Gal ir fainas jis, ale iš kitos pusės pagalvojus, tėvai net nebeturi laiko vaikam pasakų pasekt, ale įgrūda į rankas - klausykis ir išeina. Man kažkaip... širdį skauda nuo tokių žaislų, jei jis bus vakarais naudojamas... Nebent šiaip kaip visi kiti žaislai - tada jo, gaal...
kam tie kraštutinumai keistas požiūris...mano špokui tik 1,5 metų.. bet pamačiusi meškutį tik atneštą čiupo į glėbį..nes minkštutis ir labai simpatiškas...
Su vaiku tikrai tėvai bus kiek gali nereik nuvertinti tėvų Čia labiau pramogai nebūtina visad klausytis pasakų perkat gi ir šiaip pliušinius žaislus
man uždėdavo plokštelę su pasakom
Buna vaiku, kurie sau patys graziau pasiskaito, nei mama Mano panele nuo mazens knygas labai myli, bet, budavo, paimu skaityt, paklauso truputi ir atima, pati skaito, istorijas visokias kuria, fantazuoja pagal paveiksliukus. Ir taip iki siol Zodziu, paciai idomesnes istorijos gaunasi, nei kad mama paskaito
o kaledoms jau ir taip sukrauta- dvieju monstriu rinkinys, auksaplaukes lelyciu rinkinys, pet shopu trys dideli rinkiniai, o sokanciu ir dainuojanciu petshopu maziausiai 10 dar ta lele... Ir, aisku, dar ten daug ko yra, ko neprisimenu net
prie šopinimosi temos užsisakiau vtech toot toot garažą nu bet pripirkau kitų žaislų Kadangi mašinų neturim, nebus kam važinėt nuo to garažo Gal kuri norėtų perimt? tik dar nesu gavusi
prie šopinimosi temos užsisakiau vtech toot toot garažą nu bet pripirkau kitų žaislų Kadangi mašinų neturim, nebus kam važinėt nuo to garažo Gal kuri norėtų perimt? tik dar nesu gavusi