QUOTE(Astukasas @ 2012 11 26, 16:41)
Įdomiai su tuo paštu....Mano paštas man kategoriškai atsisakė priimti siuntą tamsiame maiše, tokiam pilkam kur GAP ateina
Pavargau ginčytis su jomis, grūdo siuntą į didelį voką, tas vokas suplyšo, sulipdė lipnia juosta, siunta atrodė tragiškai
Kitame pašte (keliais km toliau nei manasis) man be jokių problemų priima siuntas maiše, vieną kartą kai atvežiau, tai net nusišypsojo, sako, va kaip tvarkingai, neturiu prie ko prikibti, jokių užrašų, reklamų ar panašiai
Tame pašte dirba jaunas kolektyvas, man patinka, ne tokios susiraukusios ir greičiau dirba, todėl dabar negadinu nervų ir atsiimu siuntas savo pašte, o išsiunčiu kitame
Pas mus irgi - viename paste priima bet kaip, o kitame nepriima ir dar burba : "kiek kartu sakyti, kad...??". Gerai, kad "gerasis" pastas prie pat mano namu, bet pora kartu teko eiti i prie darbo esanti, tai kai neprieme, sakiau, kad: "nieko, kitame paste issiusiu bet voko papildomai tikrai nepirksiu". Ir nebuvo atvejo, kad nepriimtu mano paste, tai superines pastininkes, net sokolada katais nunesu, nes ir svori buna, pakoreguoja, pvz pataria isimti is dezes ar koki sluoksni, jei imanoma, nuimti, jeigu virsija keliolika gramu