mano 2000 m Avensis. kiek zinau praktiskai visu dyzeliniu Avensiu prie 150 tukst km ridos smagraciai pradeda byret. sake tai viena ju didziausiu bedu, o visos kitos praktiskai smulkmenos buna. vaziuokle stabili, as tiek ja atitrankiau zvyrkeliais, pasitikrinau, pasirodo viskas gerai. zinok apie naujos kartos Avensius tai negaliu pasakyt ar jie turi tas smagracio bedas.
kasko draudimas man kainuoja apie 800 lt, CA labai priklauso nuo variklio kubaturos, metu, vairavimo stazo, kur masina registruota, kuri draudimo firma, tai zinok gali labai labai svyruoti. cia jau pabandyk pas draudikus pasiklaust. as savo jau net nepamenu kiek mokejau. gal apie 400. kazkaip man sunku prisimint siandien tas sumas.
QUOTE(modeliuka @ 2008 06 10, 22:47)
mano 2000 m Avensis. kiek zinau praktiskai visu dyzeliniu Avensiu prie 150 tukst km ridos smagraciai pradeda byret. sake tai viena ju didziausiu bedu, o visos kitos praktiskai smulkmenos buna. vaziuokle stabili, as tiek ja atitrankiau zvyrkeliais, pasitikrinau, pasirodo viskas gerai. zinok apie naujos kartos Avensius tai negaliu pasakyt ar jie turi tas smagracio bedas.
kasko draudimas man kainuoja apie 800 lt, CA labai priklauso nuo variklio kubaturos, metu, vairavimo stazo, kur masina registruota, kuri draudimo firma, tai zinok gali labai labai svyruoti. cia jau pabandyk pas draudikus pasiklaust. as savo jau net nepamenu kiek mokejau. gal apie 400. kazkaip man sunku prisimint siandien tas sumas.
aciu uz info brangiausia CA yra jaunuoliams, bei maza staza turintiems zmonems, na pas mane stazas jau 15 metu (nors intensyviai vairuoju tik du metus - iki to galvojau, kad vairavimas ne man skirtas , o dabar kaifuoju prie vairo), na apie amziu nekalbesiu - jis pas mane labai teisingas , masinos variklis bus greiciausiai 1.6, tai galvoju, kad kainuos iki 400 lt .... na zodziu pinigeliu reiks pakloti, bet galvoju vis tiek verta
QUOTE(modeliuka @ 2008 06 10, 22:19)
na ir dar mano diziausia investicija smagracio keitimas,
vat ir mano mazsniuko diziausia beda turbut nuolat perdegancios lemputes. praktiskai vos ne kas menesi turiu kuria nors viena pakeisti. nzn cia visu tokia liga ar kas
vat ir mano mazsniuko diziausia beda turbut nuolat perdegancios lemputes. praktiskai vos ne kas menesi turiu kuria nors viena pakeisti. nzn cia visu tokia liga ar kas
Mūsų meistriukas sakė , kad smagratis byra prie 120 000,
pas mūsiškį mašiniuką biški anksčiau
dėl lempučiu , turim mašiniuką biški daugiau nei pusmetį , nei viena neperdegė , nors kai pirkom , tai buvo be vienos lemputės ,
tiesiai iš turgaus nuvarėm technikinės , tai tik dėl tos lemputės nepraėjom iš kart
detalės netokios jau brangios , kaip tikėjaus
QUOTE(modeliuka @ 2008 06 10, 23:47)
kasko draudimas mums kainavo biški daugiau , mašina biški jaunesnė , o civilinis 320 lituku
Jums gerai, jus dziaugiates savo masiniukais... O mes svarstom svarstom... Dabar zinau, kad jei nori kazko - eini ir perki.O dabar laukiam laukiam... Jau nuo Avensio Verso persimetam prie sedano Nors man ir Camry labai grazi
QUOTE(deltadu @ 2008 06 12, 17:20)
Jums gerai, jus dziaugiates savo masiniukais... O mes svarstom svarstom... Dabar zinau, kad jei nori kazko - eini ir perki.O dabar laukiam laukiam... Jau nuo Avensio Verso persimetam prie sedano Nors man ir Camry labai grazi
Ir as laukiu laukiu... Jau kantrybes truksta Dar siandien mano audine sugedo, atgaline pavara nebeisijungia matyt prisiplepejau Oi kaip reikia man masinos... be masinos kaip be ranku
nieko, ateis laikas, turesit savo kaip ir priklauso masiniukus. as tai kai pagalvoju, jau noreciau ir galingesnio. nors ir sita puikiai bega, bet kartais taip norisi kad butu bent kokia 20 arkliu galingesnes.
