Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 155 tema

QUOTE(era27 @ 2012 11 22, 19:57)
O kainos kaip kažin? g.gif  Man dar neteko matyti šitų blush2.gif

as lansktynuke maciau knygute 129lt gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 22, 19:22)
siandien Maximoje zaislyna apziurejau - jau ir vtech turi lietuviska linija bigsmile.gif ir kamuoliukas, ir knygele ir meska sekanti pasakas 4u.gif  thumbup.gif

nu neblogai jeigu dar su 40 procentu paciupt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raminta1985: 22 lapkričio 2012 - 20:03
pirkit FP traukinukaaaa, jei spejat http://www.amazon.co..._rd_p=344320267
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2012 11 22, 18:44)
Laba vakara.
Gal kas greitu laiku planuoja is SD uzsukineti? Noreciau prisijungti  smile.gif

Jau radau.
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2012 11 22, 18:44)
Laba vakara.
Gal kas greitu laiku planuoja is SD uzsukineti? Noreciau prisijungti  smile.gif

as irgi prisijungciau prie SD (Vilnius). Pries kelias dienas pirkau pati, bet pamirsau nupirkti pora daiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2012 11 22, 13:49)

Grazus smile.gif ar ir ju dairiaus, bet dydzio jau neliko sad.gif

QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 22, 14:03)
Svarstau ir aš apie tokius smile.gif  gal kuri turite tokios spalvos, kaži kokia realiai ji g.gif foto tai tokia pablukus atrodo g.gif o kaip jų dydžiai, atitinka?

man tai atitinka ju dydziai smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2012 11 22, 17:39)
jo, kalba, dainuoja - panasiai kaip FP - tik ten lapuose tokie zvereliai judantys - nu bent man fainesne ji, ir kamuoliukas - irgi lietuviskai kalba, danuoja - man irgi naujiena buvo rolleyes.gif

tai cia kur su mike pukuotuku? knygute atrodo visai graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2012 11 22, 19:57)
O kainos kaip kažin? g.gif  Man dar neteko matyti šitų blush2.gif

ta meska tai nebrangi - ar 60-80 lt tik g.gif , kamuolys ir knygute - 129, brangoka - bet uz FP tikrai smagesni g.gif , aisku jei taip su 40% - padoru visai, bet va bent panevezy tai tik po 3-4 vnt tu prekiu tera - tad jauciu nematyt ju us ta akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 22, 19:22)
siandien Maximoje zaislyna apziurejau - jau ir vtech turi lietuviska linija bigsmile.gif ir kamuoliukas, ir knygele ir meska sekanti pasakas 4u.gif  thumbup.gif

Gal ir monstriu uzmatet maximoj?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 11 22, 20:15)

tai cia kur su mike pukuotuku? knygute atrodo visai graziai smile.gif

ta pati, ir kamuolys su mike mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(armeda @ 2012 11 22, 20:19)
Gal ir monstriu uzmatet maximoj?
blush2.gif

buvo, bet kai maniske nesuvokia, kam pirkt suluzusias ir suplysusias leles - tai nelabai as jose gaudaus, tad nei kokios ne uz kiek - tikrai nepasakysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 22, 20:31)

buvo, bet kai maniske nesuvokia, kam pirkt suluzusias ir suplysusias leles - tai nelabai as jose gaudaus, tad nei kokios ne uz kiek - tikrai nepasakysiu schmoll.gif

Nu yra kelios ir nieko visai tokios. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 11 22, 20:32)
Nu yra kelios ir nieko visai tokios.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nu mums leles turi but laaaabai grazios, o ne visai nieko lotuliukas.gif saip dziaugiuos, kad mergina jom nesusidomejo - nes man paciai jos irgi gana kraupios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 22, 20:34)
nu mums leles turi but laaaabai grazios, o ne visai nieko lotuliukas.gif saip dziaugiuos, kad mergina jom nesusidomejo - nes man paciai jos irgi gana kraupios unsure.gif

Mums tai atvirksciai- grazios leles neidomios, o kuo baisesnes- tuo geresnes lotuliukas.gif Neblogos visai monstriu kainos maximose, kiek teko matyt, su nuolaidom dar geresnes butu thumbup.gif
Papildyta:
Manojiu dar situ uzsimane Kaledoms

http://www.amazon.co...0...tar,aps,268

Bet kad atsiliepimus paskaiciau- raso, kad prastos kokybes, tai uz tokia kaina tikrai neimsiu schmoll.gif nebent gerai atpigs
Atsakyti