Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Apart @ 2013 01 16, 10:00)
Ar paskaitinėjat ISlangą - ten apie mitybą kaip tik sako kuo mažiau mėsos

Jau prieš daugelį metų mokslininkai pastebėjo ryšį tarp IS atsiradimo ir žmonijos valgymo įpročių. Yra pripažįstama, jog šia liga susergama dažniau tose populiacijose, kuriose mėsos produktų yra vartojama daugiau. Žuvis, regis, turi apsaugos efektą. Biocheminiai tyrimai verčia mokslininkus daryti išvadas, jog „medžiagos nešėjai“, atsakingi už imuninės sistemos reakciją į IS susidaro iš daugybės nesočiųjų rūgščių, arachidono rūgšties. Ši medžiaga skatina uždegimą ir paprastai randama gyvūninės kilmės maisto produktuose, pavyzdžiui, mėsoje, kiaušinių tryniuose, pieno ar sviesto riebaluose.

siaip tai ir as nevalgau mesos, nes paskaitynejau kad nelabai gerai prie IS. tai jau 4metai kaip mesyte keiciu darzovemis, zuvimi ar kazkuo miltiniu.. g.gif as paskaitau ka Silver paraso g.gif nezinau. as net nebemokeciau valgyt tos mesos doh.gif

del draudimo..nezinau ar su liga draudzia 10metu ar visam gyvenimui, bet- as kiek esu vaziavusi i uzsieni, tai visada nueidavau apsidrausti belenkur, ir menesiui ar pusantro visada apdrausdavo be jokiu problemu. tai nesuprantu kas cia per panika biggrin.gif vat ir per naujus buvau isvaziavus, turejau draudima.

LumiLumi, del tu vaistu ir konsiliumo, nezinau, gal jusu kazkokie kiti ir kitaip rasomi, mano Capaxon. tai kas 3 menesius paskambinu kad baigiasi, pasako laika ir data kada atvykti ir viskas. nueinu su knygute, paraso recepta, ir i vaistine pasiimti dozes. vat taip ir israso man. prie kabineto jei daug zmoniu, tai tenka palaukti kokias 30-40minuciu. na cia man, nezinau, jei kitokie vaistai, gal kazkaip kitaip daro. ir kaip saunu, kad neisgasdino Jusu tie vaistai !!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2013 01 16, 11:00)
Labutis, nu va kaip šaunu LumiL., kaži kodėl man tą Betaferoną kišo, žiūriu niekam jo nebeduoda  g.gif, jis pats seniausias ir pašalinių daugiausiai.

Ar paskaitinėjat ISlangą - ten apie mitybą kaip tik sako kuo mažiau mėsos

Jau prieš daugelį metų mokslininkai pastebėjo ryšį tarp IS atsiradimo ir žmonijos valgymo įpročių. Yra pripažįstama, jog šia liga susergama dažniau tose populiacijose, kuriose mėsos produktų yra vartojama daugiau. Žuvis, regis, turi apsaugos efektą. Biocheminiai tyrimai verčia mokslininkus daryti išvadas, jog „medžiagos nešėjai“, atsakingi už imuninės sistemos reakciją į IS susidaro iš daugybės nesočiųjų rūgščių, arachidono rūgšties. Ši medžiaga skatina uždegimą ir paprastai randama gyvūninės kilmės maisto produktuose, pavyzdžiui, mėsoje, kiaušinių tryniuose, pieno ar sviesto riebaluose.

http://www.islangas....ems/mityba.html
Geros dienos  4u.gif

Ne mesoje beda ... o taip kaip ir kokia ja dedi i burna...
o ten parasyta didziausia nesmaone, kalbant apie IS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 16 sausio 2013 - 11:17
QUOTE(Silver79 @ 2013 01 16, 11:16)
Ne mesoje beda ... o taip kaip ir kokia ja dedi i burna...

Sitam teiginiui ir as pritarsiu 100%
Papildyta:
QUOTE(sypsena000 @ 2013 01 16, 11:01)
LumiLumi, del tu vaistu ir konsiliumo, nezinau, gal jusu kazkokie kiti ir kitaip rasomi, mano Capaxon. tai kas 3 menesius paskambinu kad baigiasi, pasako laika ir data kada atvykti ir viskas. nueinu su knygute, paraso recepta, ir i vaistine pasiimti dozes. vat taip ir israso man. prie kabineto jei daug zmoniu, tai tenka palaukti kokias 30-40minuciu. na cia man, nezinau, jei kitokie vaistai, gal kazkaip kitaip daro.  ir kaip saunu, kad neisgasdino Jusu tie vaistai !!!!!!!!! thumbup.gif

Turbut ir man tas pats bus, paskambinti ir eiti kas tris menesius. Jo eilute ten buna. Kolkas neisgasdino, siandien nusipirkau tas Himalaya zoleles kepenim, po menesio matysim, kaip su tais fermentais.

