Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 155 tema

QUOTE(murashke @ 2012 11 24, 00:18)
siulau prisijungti prie http://www.elc.co.uk su 20 proc. nuolaida smile.gif
pinigai uz prekes is anksto  4u.gif

Susinervinau sad.gif nebeliko mano zaislo smile.gif tai gerai kad jamam papirkau snd kazka, biski ne taip pyktis ima smile.gif

Beje kazkas minejote apie tas vtech knygutes su mike pukuotuku, tai paemem sita kaledom, labai faina atrode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziulike: 24 lapkričio 2012 - 14:11
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 24, 13:55)
prisireginau prie paypalo. Pažiūrėjau banke- pinigai rezervuoti, bet nenuskaityti. Paypale nerodo kiek pinigų kortelėje. Gal aš kažko dar nepadariau g.gif

Paypale ir nerodys kiek pinigu korteleje, paypal atsiskaitymas tik priristas prie tavo korteles. Kai kur nors pirksi ir atsiskaitinesi paypal svarbu kad butu pinigu korteleje paypal neturi rodyt likucio.
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2012 11 24, 14:11)
Paypale ir nerodys kiek pinigu korteleje, paypal atsiskaitymas tik priristas prie tavo korteles. Kai kur nors pirksi ir atsiskaitinesi paypal svarbu kad butu pinigu korteleje paypal neturi rodyt likucio.

Aišku. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 11 24, 13:57)
Ten tikrai ne šokoladas, o paprasčiausia kakava. Tik skani labai, įvairių skonių, kokybiška. Lietuvoje Maximoje irgi tokios yra, tik pasiūla mažesnė. Nusipirkite paragauti, o paskui jau spręsite, ar jums reikia daugiau ir kaip ją naudoti.

Nim niam, man irgi labai skanios tos kakavos, jie teisig vadina jas kartsu sokoladu. O kiek Maximoje jos kainuoja, idomu? Cia turbut tik didziosiose yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 24, 14:55)
prisireginau prie paypalo. Pažiūrėjau banke- pinigai rezervuoti, bet nenuskaityti. Paypale nerodo kiek pinigų kortelėje. Gal aš kažko dar nepadariau g.gif

viskas gerai, ka paraset. Suvedet ir tuos skaiciukus, kurie parasyti prie rezervuotu pinigu ?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kas galetu padeti apsipirkti Olandijoje g.gif duoda pasirink visokius idomius-nepazystamus bankus unsure.gif nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 11 24, 14:10)
Susinervinau sad.gif nebeliko mano zaislo smile.gif tai gerai kad jamam papirkau snd kazka, biski ne taip pyktis ima smile.gif

Beje kazkas minejote apie tas vtech knygutes su mike pukuotuku, tai paemem sita kaledom, labai faina atrode smile.gif

vartem su dicke mes ta knugyte siandien,smagi tokia pasirode,bet kad ir per Jamam 129 Lt su 40 % nuolaida, mano dicke sako uz tris lapus tiek moketi, tai blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
tai emem Lego bet irgi nepigiai doh.gif( pasidaviau bandos jausmui, nes tempe vezimais) ir kompiuteri, nors ir anglu kalba, lai minko, nes is musu laptopo puse knopkiu issrinko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 24, 13:59)
vartem su dicke mes ta knugyte siandien,smagi tokia pasirode,bet kad ir per Jamam 129 Lt su 40 % nuolaida, mano dicke sako uz tris lapus tiek moketi, tai blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
tai emem Lego bet irgi nepigiai  doh.gif( pasidaviau bandos jausmui, nes tempe vezimais) ir kompiuteri, nors ir anglu kalba, lai minko, nes is musu laptopo puse knopkiu issrinko lotuliukas.gif

na cia bus seneliu dovana kaledoms... tai manau ne lapuose esme smile.gif svarbu groja, yra ka paspausti smile.gif
Atsakyti
niekas neperkat is mangooulet.com? prisijungciau
Atsakyti
Sveikos, ar GAP'o is vilniaus niekas nerenka?
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2012 11 24, 15:04)
Gal yra renkančių SD Vilniuje ?  g.gif

As turbut rinksiu, nors tik pries pora dienu uzsakiau bet man MB labai uzsireike vienos striukes, tai ragina dar.
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 11 24, 13:05)
cia Murcikas zaislu eksperte  wub.gif
bet bites mes turim. idomus zaidimas, bet labai ilgai uztrunka sukaisioti lapelius ir mazesnis vaikas tikrai pats ju nesukis. tai ilgas darbas, o zaidimas greitas biggrin.gif bet turetu daug kam patikti  4u.gif

Bites ir mes turim wub.gif musu seimoj labai pasiteisino ,as sukaisioju per 5 minutes ,jau ikirtau sistema ,o mergica -beveik 3 metai kantriai laukia ,tik ji aisku zaidzia ,kad kuo daugiau tu bituciu isbirtu .Aiskinam su vyru iki pazaliavimo ,bet ji dar ir papurto gerai ta medi ,kad tik ju kuo daugiau iskristu ,o jei mum su vyru neiskrenta -jos akyse matom uzuojauta ,kad mum nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2012 11 24, 11:47)
labukas, meginos gal galit kas cia ar i AZ parasyti, kaip Tukio saskaita paypalu apmoket? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nesu dar paypalu niekam pinigu pervedinejus  blush2.gif
Dekui Sense  aciuks.gif

spauskite "send money", parasykite pastuko adresa, suma, pasirinkite valiuta ir spauskite "send" mirksiukas.gif

QUOTE(murashke @ 2012 11 24, 13:05)
cia Murcikas zaislu eksperte  wub.gif
bet bites mes turim. idomus zaidimas, bet labai ilgai uztrunka sukaisioti lapelius ir mazesnis vaikas tikrai pats ju nesukis. tai ilgas darbas, o zaidimas greitas biggrin.gif bet turetu daug kam patikti  4u.gif

man nelabai patinko, nes tos bites greitai iskrenta ax.gif

man sitas pasirode fainesnis, nes tos bezdziones su uodegom kabintusi uz tu pagaliuku ir taip lengvai neislektu ax.gif
http://www.amazon.co...-...7889&sr=1-3
arba tokie zmogeliukai
http://www.amazon.co...=A1PBPKOZODG7CP
Atsakyti