Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(deltadu @ 2008 04 29, 09:53)
O tai jeigu abi septynvietes, tai tada bus vienodos...? g.gif Gal noreciau septynvietes...Man patinka, kai laisvai gali jaustis automobily... biggrin.gif

Ne, Corola yra 5-viete, o Avensis - 7 vietu, ir ilipimas i tas galines 2 vietas yra keblokas... Na, tiesiog reiktu ismeginti ir viena ir kita... ax.gif , as kol nemaciau Corolos, tol man ir Avensis patiko, bet dabar as tik uz Corola! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 04 29, 12:04)
Avensis - 7 vietu,

kai ieškojom avensio vis 5-ietis pasitaikydavo, ir pirkom 5-ietį
o 7-iečių kažkaip nesimatė g.gif
Corolla Verso 7 -nių vietų
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 29, 11:18)
kai ieškojom avensio vis 5-ietis pasitaikydavo, ir pirkom 5-ietį
o 7-iečių kažkaip nesimatė  g.gif

Matyt skirtingu metu skirtingos konfiguracijos...
Maniske 2002 metu, 5-viete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 04 29, 13:01)
Matyt skirtingu metu skirtingos konfiguracijos...
Maniske 2002 metu, 5-viete  ax.gif

dvi sedynes isimi ir penkiavietis patampa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 04 29, 12:09)
dvi sedynes isimi ir penkiavietis patampa lotuliukas.gif

Tai gal galima ir vairuotojo sedyne isimti, taps 4 - vietis!? lotuliukas.gif
Mano Corola yra grynai 5-viete, niekas nieko is jos neisiminejo!
Atsakyti
o Corolla 5-ių
tai dvi skirtingos mašinos

kam įdomu pasižiūrėkit ČIA
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 29, 12:27)
o Corolla 5-ių
tai dvi skirtingos mašinos
kam įdomu pasižiūrėkit ČIA

Dar karta sakau, mano masina yra Toyota Corolla Verso, 2002 metu, 5-viete! Niekas nieko is jos neisiminejo! Nebent sedynes buvo bagazineje.. lotuliukas.gif
Tame puslapyje yra naujosios masinos, jei kas pastebejo tokios kaip Avensis Verso, apskritai nera! Bet nereiskia, kad ju nebuvo ir 2002 ar 2004 metais, ir konfiguracijos ju gali buti skirtingos...
Atsakyti
Nu jo, Avensis Verso salonuose tikrai nera, bet gatvej tikrai maciau...O Corolla Verso ziurejom 2005m.tai tik septynvietes. Realiai dar niekur neziurejau...Nuotraukose maciau, kad norint i tas paskutines dvi sedynes patekt, reikia lipt kaip dvieju duru automobily. doh.gif Man didziausia minusas situ masinu, kad galines sedynes yra visos atskiros.Man su mazyliu nebus, tikriausia, patogu... g.gif (kai abu busim gale)

Kas svarbiausia, toyota centruose nei Vilniuje, nei Kaune poros metu sio modelio automobiliu ne su ziburiu nerasi... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
man labai reikia nuomones is patirties help.gif
kiek benzino "valgo" toyota corolla 2001 metu 1600 l masiniukas
variklis vvt-i?

busiu labai dekinga uz pagalba...
Atsakyti
Nesurantu, kas tas smagratis? ar cia pas visas Toyotas dazniausia problema? planuoju pirkt Corolla 2003 m.
Atsakyti
Dar norejau paklaust, ar yra is jusu, kas dejosi i Toyota Corolla (ar apskritai i Toyotas) dujas? Idomu, ar atlaikytu toki svetimkuni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2008 05 04, 18:30)
Dar norejau paklaust, ar yra is jusu, kas dejosi i Toyota Corolla (ar apskritai i Toyotas) dujas? Idomu, ar atlaikytu toki svetimkuni  rolleyes.gif

o kodel neatlaikytu? g.gif
kiekviena masina atlaiko, o kuom si neatlaikys rolleyes.gif

beje as irgi isigyjau toyota... nors negavau atsakyma i savo klausima, bet gal kada ne uz ilgo pati galesiu i ji atsakyt lotuliukas.gif
Atsakyti