QUOTE(libraja @ 2012 11 26, 17:28)
Sveikos, nepailstancios pirkejos ir prekiu zinoves
Viena mama klause, ar jos trimetei dukrai tiktu plansete, o as kaip tik savajai dvimetei butent plansetes ir ieskau, nes nenulipa nuo manosios .
Jusu uzrodytoje buyincons radau stai tokia nebloga pagal charakteristikas ir kaina http://www.buyincoin...duct-15751.html
Nelabai randu info, kaip sioje parduotuveje pirkti, gal galit padet? Perku tik is prancuzu, is kitur nesu pirkusi.
Ar cia galima atsiskaityti tik paypal? Ar bet kokia kreditine?
Ar yra kokie nuolaidu kodai?
Pristato tiesiai i namus ar kur kitur?
Ir kaip bus su muitais? Priklauso nuo to, kokia kaina kinieciai uzrasys?
Aciu atsakiusioms
Viena mama klause, ar jos trimetei dukrai tiktu plansete, o as kaip tik savajai dvimetei butent plansetes ir ieskau, nes nenulipa nuo manosios .
Jusu uzrodytoje buyincons radau stai tokia nebloga pagal charakteristikas ir kaina http://www.buyincoin...duct-15751.html
Nelabai randu info, kaip sioje parduotuveje pirkti, gal galit padet? Perku tik is prancuzu, is kitur nesu pirkusi.
Ar cia galima atsiskaityti tik paypal? Ar bet kokia kreditine?
Ar yra kokie nuolaidu kodai?
Pristato tiesiai i namus ar kur kitur?
Ir kaip bus su muitais? Priklauso nuo to, kokia kaina kinieciai uzrasys?
Aciu atsakiusioms
Tikriausiai čia apie mane
Krikšto mama nupirko ne tikrąjį planšetinį, bet tą Vtech Innotab 2, galės fotografuoti, filmuoti, peržiūrėti savo padarytas ar mūsų įkeltas foto, manau bus neblogas žaislas. Tikrosios planšetės pabijojau pirkti, nes bijau, kad atsidūrtų ant žemės ne vieną kartą ir neatlaikytų vaikiškų žaidimų nei pusę metų
Jūsų įkeltoje parduotuvėje dar vakar buvo -10 proc. visom prekės, ar dabar yra kodukų nežinau pabandykit pagooglint. Atsiskaitykit tik paypal, kitaip nelabai rizikuočiau su kiniečiais Man iš šios parduotuvės niekada nepristato į namus, gaunu lapuką ir keliauju į paštą.
Su PVM ir muitine irgi sunku pasakyt, gal užkliūsit, o gal ir ne srautas Kalėdom tikriausiai siuntų didesnis, tai gal yra didesnė tikimybė neužkliūt, bet čia tik mano spelionės