labute na tikriausiai ir aš prie jūsų greitai prisijungsiu tėveliai man dovanoja gimtadienio progą Toyota Yaris tik šiandien į Toyota nuvažiuos, patikrins ar viskas su ją gerai, ir jei taip, tada ji bus mano jau negaliu sulaukti, kada tėvas paskambins
QUOTE(Woblienė @ 2008 02 28, 09:02)
mano senute 91 metu
O mano "senute" todel, kad nuo 1994 m. celica visai kitaip atrodo
As myliu 5gen ir ne uz ka jos nekeisciau i kitokia
Zinoma, su detalemis kartais buna problemu
Bet visos jos issprendziamos
na va, dabar jau tikrai jungiuosi prie jusu ketvirtadieni vaziuoju perregisgtruoti savo mazule Toyota Yaris savo vardu esu 9 danguj
prisijungiu su Toyota Corolla Verso Sol
esam visi patenkinti, vaikams daug erdves, labai daug vietos viduj susikisti ivairiems daiktams, daikteliams... Pirkom nenauja bet is Tokvilos, o jie ir patys, ir prie musu viska istikrino, pertikrino ir dar garantija nenaujai masinai dave, nes viskas buvo techn. ciki
tada mes ja pratestavom pravaziuodami visa Europa 4300 km nenusivylem, tik dar labiau susidraugavom
dabar jau man noretusi savo kasdieninio masiniuko miestinio ir problema - i kitas nei Toyota negaliu ziureti. Taigi skaitau jusu atsiliepimus apie Yaris ir matyt imsiu iekoti sio automobiliuko
esam visi patenkinti, vaikams daug erdves, labai daug vietos viduj susikisti ivairiems daiktams, daikteliams... Pirkom nenauja bet is Tokvilos, o jie ir patys, ir prie musu viska istikrino, pertikrino ir dar garantija nenaujai masinai dave, nes viskas buvo techn. ciki
tada mes ja pratestavom pravaziuodami visa Europa 4300 km nenusivylem, tik dar labiau susidraugavom
dabar jau man noretusi savo kasdieninio masiniuko miestinio ir problema - i kitas nei Toyota negaliu ziureti. Taigi skaitau jusu atsiliepimus apie Yaris ir matyt imsiu iekoti sio automobiliuko
Aš dabar norečiau Toyota aurea... labai labai, bet dar nepajėgi nusipirkti...
QUOTE(nera kas @ 2008 03 04, 21:44)
Toyota Corolla 2002, neseniai praeidinėjo TA, tai nėra prie ko prikibti, parašė "be trūkumų". Visą laiką važinėta Lietuvoje. Tai čia gal negendančios mašinos?
mano mama turi toyota rav4, 2004 metu... irgi visa laika vazineta lietuvoj... pries dvi savaites praeidinejo TA, taip pat "be trukumu"... taigi tikriausiai toyotos ir bus negendancios masinos
o kur dingo visos Toyota fanės ir fanai?
QUOTE(Mirtishe @ 2008 03 04, 00:03)
prisijungiu su Toyota Corolla Verso Sol
mes dabar ieskom tokios pirkti, is pradziu norejau pezo 307 universala, bet isedus i toyota nebenorejau islipti
Kazkas klause cia apie detales...tai va, naujas kalpokas (originala pameciau) kainuoja nuo 120 lt/vnt (niu, bet cia ne detale),o dar man sugedo galinio stiklo valytuvo mechanizmas...tai sake,kad kaina ju nuo 500 lt, bet jauciu, kad per draudima as ji taisysiuos (vairuoju yariuka )
Niu, o dabar ne i tema, buvau cia kada servise, tai toks tipo mestru meistras taip issireiske - toyota pigi masina, bet detales brangios. Vos neuzvoziau tam zinovui per plike tegul pasidomi jis labiausiai issivysciusiomis ir geriausiai gyvenanciomis salimis. Toyotos ten pirmose vietose
Niu, o dabar ne i tema, buvau cia kada servise, tai toks tipo mestru meistras taip issireiske - toyota pigi masina, bet detales brangios. Vos neuzvoziau tam zinovui per plike tegul pasidomi jis labiausiai issivysciusiomis ir geriausiai gyvenanciomis salimis. Toyotos ten pirmose vietose
lukne1, kokį Yariuką turi? nes ir aš Yariuką vairuoju nuo trečiadienio