GAVAU DARBA!!! Tai jau dabar geriau tegul ta liga sustoja biggrin.gif Parsivilkau su pilnom tarbom is turgaus, uzpakalis kaip svininis, man visada sunku per ta sniega ropot, du zingsniai pirmyn, vienas atgal. Vis dar tokia priglususi jauciuosi, prakaituoju daugiau, na nieko, bent jau nuotaikos tai superines thumbup.gif

Merginos, ar jus nuorinat Avonexo svirksta? Ten toks oro burbuliukas buna, as vakar neorinau, nes nenorejau, kad liktu vaistu adatoj, siandien skambinau sesutei pasitikslint, bet nekelia...
Atsakyti
Sveikinimai Lumi L 4u.gif Puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 01 16, 15:21)
Sitam teiginiui ir as pritarsiu 100%
Papildyta:
Turbut ir man tas pats bus, paskambinti ir eiti kas tris menesius. Jo eilute ten buna. Kolkas neisgasdino, siandien nusipirkau tas Himalaya zoleles kepenim, po menesio matysim, kaip su tais fermentais.

GAVAU DARBA!!! Tai jau dabar geriau tegul ta liga sustoja  biggrin.gif  Parsivilkau su pilnom tarbom is turgaus, uzpakalis kaip svininis, man visada sunku per ta sniega ropot, du zingsniai pirmyn, vienas atgal. Vis dar tokia priglususi jauciuosi, prakaituoju daugiau, na nieko, bent jau nuotaikos tai superines  thumbup.gif

Merginos, ar jus nuorinat Avonexo svirksta? Ten toks oro burbuliukas buna, as vakar neorinau, nes nenorejau, kad liktu vaistu adatoj, siandien skambinau sesutei pasitikslint, bet nekelia...

As tai nuorinu. Kartais poliklinikoj sesute leidzia tai irgi nuorina. Kazkur skaiciau kad reikia nuorinti, vienas lasiukas vaisto turi nuriedeti. 4u.gif Lumi, sveikinu gavus darba thumbup.gif dabar as ieskau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 17 sausio 2013 - 14:51
Aciu merginos 4u.gif Tikiuosi susidorosiu biggrin.gif
Bandysiu ir as nuorinti. Vakar vakare dar truputeli temperaturos turejau, bet pastebejau, kad nurimo beldimas ausyje. Visada i vakara pradeda baladoti i bugneli, matyt kazkur laidas trumpina, bet vakar bent uzmigau be to slykstaus bildesio thumbup.gif
Atsakyti
Kalusimas Silver- ar pakeitus mityba leidziamu vaistu atsisaket, ar vis delto Betaferona ( berods Rebif) dar vartojate?
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 01 18, 11:25)
Kalusimas Silver- ar pakeitus mityba leidziamu vaistu atsisaket, ar vis delto Betaferona ( berods Rebif) dar vartojate?

atsisakiau visu vaistu ir is karto. Ir tikiuosi niekada nebeteks prie ju grizti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 01 18, 11:28)
atsisakiau visu vaistu ir is karto. Ir tikiuosi niekada nebeteks prie ju grizti wink.gif

zinot, taip gera paskaityti, kad Jums viskas gerai, ir kad taip tikit tuo ka darot ir kad tikrai padeda--- wau! as bijociau atsisakyt capaxono unsure.gif paskui gydytojai nebepriims, o taip sunkiai skyre juos..o jei pabloges.. aisku- kas nebando, sampano negeria- bet kai jauti kad eina ta IS pirmyn tai nesinori jos ir nervint..
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2013 01 20, 15:33)
zinot, taip gera paskaityti, kad Jums viskas gerai, ir kad taip tikit tuo ka darot ir kad tikrai padeda--- wau! as bijociau atsisakyt capaxono  unsure.gif paskui gydytojai nebepriims, o taip sunkiai skyre juos..o jei pabloges.. aisku- kas nebando, sampano negeria- bet kai jauti kad eina ta IS pirmyn tai nesinori jos ir nervint..

As irgi bijau atsisakyti vaistu, pilna galva zidiniu, o man tik 27, tai kas bus toliau unsure.gif
Atsakyti
Labutis - aš manau, kad gali būti ne dieta tinkama, o tiesiog - remisija. Pažiūrėkit va Meletė - ir ligoninėj kiek buvus, o dabar keletą metų jaučiasi puikiai.
Ir savo pažįstamų turiu ne vieną sergančią - nieko nedaro, tiesiog liga sustoja ir igam, nors buvo ataka net nevaikščiojo..
Sėkmės visiems 4u.gif
Man patinka taisyklė - atsisakyk baltų produktų ir būsi sveikas: cukraus, miltų, krakmolo, pieno smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 21 sausio 2013 - 09:52

del remisijos tai sutinku...ech butu gerai jei butu taip visiems 4u.gif

Ar jusu seimose esat tik jus turintis tokia liga? ar kazkas dar is seimos ar gimines? gal ne naujiena buvo..? M? g.gif skaitosi, jog nera paveldimumo, tevai neperduoda vaikams ir pan..bet bijau, kad ir sesei mano kazkas darosi..
Atsakyti