QUOTE(MuzikALI @ 2008 09 12, 10:16)
sveikučiai,
corola verso (atseit talpi, viska susidėsi ir t.t.), mano brangusis nori avensio, o man tai visai ir paprasta corola tiktų. bet jaučiu pirksim arba corola verso arba avensį. tai va patarkit, kurį vertėtų rinktis? MB sako, kad avensis tipo aukštesnės klasės ir t.t. šiai gal esat važiavę kas su abiem-kuri smagiau važiuojasi? ir šiaip kokie pliusiukai, minusiukai lyginant juo būtų?
aš pritarčiau TB-šiuo atveju Avensis optimalesnis variantas būtų. Talpumo jis irgi talpus
Dėl to "žinovo" jau mačiau atsakė
-neturiu ką bepridurti...
QUOTE(MuzikALI @ 2008 09 12, 12:14)
tai va mane irgi nervina tas, prisneka visokiu pievu,o po to pats susimetai
aciu uz atsakyma, beja
dar va ka norejau paklausti, siaip beskaitinejant sia temele, radau, kad avensiai turi problemele su smagraciais. tai norejau paklaust, ar nuo 2004 m. avensis modeliai irgi genda sioj srity, ar cia senesnems masinoms tas budavo..?
jų visų bėda plaukiojanti sankaba-bet jūs man parodykite auto, kuri neturi savos "ligos"
Kaip važiuosi, taip ir turėsi
QUOTE(deltadu @ 2008 09 14, 17:58)
Mums didziausia problema ne issirinkti modeli, o nusipirkti pati automobili..Niekur nerandam Avensis Verso...LT be sansu, pasiula neitiketinai maza, o vezejai irgi nieko nesuranda ir nepasiulo...Ieskom nuo pavasario...Negi reiks kito modelio ieskot....
ir kur jūs čia taip nerandat? pas mus jų būna ir greit parsiduoda
dar atsakymas luknei1...
įdomiai jūs čia kitų pelną suskaičiuojat, teisingai yra sakoma-kad svetimi pinigai lengviau skaičiuojasi nei savi. Pati sėdžiu šiame versle, gal jums išvardinti kokios išlaidos minusuojasi iš šio pelno, gal pasižiūrėkite koks pelno mokestis nusiskaičiuoja valstybei, dar pripliusuokite parvežimo išlaidas, algas vežėjams ir vadybininkams, surandantiems tuos automobilius
...ar vardinti toliau? o neplanuoti nuostoliai, kai mašina parsiduoda ne su pelnu, o su nuostoliu
...nereikia skaičiuot svetimų pinigų
. Jei jums tai užkliūva, gal nuvažiuokite ir nusipirkite patys-tada nebus tokių nuoskaudų, kad kiti užsidirba
soryy, už offtopic, bet nesusilaikiau