Nepamirsau ir as temeles, tik vis nepasireiksdavau
Tai va, del draudimo, tai man kasko su 0 fransize kainavo 1100lt. Kitoj kompanijoj jau su didesne fransize galejau draustis ir uz 700lt.
Savo masiniuku irgi nesiskundziu, issikyrus tai,kad sugedo galinio lango valytuvas Vis neprisiruosiu susitvarkyt
Tiesa, per atostogas buvom issinuomave toyota aygo. Niu, jau kokia skarbonke turbut pirmoji toyota kuri man nepatiko, is karto atsisakiau minties ja pirkti. Bet kai 600km numynem uz 100lt tai gal ir nieko, su dabartinem benzino kainom
MB vakar uzgiedojo, kad po metu turiu keisti masina, vos neapsiverkiau, taip pagailo yariuko. Bet jau apsisprendziau, kita tyota irgi bus yaris
Tai va, del draudimo, tai man kasko su 0 fransize kainavo 1100lt. Kitoj kompanijoj jau su didesne fransize galejau draustis ir uz 700lt.
Savo masiniuku irgi nesiskundziu, issikyrus tai,kad sugedo galinio lango valytuvas Vis neprisiruosiu susitvarkyt
Tiesa, per atostogas buvom issinuomave toyota aygo. Niu, jau kokia skarbonke turbut pirmoji toyota kuri man nepatiko, is karto atsisakiau minties ja pirkti. Bet kai 600km numynem uz 100lt tai gal ir nieko, su dabartinem benzino kainom
MB vakar uzgiedojo, kad po metu turiu keisti masina, vos neapsiverkiau, taip pagailo yariuko. Bet jau apsisprendziau, kita tyota irgi bus yaris
apturėjau malonuma su visureigiu tyota landcruiser pasivažinet bekele. nu fantastiška. aš irgi tokio tanko noriu. turbūt tada savaitgaliais iš kokių karjerų ir miškų neišlįsčiau. vairas lengvas, minkštai per visus nelygumus, nešokinėji viduj kaip kokis varliukas. viskas stabiliai, ramiai. tik prie gabaritų reikia priprast.
bet jausmas superinis, kai gali visur pravažiuot ir nebaisios jokios duobės.
bet jausmas superinis, kai gali visur pravažiuot ir nebaisios jokios duobės.
As vairuoju Yaris, masinyte isimylejau tik isedus i ja galbut mazoka, bet vazineju viena tai vietos tikrai zuenka
labutis
turiu dilemą - pasitaikė galimybė nusipirkti Toyota Yaris, bet 1999m už 15 k litų... ne per daug?
variklis tik 1l rida ~60 štukų km, sakyčiau mažokai pagal metus...
nežinau, smagi visai, salonas fainas ir palyginti erdvus pagal mašiniuko dydį...
bet labiausiai svajoju apie alfonsiją
ką daryt?
kur geriausiai drausti kasko ir kiek kainuotų maždaug, turiu 25 metukus, bet stažo tai nėra, nes teises turiu nepilnus metus
vienu žodžiu, neapsisprendžiu
turiu dilemą - pasitaikė galimybė nusipirkti Toyota Yaris, bet 1999m už 15 k litų... ne per daug?
variklis tik 1l rida ~60 štukų km, sakyčiau mažokai pagal metus...
nežinau, smagi visai, salonas fainas ir palyginti erdvus pagal mašiniuko dydį...
bet labiausiai svajoju apie alfonsiją
ką daryt?
kur geriausiai drausti kasko ir kiek kainuotų maždaug, turiu 25 metukus, bet stažo tai nėra, nes teises turiu nepilnus metus
vienu žodžiu, neapsisprendžiu
Aš rudeniop noriu pirkti Aygo. Gal kas turit/turėjot, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Tutė @ 2008 06 27, 15:07)
Aš rudeniop noriu pirkti Aygo. Gal kas turit/turėjot, kokie atsiliepimai?
Turiu, klausk kas domina.