QUOTE(w_ilt_e @ 2012 11 23, 17:45)
man jau nuskaiciavo patys, bet ziuriu nuskaite ir ta kur buvau atsaukus mokejima, nes man tik viena daikta atsius, o nuskaite kaip uz du, kam ten reikia rasyti ta laiska, del nesusipratimu?
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 11 23, 19:29)
tai va kad nieko nespaudziau ir keista kad nuskaiciavo, vienam paspaudziau kad atsaukti mokejima o kitam visiskai nieko. na nieko pirma karta sakiaus db zinau kur klaidas dariau. nuo žioplumo vaistų nėra
Niekam rasyt nereikia. Kai padaret uzsakyma ir ji atsauket, o pardavejas patvirtino, kad sutinka "cancelint" uzsakyma, tai pinigus vistiek nuraso, bet po kurio laiko grazina juos.
Tik man vis mazesne suma grizdavo, nes kursas nesutapdavo
Cia jau ne pardavejai tuos pinigus grazina, o pats aliexpres..
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 23, 18:27)
1.Aš atsidarau puslapį, įsijungiu vertimą ir ieškau. Su anglų kalba nelabai draugauju
) Lygtai kažkur puslapio apačioj mačiau...
Mano irgi rezervuoti jau kelios dienos.
Kai paskaičiau pas juos, tai nuskaitys tada, kai paspausi mygtuką prie išsiųstos prekės, kad ją jau gavai, kad viskas patiko.
Aš užsisakiau kelias prekes ir jos jau beveik visos išsiųstos. K
iekvieną prekę atskirai siunčia
2. Gal kas iš www.aliexpress.com sakėsi? Per kiek dienų atėjo?
Kiek reiks laukt pirmojo savo daikto
1. Nuskaitys ne kai gaunat, o po keliu dienu, nuo uzsakymo. Prekes dar nebuna issiustos, o jau nuraso. Tiesiog, kai jus gaunat prekes, ir paspaudziat, kad gavot, tik tuomet pardavejas tuos pinigus gauna. (Cia kiek supratau, aliexpress tarpininkauja sprendziant piniginius reikalus
Nes paziurekit, kai rezervuoja pinigus, nors perkat is skirtingu pardaveju, ka raso, kas rezervavo/nurase. Buna ta pati imone (kazkaip ten alibaba.London.... )
Jus tikraiusiai is skirtingu parveju saketes, todel skirtingai siunte
2. Keliauja ilgai...