merginos, kaip ten yra amazone su tomis prekėmis kur eina laikas - tarkim valanda liko iki geros kainos, kokia ji bus? ar tokia, kaip parodyta, tik už valandos bus galima pirkti?
tbs vėl gerą nuolaidą siūlo bet nesuprantu jos..nes įsidėjus pvz 4vnt vienodos prekės iš Christmas Spirit negalioja kodas neteko kam bandyt?
QUOTE(murashke @ 2012 11 26, 00:47)
to pacio daikto paziurekite Mothercare arba amazon ELC parduotuveje gal netycia yra/atsiras (galima uzsiprenumeruoti pranesima). bet siaip happyland tikrai galima pagauti gera kaina. dar seniau jiems buvo nuolaidos iki 50 proc. tik reikia tureti tiksla ir nelaukti paskutiniu savaiciu
Mothercare irgi nebėra, tikrinau, o amazone netaikė nuolaidos, ieškau nuo tada, kai išrinkau tą dovaną, kažkur spalio vidury ir va Bet šiandien atsirado keli vnt, ar Jūs jau surinkot užsakymą?
Siandien crocs.co.uk FREE SHIPAS
http://www.crocs.co....e,en_GB,pg.html
http://www.crocs.co....e,en_GB,pg.html
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 26, 09:40)
tbs vėl gerą nuolaidą siūlo bet nesuprantu jos..nes įsidėjus pvz 4vnt vienodos prekės iš Christmas Spirit negalioja kodas neteko kam bandyt?
aš bandau, irgi rašo, kad negalioja
bandžiau įvairias prekes dėliot svarbiausia, kad vakar vakre to pasiūlymo dar tikrai nebuvo, nes landžiojau po TBS
QUOTE(uogelle @ 2012 11 26, 10:56)
aš bandau, irgi rašo, kad negalioja
bandžiau įvairias prekes dėliot svarbiausia, kad vakar vakre to pasiūlymo dar tikrai nebuvo, nes landžiojau po TBS
As susidejau 4 prekes vienodas, tai man taiko -50 proc nuolaida
QUOTE(Rucccike @ 2012 11 26, 09:59)
As susidejau 4 prekes vienodas, tai man taiko -50 proc nuolaida
ee ir as taip noriu as irgi bandziau variantą su 4 vienodom prekem... o kurioj vietoj vedat ta koduka? virsuje tame laukelyje?
Pasirodo dar tiesiog buvo per anxti nuo 8 val,. reiskia ju laiku
QUOTE(uogelle @ 2012 11 26, 11:05)
ee ir as taip noriu as irgi bandziau variantą su 4 vienodom prekem... o kurioj vietoj vedat ta koduka? virsuje tame laukelyje?
jo, virsuje tame laukelyje.
QUOTE(tinaby @ 2012 11 26, 00:05)
jei gerai supratau, dabar pharmacyathand.co.uk siuntimas į LT kainuoja 9,99 sv.:
Standard Delivery to European Countries (3-5 working days):£9.99
Standard Delivery to European Countries (3-5 working days):£9.99
Aš nesenai pirkau, tai maniau dėl didelio kiekio 9.99 sv sumokejau
Truksta apie 20svaru,kad gautume nuolaidele Gal dar kas prisijungs?
QUOTE(simpa @ 2012 11 23, 10:46)
Planuoju pirkti is Boots
UK nemokamas pristatymas nuo 45svaru Is UK i LT atvezimas 1.50GBP/Kg
(Jeigu surenkam uzsakyma uz 100svaru, tai gausim 15svaru nuolaida )
Uzsakymus siusti i xsimpax@gmail.com
UK nemokamas pristatymas nuo 45svaru Is UK i LT atvezimas 1.50GBP/Kg
(Jeigu surenkam uzsakyma uz 100svaru, tai gausim 15svaru nuolaida )
Uzsakymus siusti i xsimpax@gmail.com
RENKU mothercare iki 75 svarų, kad būtų -20 proc nuolaida. Be to, HappyLand žaislams ir taip taikoma -20 proc nuolaida, tai jos sumuojasi
Pirksiu šiandien
Vilnius, galiu ir persiųsti , jei reikia
Pirksiu šiandien
Vilnius, galiu ir persiųsti , jei reikia
QUOTE(anira12 @ 2012 11 26, 09:10)
Apgavikai nezinau kuria valanda vakare vakar buvo kruva prekiu su nuolaida, dabar padare pilna ir paskelbe atseit akcija
Vaiku megztukam buvo nukainavimas tikrai, nes pirkau anksciau,dabar buvo raudona kaina,o dabar vel pilna