Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(bartuke @ 2008 05 24, 18:18)
Sveikutės 4u.gif ,vairuoju RAV4 ir prietaisu skydelyje pradėjo degti (MAINT REQUD) ką tai reiskia gal kuri zinot,meistrai musų miestelio tik patrauko peciais o ir nelabai nori gilintis,bijau kad nesustociau viduri gatvės,padekit man schmoll.gif  blush2.gif

Pagal santrumpa - "maintenance required" - reikia atlikti tech. aptarnavima... Kas tas yra nzn (gali buti filtrai, alyva ar pan.).
Atsakyti
Mano manymu laikas keisti tepalus, o po keitimo kaip supratau vėl žibės. Jei neturi problemų su anglų kalba, čia lyg ir paaiškinimas kaip išspręsti šią "bėdą"čia
Atsakyti
bartuke o tu nebandei pasiskambint i tokvila pasiskambint ir pasiteiraut, ka tai galetu reiksti. jie telefonu visada pakonsultuoja.
Atsakyti
Sveikos toyotos myletojos ir myletojai 4u.gif , stai ir as sumaniau isigyti Toyota ir isilieti i jusu gretas. Issirinkau modeli Prius 2003 m. (1 kartos), nes pinigeliais aukstesnes nepatemsiu ax.gif Gal kas turite kokiu atsiliepimu? Arba toyota corolla versus irgi 2003 m... .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazinulia: 27 gegužės 2008 - 10:55
Aų toyotu vairuotojos(-ai), neturit jokių problemų su savais automobiliais?
Pamiršot visai savo temą forume.
Jo negalvojau, kad bus toks automobilis- nėr ko nei paremontuot nei šeip pasikrapštyt, viskas čiki. thumbup.gif
Atsakyti
jo, automobilis Toytota visai geras automobiliukas. jei negenda, tai negenda. tikiuosi, kad nebus kaip kiaulystes desnis, kad jei prades byret, tai jau viskas is eiles.
as kol kas juo patenkinta. dabar kai geras oras, tai galima ir palakstyti ir smagu, kad kondicionierius yra.
masiniuko tik galiniai langai pradaryti barska po to kai kaimo keliais pasivazinejau. tas erzina. net nzn prasyt ko kad ardytu ir paziuretu ar taip ir palikt.
Atsakyti
Nepamiršom nepamiršom biggrin.gif
Su mano Yariu-Ferariu biggrin.gif viskas gerai, problemų neturiu vien tik džiaugsmai, jau laikas keist tepalus ale vis neprisiruošiu blush2.gif turiu klausimą - ar būtina keisti tuos visus filtrus kai keičia tepalus? Nes prieš metus kai keitė tepalus tai nieko daugiau nekeitė, arba nebent man nepasakė g.gif Na o jei nekeitė tai turbūt šį kartą reikėtų keist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 09, 02:55)
Nepamiršom nepamiršom  biggrin.gif 
Su mano Yariu-Ferariu  biggrin.gif  viskas gerai, problemų neturiu vien tik džiaugsmai, jau laikas keist tepalus ale vis neprisiruošiu  blush2.gif  turiu klausimą - ar būtina keisti tuos visus filtrus kai keičia tepalus? Nes prieš metus kai keitė tepalus tai nieko daugiau nekeitė, arba nebent man nepasakė  g.gif  Na o jei nekeitė tai turbūt šį kartą reikėtų keist?  g.gif

Su tepalais tai labai nešposyk- atėjo laikas ir keiti, su visais filtrais ir be jokių išmislų.
Toyota varikliai ilgaamžiai, bet tik tada, kai juos tinkamai prižiūri ir eksploatuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambalys: 09 birželio 2008 - 06:26
Dėl tepalu pritariu , reik keist laiku ir tvarkingai , tepalo filtrą keist irgi butina , mūsų mestriukas ne nesutiktu kitaip , jei ir prašyčiau smile.gif , bet tokia mintis nė nekyla
oro filtrą ne visad keičia , bet ne prošal ir jį keist , patiems geriau tik nuo to smile.gif
Atsakyti
Kaip as jumis zaviuosi, mielos vairuotojos. Jus viska zinot, viska ismonot apie savo masiniukus. Kur filtras, kada tepalus keist ir t.t. As zinau tik, kur vairas, pavara, pedalai ir kaip dureles atsidaro...Visai neseniai, reikalo prispirta, ismokau variklio dangti atsidengt.. ax.gif Visu automobilio servisu rupinasi MB. Nepaprastai jam dekinga.... rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą: kiek metams preliminariai išleidžiat savo mašinos priežiūrai kartu su civiliniu draudimu (čia neįskaitant nenumatytų gedimų ar veiksnių) Aciū 4u.gif Kažkas rašė, kad apie 1000 Lt... bet gal mažoka?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 06 09, 14:05)
Kaip as jumis zaviuosi, mielos vairuotojos. Jus viska zinot, viska ismonot apie savo masiniukus. Kur filtras, kada tepalus keist ir t.t. As zinau tik, kur vairas, pavara, pedalai ir kaip dureles atsidaro...Visai neseniai, reikalo prispirta, ismokau variklio dangti atsidengt.. ax.gif Visu automobilio servisu rupinasi MB. Nepaprastai jam dekinga.... rolleyes.gif

visu tuo irgi rupinasi MB , bet aš visada žinau ką jis daro su mano mašiniuku
QUOTE(Grazinulia @ 2008 06 09, 14:07)
Turiu tokį klausimą: kiek metams preliminariai išleidžiat savo mašinos priežiūrai kartu su civiliniu draudimu (čia neįskaitant nenumatytų gedimų ar veiksnių) Aciū  4u.gif  Kažkas rašė, kad apie 1000 Lt... bet gal mažoka?

na paskaičiuot manau gali kiekvienas atsikirai ir manau kainos gausis tikrai skirtingos , vien draudimas , gali but ir 300 , ir 700 ar daugiau priklausomai nuo stažo , metų ir tt
jei negenda mašiniukas , pakeiti filtrus , tepalus , apsidraudi , pakeiti padangas
ne taip ir brangu
jei yra gedimu irgi kainuos skirtingai , kainos visiškai skirtingos
taigi suskaičiuot nelabai išeis , na nebent tai butu visiškai naujas su garantija mašiniukas , tada galima skaičiuot išlaidas kiek išleidžiate . maniškis deja jau ne toks doh.gif
Atsakyti