ir  g.gif  nesuprantu kas cia taip atsitiko,, blush2.gif

Daug kam būna , kad pradeda dvejintis, mano pžįstamai tai plazmofarezes taikė, nu gal nesikartos daugiau, džiugu, kad praėjo thumbup.gif

O man tie tirpimai niekaip nepraeina, nebeišmanau ką ir daryti. Jau buvo geriau - betį šoką nemažą apturėjau, tai pareina greičiausiai, vėl stipriau aptirpus koja ir dar šonas visas su "presu", net negaliu prisiliesti g.gif
Dabar Lyrica geriu.
Kaip jums sveikatytės?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 01 28, 06:52)
Daug kam būna , kad pradeda dvejintis, mano pžįstamai tai plazmofarezes taikė, nu gal nesikartos daugiau, džiugu, kad praėjo  thumbup.gif

O man tie tirpimai niekaip nepraeina, nebeišmanau ką ir daryti. Jau buvo geriau - betį šoką nemažą apturėjau, tai pareina greičiausiai, vėl stipriau aptirpus koja ir dar šonas visas su "presu", net negaliu prisiliesti  g.gif
Dabar Lyrica geriu.
Kaip jums sveikatytės?

Sveikos (i) smile.gif Pas mus taip greitai orai atsilo, nuo _1 iki kokiu +12 per nakti g.gif taip staigiai, tai vat kazkaip kojos aptirpo doh.gif . Noriu pasiteirauti ar kada turejote Vitamino B injekcija nuo nutirpimu, ar bent ka nors girdejote apie tokias vitaminu injekcijas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2013 01 28, 12:56)
Sveikos (i)  smile.gif Pas mus taip greitai orai atsilo, nuo _1 iki kokiu +12 per nakti  g.gif  taip staigiai, tai vat kazkaip kojos aptirpo doh.gif . Noriu pasiteirauti ar kada turejote Vitamino B injekcija nuo nutirpimu, ar bent ka nors girdejote apie tokias vitaminu injekcijas?  rolleyes.gif

Nu visad liepia susileist, nors dabar sako geriami geriau net, sermion ar trental ir gordius nuo tirpimų, bet aš pastebiu kai gerdavau po 1/3 kart(gordius) tai padėdavo, o dabar liepė 1 nakčiai tai nieks nepraeina..užkniso jau tie aptirpimai, dabar tai su skausmu dar, net negaliu prisiliesti. Atsilenkimus dariau, galvojau kad nuo jų, paskui žiūriu visas šonas užtirpęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 28 sausio 2013 - 13:45
QUOTE(Apart @ 2013 01 28, 11:44)
Nu visad liepia susileist, nors dabar sako geriami geriau net, sermion ar trental ir gordius nuo tirpimų, bet aš pastebiu kai gerdavau po 1/3 kart(gordius) tai padėdavo, o dabar liepė 1 nakčiai tai nieks nepraeina..užkniso jau tie aptirpimai, dabar tai su skausmu dar, net negaliu prisiliesti. Atsilenkimus dariau, galvojau kad nuo jų, paskui žiūriu visas šonas užtirpęs..

Matote as jokiu vaistu neesu vartojusi, todel pagalvojau gal vitaminas B atpalaiduodu tuos tirpimus. O siuloma susiteisti B komplaksa ar B12? nes siandien eisiu pas daktara bet jie nieko nenusimato apie tai. sako jeigu B vitamino nera trukumas kraujyje tai nelabai duoda (anglijoje jie skiria paracetamoli nuo visko biggrin.gif ) o kur ji leidziates i vena ar sedmenis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2013 01 28, 15:29)
o kur ji leidziates i vena ar sedmenis? ax.gif

Į sėdmenis smile.gif , dar plečiančių gerai būtų ir masažiuką padaryk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 28 sausio 2013 - 14:53
QUOTE(buenita87 @ 2013 01 28, 14:29)
Matote as jokiu vaistu neesu vartojusi, todel pagalvojau gal vitaminas B atpalaiduodu tuos tirpimus. O siuloma susiteisti B komplaksa ar B12? nes siandien eisiu pas daktara bet jie nieko nenusimato apie tai.

aš tai geriu, pavasarį ar rudenį, kai atsimenu, koki neurorubina ar milgama, dabar esu nusipirkus kazkokia nesamone doh.gif nezinau net kas ten normaliai, vitaminai, maciau yra b grupes ir paimiau.
siaip taigi sako, kad leidziamu greitesnis veikimas.. g.gif nezinau as net..
Atsakyti
Sveikos, as tai laikausi neblogai (pfu pfu pfu), kolkas ramu, jokiu tirpimu, svaigimu ir tt. Jokiu salutiniu nuo vaistu. As truputeli pakeiciau Silver mitybos plana, daugiau kemsu zaliu lapu, salotu ir tt. vel pradejau gerti lipoine rugsti su karnitinu, dabar orentuoju viska i sveikas mitochondrijas, ziuresim kaip toliau bus smile.gif Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
merginos, ar kam buvo taip, kad cyptu ausyse? ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 01 28, 12:45)
Į sėdmenis  smile.gif , dar plečiančių gerai būtų ir masažiuką padaryk  4u.gif

Buvau pas gydytoja, tai B vitaminu injekciju neduoda, dave sustiprintu B vitamino tableciu. Gal palengvins. O siaip pasiule daugiau morku valgyti biggrin.gif tai nusipirkau 1kg prie to pacio doh.gif isdurnejimas ne medicina cia su jais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 01 28, 20:24)
vel pradejau gerti lipoine rugsti su karnitinu, dabar orentuoju viska i sveikas mitochondrijas, ziuresim kaip toliau bus smile.gif Sveikatos visoms  4u.gif

O kokias geri l. įdomu? Aš tokias radau http://www.neovital....cell-am-60-caps

Žiūriu kaip tik straipsnis apie lip.rūgštį ir karnitiną http://www.lzinios.l...nka-tik-mitybos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 29 sausio 2013 - 10:10
QUOTE(sypsena000 @ 2013 01 28, 21:02)
merginos, ar kam buvo taip, kad cyptu ausyse? ka daryt?

Man jau pora metu cypia, ypac vakare pries miega, nezinau ka daryti, pastebejau, kad truputeli padeda pasivaiksciojimas grynam ore. O siaip jau beveik pripratau.
Papildyta:
QUOTE(Apart @ 2013 01 29, 10:04)
O kokias geri l. įdomu? Aš tokias radau http://www.neovital....cell-am-60-caps

Žiūriu kaip tik straipsnis apie lip.rūgštį ir karnitiną http://www.lzinios.l...nka-tik-mitybos

As atskirai geriu, pas mane tabletes po 200mg ir skystas karnitinas (1500mg), bet sitas karnitinas man per saldus, kai baigsiu ieskosiu kapsuliu. Jo, kaina ir mano daugmaz panasi buvo 4u.gif Man atrodo galima rasti ir sporto papildu parduotuvese (man drauge kazkur Vilniuje pirko).
Atsakyti