QUOTE(Apart @ 2013 01 16, 10:00)
Ar paskaitinėjat ISlangą - ten apie mitybą kaip tik sako kuo mažiau mėsos
Jau prieš daugelį metų mokslininkai pastebėjo ryšį tarp IS atsiradimo ir žmonijos valgymo įpročių. Yra pripažįstama, jog šia liga susergama dažniau tose populiacijose, kuriose mėsos produktų yra vartojama daugiau. Žuvis, regis, turi apsaugos efektą. Biocheminiai tyrimai verčia mokslininkus daryti išvadas, jog medžiagos nešėjai, atsakingi už imuninės sistemos reakciją į IS susidaro iš daugybės nesočiųjų rūgščių, arachidono rūgšties. Ši medžiaga skatina uždegimą ir paprastai randama gyvūninės kilmės maisto produktuose, pavyzdžiui, mėsoje, kiaušinių tryniuose, pieno ar sviesto riebaluose.
Jau prieš daugelį metų mokslininkai pastebėjo ryšį tarp IS atsiradimo ir žmonijos valgymo įpročių. Yra pripažįstama, jog šia liga susergama dažniau tose populiacijose, kuriose mėsos produktų yra vartojama daugiau. Žuvis, regis, turi apsaugos efektą. Biocheminiai tyrimai verčia mokslininkus daryti išvadas, jog medžiagos nešėjai, atsakingi už imuninės sistemos reakciją į IS susidaro iš daugybės nesočiųjų rūgščių, arachidono rūgšties. Ši medžiaga skatina uždegimą ir paprastai randama gyvūninės kilmės maisto produktuose, pavyzdžiui, mėsoje, kiaušinių tryniuose, pieno ar sviesto riebaluose.
siaip tai ir as nevalgau mesos, nes paskaitynejau kad nelabai gerai prie IS. tai jau 4metai kaip mesyte keiciu darzovemis, zuvimi ar kazkuo miltiniu.. as paskaitau ka Silver paraso nezinau. as net nebemokeciau valgyt tos mesos
del draudimo..nezinau ar su liga draudzia 10metu ar visam gyvenimui, bet- as kiek esu vaziavusi i uzsieni, tai visada nueidavau apsidrausti belenkur, ir menesiui ar pusantro visada apdrausdavo be jokiu problemu. tai nesuprantu kas cia per panika vat ir per naujus buvau isvaziavus, turejau draudima.
LumiLumi, del tu vaistu ir konsiliumo, nezinau, gal jusu kazkokie kiti ir kitaip rasomi, mano Capaxon. tai kas 3 menesius paskambinu kad baigiasi, pasako laika ir data kada atvykti ir viskas. nueinu su knygute, paraso recepta, ir i vaistine pasiimti dozes. vat taip ir israso man. prie kabineto jei daug zmoniu, tai tenka palaukti kokias 30-40minuciu. na cia man, nezinau, jei kitokie vaistai, gal kazkaip kitaip daro. ir kaip saunu, kad neisgasdino Jusu tie vaistai !!!!!!!!!