Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 01 27, 15:43)
ar yra yarių automatų vairuotojų?  help.gif

Taip taip taip
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2008 02 20, 11:19)
Taip taip taip

ir kaip? iš poros žmonių girdėjau, kad yario automatus reik labai tikrint perkant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 02 15, 09:53)
As labai noriu celic'os. kokiu metu turi ir koks variklis? kiek benzos ryja?

Mano Celica 1.6 varikliuku valge 6-7 l blush2.gif , bet suduzo verysad.gif

Bet ir vel nusipirkau Celica, po jos jokios kitos nenoriu doh.gif
kaip narkotikas cool.gif

Dabar turiu 2.0 l, su 50 litru - 500 km.

Cia 5gen.

Yra dar 6gen ir 7gen, jos su 1.8 l varikliukais buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 02 21, 21:03)
ir kaip? iš poros žmonių girdėjau, kad yario automatus reik labai tikrint perkant  unsure.gif

Negaliu atsidžiaugti...vyras dirba Toyotos salone, tai negirdėjau, kad su Yariu automatais būtų kokios problemos. maniškė - kaip bitutė...
Atsakyti
clap.gif vakar nusipirkau savo svajonių mašinytę............toyota yaris thumbup.gif ...atėjau pamačiau.ir pasakiau vyrui................ji MANO. bigsmile.gif g.gif dabar jau reiks prisiminti vairavimą..... blush2.gif 8 metus nesedėjau už vairo doh.gif tikiuosi viskas bus gerai... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUŽĖLĖ @ 2008 02 24, 08:49)
clap.gif vakar nusipirkau savo svajonių mašinytę............toyota yaris  thumbup.gif ...atėjau pamačiau.ir pasakiau vyrui................ji  MANO. bigsmile.gif  g.gif dabar jau reiks prisiminti vairavimą..... blush2.gif 8 metus nesedėjau už vairo doh.gif  tikiuosi  viskas bus gerai...  ax.gif lotuliukas.gif

SVEIKINAM smile.gif Yarisai puikus :)na...kad kelelis nedulketu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole22 @ 2008 02 21, 20:54)
Mano Celica 1.6 varikliuku valge 6-7 l blush2.gif , bet suduzo verysad.gif

kaip narkotikas cool.gif

Cia 5gen.

ir as turiu Celica wub.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Luandra @ 2008 02 15, 08:53)
As labai noriu celic'os. kokiu metu turi ir koks variklis? kiek benzos ryja?

maniske 1995, 1,8l thumbup.gif aisku senute, bet nereali wub.gif benzo suryja kazkur 8-9 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 03 kovo 2008 - 16:08
QUOTE(spanguole22 @ 2008 02 21, 21:54)
kaip narkotikas cool.gif

Cia 5gen.

aš turiu celica :* :* :* mano mašinytė, galinga, traukia, mmmm ne kiekvienas ernukas tokia pasivytu
Papildyta:
clap.gif vakar nusipirkau savo svajonių mašinytę............toyota yaris  thumbup.gif ...atėjau pamačiau.ir pasakiau vyrui................ji  MANO. bigsmile.gif  g.gif dabar jau reiks prisiminti vairavimą..... blush2.gif 8 metus nesedėjau už vairo doh.gif  tikiuosi  viskas bus gerai...  ax.gif lotuliukas.gif

Su tuom tave ir sveikinam smile.gif ir linkim kad prisimintum greitai savo įgudžius smile.gif bet kai smagi mažinytė viskas čiki bus
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 02 25, 20:46)
aš turiu celica :* :* :*  mano mašinytė, galinga, traukia, mmmm ne kiekvienas ernukas tokia pasivytu
Papildyta:
Su tuom tave ir sveikinam smile.gif ir linkim kad prisimintum greitai savo įgudžius smile.gif bet kai smagi mažinytė viskas čiki bus

Kokiu metu Tavo Toytoa? kiek benzos naudoja.
Vat negaliu apsispresti kokia Celica ieskoti ar 2000 metu ar 1998. Skirtumas litais apie 10 000. nemazai :0 Sitie 98 m. visai garzus irgi biggrin.gif
Atsakyti

as dar tik menesi vazineju su naujutele toyota yaris 4u.gif pries tai pakankami mazai teko vazineti, tai mano yarisiukui teko patirti ir silto ir salto su manim vazinejant hihihi.gif bet ji labai istverminga ir nelabai daug valgo smile.gif kol kas 6,7l/100km mieste ir apie 6l/100 km autostradoj thumbup.gif nors buna kartais susipykstu su pedalais tai vienu metu rode 9l/100km g.gif
Atsakyti
Turiu Toyota yaris. Labai mielas ir fainas mašiniukas wub.gif Ankščiau važinėjau didesne ir buvau priešiškai nusiteikusi prieš "nykštukines" mašinytes. Bet yarisiuką įsimylėjau ir labai ja džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 02 27, 11:09)
Kokiu metu Tavo Toytoa? kiek benzos naudoja.
Vat negaliu apsispresti kokia Celica ieskoti ar 2000 metu ar 1998. Skirtumas litais apie 10 000. nemazai :0 Sitie 98 m. visai garzus irgi biggrin.gif

mano senute 91 metu smile.gif
Atsakyti