Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Runciuke @ 2006 09 14, 11:07)
Mes ieškom didelės mašinos (nuo 2000m.) ir vyras yra kaip ir išsirinkęs Renault Espace (nes dabar važinėjam su tokiu 1994 m.), o man labiau patinka Toyota Previa. Kaip iš tikrųjų yra su tais varomais ratais ? Ar ir dabartinės Previos (nuo 2000m.) varantis galas ? Mano vyras kategoriškai užsispyręs, kad mašina turi būti varomu priekiu. ??????Help (be to Previjos tokių pat metų pigesnės...)
laukiu patarimų....... blush2.gif

Previos tikrai priekiniai varomi. Jau buvau idejus link'a, bet pasikartosiu - imkit sita, neapsiriksit mirksiukas.gif http://catalog.auto....card/11404.html
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 09 14, 13:09)
tai rase kad egoistiška masina, o ne egzotiška  mirksiukas.gif  nes mr2 yra dvivietis, ka ten jau lyginti su 8 vietu  biggrin.gif

Jei norit dviviecio imkit Smarta. Va ten tai miesto masiniukas.
Papildyta:
QUOTE(Funny @ 2006 09 15, 20:04)
Previos tikrai priekiniai varomi. Jau buvau idejus link'a, bet pasikartosiu - imkit sita, neapsiriksit  mirksiukas.gif http://catalog.auto....card/11404.html

deja Previa varoma galiniais, arba visais 4. As turiu omeny sena modeli.Patiket manim nes as tokia vairuoju ir kaifuoju. thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunkus: 19 rugsėjo 2006 - 13:47
QUOTE(arunkus @ 2006 09 19, 14:44)
deja Previa varoma galiniais, arba visais 4. As turiu omeny sena modeli.Patiket manim nes as tokia vairuoju ir kaifuoju. thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif

o as turejau galvoj naujaja... mirksiukas.gif va ta masinyte tai tikras grozis wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
labai tikiuosi greitu laiku prisijungti prie jusu cool.gif
Labai ieskausi ir laaabai noriu, nes girdejau kad ypatingai patikima masina, Toyota Avensis nuo 2003m.(naujo modelio), dyzeliuko thumbup.gif Tiesa sakant, daugiau girdejau apie senesnio modelio patikimuma. Bet taip mastau, kad ir naujasis neturetu atsilikti.
Tik labai sunku rasti gera ir uz prieinama kaina... Nes su sia masina virsiju savo "biudzeta", tai tenka skolintis. O norisi, kad reiktu kuo maziau wacko.gif
Buciau labai dekinga, jei pranestumete isgirde, kad kas parduoda tokia Avensis... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu prisijungti prie jusu tongue.gif

nuo praeito rudens vairuoju toyota yaris. super masiniukas!!! visiskai jokiu problemu su juo. mieste nepakeiciamas, nes labai maziukas.. nors is vidaus, visai ir neblogas (ir baldus mano mazyle veziojom ir sesiese vaziavom lotuliukas.gif ir penkis zmones + 4 snowbord'us + slides ant stogo veziau doh.gif )
labai ja dziaugiuosi! thumbup.gif

nors aisku negaliu atitraukti akiu nuo kokiu jaguaru ar cadilaku blush2.gif
Atsakyti
as daugiau nei metus pravazinejau su toyota... netycia supyliau, bet dabar vel noriu toyotos... super masiniukas... mazai genda... bent jau man tai mazai gedo... ir dar girdejau kad moteroms rekomenduojamos toyotos, nes pakaba patvaresne, o moterys daznai nesuka galvos apie duobiu apvaziavima...

jei ka tai ne visos...tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietele @ 2006 10 01, 19:20)
jei ka tai ne visos...tongue.gif

visaip būna hihihi.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]Labukas,

as dar naujoke, bet jau kokia sudetinga technika sitam forume....reikia gerokai pavargti, kad susigaudytum,ka po ko daryt:) as vairuoju yariuka....visada norejau tokios masiniukes ir nusipirkau, nors visi ikalbinejo pirkti mersiuka.....bet va, jau turiu varyt i servisa,kazko trukcioja.....nors 2002m......
Atsakyti
As irgi vairuoju Toyota Corolla (2002 m.). Masiniukas thumbup.gif . Jokiu rimtu gedimu neturejau, i paziuras vezu kaip nurodyta jos knygeleje. Kadangi lakstau tik po miesta, tai apziureti tenka kas 1.5 metus. Per 5 metus nesugebejau ir 50000 nuvaziuoti. Kiekvienas patikrinimas kainuoja +- 1000 litu. Bet pasiziuriu kiek sese kisa i savo sena masina, tai tikrai manau kad tai tikrai yra nedidele suma, nes paskui zinau, kad gerus metus nieko nereikes daryti. O del eiliu Toyta servise, tai as is anksto uzsisakau vieta ir viskas thumbup.gif . As uz Toyota thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2006 10 02, 10:25)
As irgi vairuoju Toyota Corolla (2002 m.). Masiniukas  thumbup.gif .

Dairausi ir aš šito mašiniuko, bet kad nelabai kas parduoda, todėl galvoju, kad teks vyrui naują pirkti. ax.gif Paskutiniu metu mieste tik ir tematau Corollas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 10 02, 15:34)
Dairausi ir aš šito mašiniuko, bet kad nelabai kas parduoda, todėl galvoju, kad teks vyrui naują pirkti. ax.gif Paskutiniu metu mieste tik ir tematau Corollas. doh.gif

Nu jau Autopliuse tai tikrai yra, nebent tu nenori mechanines pavaru dezes. Pas mane tai automatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Pabandyk paieskoti bankuose (kur lizingas), buna ten pasitaiko, dar paziurek Toyota salonuose, nes ir ten buna ne nauju, bet geru bigsmile.gif
Atsakyti
Bendradarbis prieš pusmetį nusipirko iš salono vienus metus važinėtą toyotą corolą, bet kainavo gana brangiai (mano akimis) - nuo naujos vertės tik 15 proc. pigiau, aišku, dar yra garantija...tačiau jau per šį laiką buvo sugedusi automatinė pavarų dėžė. Nežinau, tam bendradarbiui ir anksčiau su mašinom nelabai sekėsi, turėjo naują citroeną, tai taisė ir taisė, tada nusprendė su prancūziškom daugiau neprasidėt ir pirkt "japonišką mersą"......bet gal čia toks likimas.....
Atsakyti