Merginos, gal žinot kaip su tesco avalynės dydžiais, ar atitinka? Dukrai reikia batelių nešioja 27 - tai galvoju 9 ar 10 imti dydį?
QUOTE(vikruole @ 2012 11 25, 20:39)
Parasiau i AZ. Jei siandien perki, prisijungciau su 13 eu krepsiuku.
Neleidzia mano turime 10eur kodo nuolaidos panaudoti Raso, kad tik pirmam apsipirkimui, o kitas cia minetas raso, kad jau panaudotas...
Reikia dar koki gauti...
O jei is kito kompo bandyciau arba is kitos narsykles
QUOTE(Tahoe @ 2012 11 25, 21:15)
Neleidzia mano turime 10eur kodo nuolaidos panaudoti Raso, kad tik pirmam apsipirkimui, o kitas cia minetas raso, kad jau panaudotas...
Reikia dar koki gauti...
Reikia dar koki gauti...
su kitu el.pastu gal
Sveiki,
Gal kas planuojate artimiausiu uzsisakinesite is amazon.co.uk ? Prisijungciau
QUOTE(Giedronija_ @ 2012 11 25, 22:23)
Sveiki,
kad dabar daugiausiai perkam per uk, nes ten nemokamas siuntimas
sveikutės,
gal kas galit parašyti ar labai išauga persiuntimo išlaidos perkant per PA, bet atsiimant ne Vilniuj, o kitame mieste Pvz, jei siuntinukas iki 3 kg Dėkinga
Gal per tukį labiau apsimokėtų siųsti į Panevėžį, bet savaitgaliais nedirba
gal kas galit parašyti ar labai išauga persiuntimo išlaidos perkant per PA, bet atsiimant ne Vilniuj, o kitame mieste Pvz, jei siuntinukas iki 3 kg Dėkinga
Gal per tukį labiau apsimokėtų siųsti į Panevėžį, bet savaitgaliais nedirba
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 25, 22:17)
su kitu el.pastu gal [FONT=Geneva]
gali mano bandyti el.pastu gal QUOTE(UgNeliuke @ 2012 11 25, 20:43)
Mergaites, kurios pirkot atkartojancius tuos katinus is www.smythstoys.com, kur 2 uz 30 svaru, tai jie tik per uk adresa?
Ir siuntimas dar 6 svarai prisideda?
Ir siuntimas dar 6 svarai prisideda?
Nepriima LT kortų
http://www.supermama...?...5175&st=228
VS :
http://www.youtube.c...feature=related
As zalia situose reikaluose Man reikalinga viena striukyte, gal kas nors mane priimtu prie uzsakymo
Merginos, pakonsultuokit padariau uzsakyma, nuskaite pinigus nuo korteles is kart, paziurejau, is kart likutis buvo mazesnis, rode nuskaityma, penktadieni gavau el. laiska, kad preke issiusta, o va dabar atsidarius saskaita pamaciau, kad pinigeliai vel saskaitoje jokio laisko, kad uzsakymas atsauktas siunciau is mango.com
As zalia situose reikaluose doh.gif blush2.gif Man reikalinga viena striukyte, gal kas nors mane priimtu prie uzsakymo blush2.gif
Papildyta:
As zalia situose reikaluose doh.gif blush2.gif Man reikalinga viena striukyte, gal kas nors mane priimtu prie uzsakymo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(murashke @ 2012 11 25, 21:34)
kad dabar daugiausiai perkam per uk, nes ten nemokamas siuntimas
QUOTE(Giedronija_ @ 2012 11 25, 22:47)
Papildyta:
Papildyta:
Yra tarpininkes, kas nenori ar negali pats uzsisakyt