man ir reikia masos ir dar gal lokio...gal ir mane prijungtumet?
Mano mama akropolyje nuo pat ryto, tai sake kosmaras, kas darosi prie zaislu ir eiles kokios milziniskos, tai sako: gyvenime daugiau neisiu
Mane domintu irgi
Su LT kortele bandysit?
QUOTE(lina0612 @ 2012 11 23, 22:38)
Mane domintu irgi
QUOTE(murashke @ 2012 11 24, 02:18)
Su LT kortele bandysit?
QUOTE(ToBeOrange @ 2012 11 23, 13:04)
labai ačiū už informaciją dėl Norfos
Savanorių Norfoje yra visai nemažai, bet tiksliai nepasakysiu, kokių. galiu pasufleruoti tik dėl Lego City. didžiųjų beveik nėra, bet tokį, kokio aš ieškojau, gavau (pilna kaina apie 121).
Savanorių Norfoje yra visai nemažai, bet tiksliai nepasakysiu, kokių. galiu pasufleruoti tik dėl Lego City. didžiųjų beveik nėra, bet tokį, kokio aš ieškojau, gavau (pilna kaina apie 121).
o kas yra savanorių norfa?
čia ta bazė?
QUOTE(ingusiia @ 2012 11 23, 22:45)
tikrai neskaitysiu nes jis man neaktualus bet didelio skirtumo manau nera, nes vis tiek sakomus zodzius atkartoja, ir daznai zaislai mamom atrodo idomesni nei vaikam, mes turim atkartojanciu zaislu ir irasanciu ir nei kiek neidomus maniskei, as jau verciau is kinieciu paimciau pigesni, nes kaip bebutu toks zaislas tikrai nedomins ilgam
tai va - pries kam nors ka nors rekomenduodama ir isreiksdama nuomone galetumet perskaityt atsiliepimu bent dali , siunciaus as tuos katinus is kinieciu - tragedija ne katinai jie nieko neatkartoja, tik iraso ir paskui pasako, bet kad yrasyt reikia laikyt nuspaudus tokia smulkia knopke, ir jau kad anas isgirstu - sakyt tiesiai i ausi, antraip is iraso tesigirdi snypstimas
QUOTE(Tahoe @ 2012 11 24, 10:0)
Su LT kortele bandysit?
as is ju ne viena karta pirkusi
QUOTE(murashke @ 2012 11 24, 10:50)
as is ju ne viena karta pirkusi
Murashke,
o jeigu pirkt is amazon, ne is ELC?
akcija ir ten galioja....
kelių mano žaislų kainos lyg tos pačios, bet vienas žaislas amazon'e tipo yra, bet elc nėra...
na va jau iš po JAMAM, sutikau pažįstamą sakė vakar buvo žymiai daugiau žaislų o va šiandien suslėpti, reikia gerai pasiknist paėmiau keletą žaisliukų bet kaip pasižiūrėjau FP žaislų kainas atšoko visa fantazija pirkt žinau kad vaikui reikia gerų žaislų, bet puodynė 140 lt
QUOTE(murashke @ 2012 11 23, 23:27)
cia siaip kakava bet galima graziai sokoladu vadinti
Bet man reikia tikro karšto šokolado, tokio kaip Beata pardavinėja. Dabar pažiūrėjau,kad kakavos tose whittard šokoladuose ne tiek jau ir daug Ar gaminote iš jų kas karštą šokoladą ar juos tik kaip kakavą geriat? Ačiū atsakiusioms
labukas, meginos gal galit kas cia ar i AZ parasyti, kaip Tukio saskaita paypalu apmoket? Nesu dar paypalu niekam pinigu pervedinejus
Dekui Sense
Dekui Sense
QUOTE(Duti @ 2012 11 24, 10:57)
Murashke,
man aktualiau ELC, nes atvirkstinis variantas
QUOTE(Tasty @ 2012 11 23, 23:46)
Man klausimas dėl adreso nuomos kilo... radau kažkokią UK parduotuvę, kur galima mokėti paypal , tai dar reikia kažkaip bandyti domėtis ar galiu tiesiog pirkti PA adresu? Po to, kai smyth nepriėmė užsakymo, kažkaip baisu... Parduotuvė šita
Kazkaip nematau kad butu galima Paypal atsiskaityt tik su kortelem
Bet cia saldainiu kainytes
http://www.thebrilli...6#colour:,size:
QUOTE(keistuole @ 2012 11 24, 11:42)
cia matyt ir turima omeny norfa baze nes daugiau kaip ir nera ten ju