QUOTE(*VICI* @ 2006 07 18, 00:17)
Mes iš žmonių šiaip pirkti nepasitikime, tai ruošiamės turgan važiuoti, tai bliamba, taip nelinksma ant širdies, nes gauti toyotą celicą, tai 1 procentas turbūt šansų
Kažkaip keista Aš kaip tik niekada nepirkčiau mašinos iš turgaus, nes ten 95% pardavėjų yra perpardavinėtojai (perekupai), o jie tai tik ir žiūri kaip laužą iškišt kaip už gerą daiktą
QUOTE(Gudri lape @ 2006 07 18, 10:38)
Svarstau pirkti arba Toyota Yaris arba WV POLO, ir negaliu apsispresti, mielos mamos, gal kuri vazinejate su Yarisu-ar patinka vaziuoti, kokie sios masinos privalumai, ar nemaiso, kad bortelis ne virs vairo, koks salonas, ar plastmase labai devisi. Taip pat norejau paklausti kaip su rudyjimu-ar rudyja, nes dabar turiu mazda, kuri rudyja-tai tos rudys jau vezi varo.
Ar brangiai kainuoja Toyotu detales. Vyras siulo WV pirkti, o man kazkaip norisi Yariso, tai taip ir neapsisprendziu...gal jus ka nors aiskaus man patarsit.
Ar brangiai kainuoja Toyotu detales. Vyras siulo WV pirkti, o man kazkaip norisi Yariso, tai taip ir neapsisprendziu...gal jus ka nors aiskaus man patarsit.
Na ką tau gali patart Toyotos gerbėjų klubas
Aš irgi tik už Toyota, pati vairuoju Yaris, o svajoju apie Previa