na aš mąsčiau apie ta smagračio keitimą. bet kai man meistriukas Tokviloj pasakė, kad vien detalė apie 4000 kainuoja, tai kažkaip atidėjau šitą reikalą.
nors aišku erzina tas purtymasis. bet kai pažiūrėjau, kad ir kiti kiti senesni dyzeliukai taip kratosi, tai apsiraminau.
man tai patinka, kad mašiniukas galingesnis. aplenkt nėra bėdų.
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 27, 11:53)
O ką galite pasakyti apie toyota aygo?
Vairuoju ją jau antrus metus. Ką norėtum sužinoti?..
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 27, 12:53)
O ką galite pasakyti apie toyota aygo?
parduodu
gal kam reikia?
taigi vat, buvau atlikti savo mašiniukui variklio diagnostiką. rado problemėlę kodėl kuras patenka į tepalus -nesilaiko slėgis sistemoje, nes purkštuko tarpinė bus susiplojusi.
šalia stovėjo naujas Land Cruizer džipas. sakė buvo ta pati bėda, bet įsivaizdavo, kad nauja mašina, tai važiuos ir važiuos. važiavo kol užkalė variklį.
aš visada įsiprašau leisti būti su meistrais kai jie tikrina. aišku užnervinu juos savo klausimais, bet užtat kiek naudingo sužinau.
šalia stovėjo naujas Land Cruizer džipas. sakė buvo ta pati bėda, bet įsivaizdavo, kad nauja mašina, tai važiuos ir važiuos. važiavo kol užkalė variklį.
aš visada įsiprašau leisti būti su meistrais kai jie tikrina. aišku užnervinu juos savo klausimais, bet užtat kiek naudingo sužinau.
gal kuri vairuojat Toyota Rav4? Idomi nuomone
QUOTE(modeliuka @ 2008 03 27, 15:16)
na aš mąsčiau apie ta smagračio keitimą. bet kai man meistriukas Tokviloj pasakė, kad vien detalė apie 4000 kainuoja, tai kažkaip atidėjau šitą reikalą.
Kiek žinau, Liro pigiau parduoda japoniškų mašinų detales. Ta pati Tokvila iš jų perka. Turi savo parduotuvę Šiaurės miestelyje.
Gal kam bus naudinga info
gal tiksliau žinai kur ta Liro yra?
kaip tik reikia man užsipirkti detalių
kaip tik reikia man užsipirkti detalių
"Liro" Vilniuje:
Lakūnų g. 30, LT-09131 Vilnius
Darbo laikas: I-V 08:00-19:00, VI 09:00-15:00
Tel. (8~5) 243 63 33
Tel. (8~5) 210 23 10
autodalys.vilnius@liro.lt
Lakūnų g. 30, LT-09131 Vilnius
Darbo laikas: I-V 08:00-19:00, VI 09:00-15:00
Tel. (8~5) 243 63 33
Tel. (8~5) 210 23 10
autodalys.vilnius@liro.lt
Ačiū, buvau šiandien ten nubėgus. bet ko reikėjo neradau,. tai teko pasivaikščioti iki šalia esančios kitos parduotuvėlės. Atrodo ji Accura vadinasi. detalės japoniškiem automobiliams. ten radau
[quote=Ieva-Pieva,2008 03 31, 09:52]
kodėl parduodi? nepatiko?
[/quot
tiesiog turiu nauja auto ir jau puse metu mano Aygo stovi kieme, tai dar kazkas su ja galetu pasidziaugti. siaip modeliukas labai grazus,bet man ji labai mazute, norejosi erdvesnes. be to ziema ji "valgo" nemazai, nes maniske 1l, tai sunkoka jai buvo per sniegus:( net 8 litrus vienu metu vidurkis isejo (aisku as tada isirenginejau namus, tai stoviniavau kas 5m i kiekviena parduotuve). man truko galios joje, nes jei tekdavo kazka aplenkti, tai reikejo gerai isibegeti(miesto "knopke"). uzknisdavo ir ilgos jos pavaros, nes persedus is kitos masinos reikdavo perprasti is naujo. na zodziu, siai dienai turiu tikrai geresni varianta: ekonomiskesni, ervesni, stilingesni ir t.t.
bet mazyle aygo irgi labai miela, svarbu, kad patiktu tokio tipo masinos.
kodėl parduodi? nepatiko?
[/quot
tiesiog turiu nauja auto ir jau puse metu mano Aygo stovi kieme, tai dar kazkas su ja galetu pasidziaugti. siaip modeliukas labai grazus,bet man ji labai mazute, norejosi erdvesnes. be to ziema ji "valgo" nemazai, nes maniske 1l, tai sunkoka jai buvo per sniegus:( net 8 litrus vienu metu vidurkis isejo (aisku as tada isirenginejau namus, tai stoviniavau kas 5m i kiekviena parduotuve). man truko galios joje, nes jei tekdavo kazka aplenkti, tai reikejo gerai isibegeti(miesto "knopke"). uzknisdavo ir ilgos jos pavaros, nes persedus is kitos masinos reikdavo perprasti is naujo. na zodziu, siai dienai turiu tikrai geresni varianta: ekonomiskesni, ervesni, stilingesni ir t.t.
bet mazyle aygo irgi labai miela, svarbu, kad patiktu tokio tipo masinos.