Sveikos, gal pirkot ką nors iš amazon.co.uk pastarosiomis dienomis?
Visada amazonas iš karto rezervuoja pinigus, šeštadienį kur pirkau, tai matau rezervaciją, o va vakar ryto užsakymui išvis jokios Keistai kažkaip, jau galvoju, kad neišsiųs man prekės, o šiandien jau žymiai brangesnė
QUOTE(uogelle @ 2012 11 26, 11:05)
ot miegaliai akciją paskelbė ir nuėjo miegot
jau ir man galioja
http://www.pharmacyathand.co.uk/
SVEIKI RENKAM UZSAKYMA NORECIAU SURINKT 5 MERGAITES KAD GAUTUSI 1.5 SVARO jai nepakito SIUNTIMAS.
JONAVA-KAUNAS(GIRSTUTIS)
JOKIU PAPILDOMU SALYGU NERA.
SVEIKI RENKAM UZSAKYMA NORECIAU SURINKT 5 MERGAITES KAD GAUTUSI 1.5 SVARO jai nepakito SIUNTIMAS.
JONAVA-KAUNAS(GIRSTUTIS)
JOKIU PAPILDOMU SALYGU NERA.
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 26, 08:55)
merginos, kaip ten yra amazone su tomis prekėmis kur eina laikas - tarkim valanda liko iki geros kainos, kokia ji bus? ar tokia, kaip parodyta, tik už valandos bus galima pirkti?
Kaina bus mazesne nei parodyta. Tik neaisku kiek mazesne
Jei labai reikia , reik tuo laiku atsidaryt ta juostele ir kai tik pamatot, kad jau galit det i krepsa, staigiai det
Paskui per 15 min turite apmoketi
Vakar nusipirkau daikta. Pas mus jo kaina apie 1800 lt, UK 400 sv, amazone su nuolaida 315 sv, o tuo geruoju laiku ismete uz 220 sv. Tik staigiai visi isgraigste.
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 26, 11:09)
kodel miegaliai su uk laiko skirtumas 2 valandos, pas juos 8 ryto tada, kai pas mus 10
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 11 26, 10:44)
Apgavikai nezinau kuria valanda vakare vakar buvo kruva prekiu su nuolaida, dabar padare pilna ir paskelbe atseit akcija
Vaiku megztukam buvo nukainavimas tikrai, nes pirkau anksciau,dabar buvo raudona kaina,o dabar vel pilna
Vaiku megztukam buvo nukainavimas tikrai, nes pirkau anksciau,dabar buvo raudona kaina,o dabar vel pilna
Tai jau atsigavom, lelius ramus
O mama shopintis gali
Sveika sugrizus i shopakolikiu gretas
Papildyta:
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 26, 10:50)
Visada amazonas iš karto rezervuoja pinigus, šeštadienį kur pirkau, tai matau rezervaciją, o va vakar ryto užsakymui išvis jokios Keistai kažkaip, jau galvoju, kad neišsiųs man prekės, o šiandien jau žymiai brangesnė
Vakar pirkau, normaliau viskas rezervuota:)
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 26, 07:55)
merginos, kaip ten yra amazone su tomis prekėmis kur eina laikas - tarkim valanda liko iki geros kainos, kokia ji bus? ar tokia, kaip parodyta, tik už valandos bus galima pirkti?
Tos gerosios akcijos baiges jau, tik savaite tebuvo liko berods tik pirmadieniais (o gal ir antradieniais ) Apacioj prekes buna parasyta "Deal starts at ... " tai tuo laiku ir prasideda akcija ir perkat, jeigu jum tinka.
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 26, 09:50)
As pirkau daug visko penktadieni, bet as netikrinu kortelej, o pacioj amazonej - your account -> your orders, ir matos viskas, kas, uz kiek ir kada
QUOTE(amatumuge @ 2012 11 26, 09:28)
Na muitas ir PVM nuo sumos ir daiktu, bet uz pacia ismuitinimo paslauga ar nevienodas mokestis, paste bent jau visada tiek pat imdavo.
paste standartinis. As pirkau per UPS, tai priklause nuo prekiu skaiciaus pagal taric kodus. DHL manau tas pats bus
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 26, 11:50)
rezervuos kai issius
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 26, 12:17)
kodel miegaliai su uk laiko skirtumas 2 valandos, pas juos 8 ryto tada, kai pas mus 10
kažkaip nemačiau,kad nuo 8 būtų parašyta pamačiau akciją ir ėjau kraut kašiko, o nuolaidos nedavė...išsimiegojo ir tada jau duoda nuolaidą
QUOTE(kavamale @ 2012 11 24, 17:26)
Aš ir norėčiau prisijungti su viena preke.
Ar yra koks budas gauti open 24 koduka taip reik vyrui koalabi batu uz visa kaina gaila
QUOTE(bbiitute @ 2012 11 26, 12:56)
Ar yra koks budas gauti open 24 koduka taip reik vyrui koalabi batu uz visa kaina gaila
gal vaidenas, bet lyg rase temoj kazkoki