Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(bielra @ 2008 05 19, 10:35)
Įkišiu ir aš savo trigrašį... Ruošiatės pirkti apynaują mašiną ir taupote ant kuro!?
Logikos nerasta..., sorry!  doh.gif

Kodel taip sakote?... g.gif Jusu manymu, jei istengi nusipirkti pobrangia masina, tai turi ir kura istengti gera pilti? unsure.gif As tokios nuomones, jei kur gali sutaupyti, tai kam moketi brangiau...
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 05 19, 09:46)
Kodel taip sakote?... g.gif Jusu manymu, jei istengi nusipirkti pobrangia masina, tai turi ir kura istengti gera pilti?  unsure.gif As tokios nuomones, jei kur gali sutaupyti, tai kam moketi brangiau...

Yra toks posakis: "Skūpas moka dvigubai"
Taupydami ant kuro, ne kaži ką sutaupysit, kai teks dažnai lankytis autoservisuose.. Man regis, kad tas "papigiai" gali atsieiti "pobrangiai"... Kaip žinia, japoniškų mašinų remontas tikrai nėra pigus..
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 19, 10:58)
Yra toks posakis: "Skūpas moka dvigubai"
Taupydami ant kuro, ne kaži ką sutaupysit, kai teks dažnai lankytis autoservisuose.. Man regis, kad tas "papigiai" gali atsieiti "pobrangiai"... Kaip žinia, japoniškų mašinų remontas tikrai nėra pigus..

Kadangi nezinau, kaip toks kuras paveiks varikli, todel ir paklausiau temoje...Svarbu, kad atsiranda zmoniu, kurie pakomentuoja...tada lengviau ir apsispresti...
O del posakio, tai jis ne visada pasitvirtina...Argi kiekvienas is musu nesistengia gyventi pigiau, o tai nereiskia, kad kiekvienas esam skupus. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 05 19, 10:26)
Taip ir buna. Kartais nusiperki tai, ko net nesitiki... lotuliukas.gif Bet vistiek patenkintas lieki... mirksiukas.gif Kokia toyota turit?  bigsmile.gif MB nori dyzelines, ir ruosiasi pilti ta papigiai dyzelina...Teko girdet, kad varikli gali suest toks kuras..Kazin, kiek cia tiesos...? g.gif

toyota avensis 2000m d4d variklis.kolkas patenkintas.o koks tas papigiai kuras?
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 05 19, 18:54)
o koks tas papigiai kuras?

Zalias, jeigu zinot apie ka kalbu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 05 19, 20:13)
Zalias, jeigu zinot apie ka kalbu... ax.gif

taip zinau apie ka kalba lotuliukas.gif nezinau bet netikiu kad galetu pakenkti.lengvuju masinu varikliai niekuo nesiskiria nuo dabartiniu traktoriu ir kitu zemes ukio masinu varikliu.ipurskimo sistemos tospacios.tik ziurek kad ant kelio nepatikrintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 05 22, 12:52)
taip zinau apie ka kalba lotuliukas.gif nezinau bet netikiu kad galetu pakenkti.lengvuju masinu varikliai niekuo nesiskiria nuo dabartiniu traktoriu ir kitu zemes ukio masinu varikliu.ipurskimo sistemos tospacios.tik ziurek kad ant kelio nepatikrintu doh.gif

Gal nepatikrins.. ax.gif O kokios bausmes, kazin, tokiu gudrociu laukia?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 05 22, 17:51)
Gal nepatikrins.. ax.gif O kokios bausmes, kazin, tokiu gudrociu laukia?! blush2.gif

didelės, man regis apie tūkstančiu skalba eitų, ne apie šimtus.
Plius ir tikrina dabar gana dažnai...
Atsakyti
tai va ir vel rizika g.gif
Atsakyti
Gal kas važinėjat su šitokiu grožiu - Scion TC g.gif
Atsakyti
mano dyzeliukas D4D varikliuku. siaip kiek girdejau, sie varikliai megsta aukstos kokybes kura. sake, netgi pilant is Lukoilo degalines dizelini kura yra galimybe sugadint purkstukus. o vienas purkstukas kainuoja 500 litu, plius dar visos tarpines 4 purkstukams kainuos 500 litu. sita zinau, nes teko keisti visai neseniai. tai kai pagalvoji, menkas malonumas vazinet prastu kuru.
berniukas pazistamas dar rekomendavo spec prieda panaudoti varikliui atgaivinti. nusipirkau, bet dar nespejau isbandyt, nes reikia sklidino bako kuro.
taip, kad manau jei turi masiniuka, tai turi juo ir rupintis. net tik, kad sedai ir bet kaip vaziuoji. lietuviai dar neisgali per metus 3-4 susitaupyti naujau masinai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,vairuoju RAV4 ir prietaisu skydelyje pradėjo degti (MAINT REQUD) ką tai reiskia gal kuri zinot,meistrai musų miestelio tik patrauko peciais o ir nelabai nori gilintis,bijau kad nesustociau viduri gatvės,padekit man schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti