Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Yyy @ 2008 01 31, 08:38)
Eu  4u.gif  biggrin.gif
As su Toyota Celica jau antri metai smile.gif apart to, kad kieta masina, tai daugiau nusiskundimu neturiu  blush2.gif  wub.gif

tai rekomenduoju Solarą -
bus ir minkšta, ir didelė, ir greita rolleyes.gif
ir Toyota, ir kupė, ir graži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 31, 11:06)
tai rekomenduoju Solarą -
bus ir minkšta, ir didelė, ir greita  rolleyes.gif
ir Toyota, ir kupė, ir graži  biggrin.gif

biggrin.gif
ir SOlara idomu kiek kartu brangesne uz Celica.. g.gif biggrin.gif
Neissimokeciau verysad.gif
ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2008 01 31, 11:37)
biggrin.gif
ir SOlara idomu kiek kartu brangesne uz Celica..  g.gif  biggrin.gif
Neissimokeciau  verysad.gif
ax.gif  4u.gif

tų pačių metų kainos - maždaug apylygės, solara nedaug brangesnė (pas mane 2004)
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 31, 14:13)
tų pačių metų kainos - maždaug apylygės, solara nedaug brangesnė (pas mane 2004)

o tai kiek jin kainawo tau? smile.gif
celica tokiu metu yra 7 generacijos (kartos) ir kainuoja ~20 000lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2008 02 01, 09:08)
o tai kiek jin kainawo tau? smile.gif
celica tokiu metu yra 7 generacijos (kartos) ir kainuoja ~20 000lt 4u.gif

na tada kur kas brangesnė biggrin.gif

bet pažiūrėjau autopliuse - viena 2004 m yra 16746, bet su viena smulkmena - nėra priekio smile.gif

o kitos - nuo 30 iki 40 tūkst.
Čia apie Celicas. Tai nežinau kas ten už 20 000 Lt išeina smile.gif

Solaros tiek pat kainuoja.
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif
Parduodame mes savo Land Cruiseri... baigesiu katino dienos.. pinigu laisvu prireike... Nu kaip gaila negaliu, uzmusciau as savo dieda, ispradziu pripratino mane prie gerio daikto, daba skirtis reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 13 vasario 2008 - 02:32
Del Solaru, tai as pati laaabai norejau raudonos solaros, bet kai pamaciau gyvai kokio ji dydzio, tai aprimau ilgam. laivas, o man aktualu senamiesti prisiparkuoti ir jei jai didele masina, tai tada dzipas. Tai va vazineju su Rav4 ir labai dizugiuosi. O maniskis turi Toyota HILUX, tokia kaip ukininku biggrin.gif kai pamaciau kai nupirko tai biggrin.gif Cia toks dzipas su didziuliu kuzavu, tai kai as ji vairuoju jauciuosi kaip su autobusu varineciau. Bet laabai lengvai valdomas. Toyotos - jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 04, 12:52)
Del Solaru, tai as pati laaabai norejau raudonos solaros, bet kai pamaciau gyvai kokio ji dydzio, tai aprimau ilgam.  laivas, o man aktualu senamiesti prisiparkuoti ir jei jai didele masina, tai tada dzipas.

aha, tikrai maža šios mašinos nepavadinsi biggrin.gif
bet aš norėjau būtent tokios - didelės, komfortiškos.

Pastaruoju metu man visai neaktualios parkavimo problemos (sočiai vietos tiek prie namų, tiek prie darbo) - tai tokia auto yra tikras gėris. Bet senamiestyje suprantu kad ne pyragai su tokia smile.gif Jos ir matomumas labai prastas - kažkiek gelbsti parktronic įranga.

Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2008 01 31, 08:38)
Eu  4u.gif  biggrin.gif
As su Toyota Celica jau antri metai smile.gif apart to, kad kieta masina, tai daugiau nusiskundimu neturiu  blush2.gif  wub.gif

As labai noriu celic'os. kokiu metu turi ir koks variklis? kiek benzos ryja?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 01 30, 12:19)
Na as vairuoju automata Rav 4 2004 labai suterinis masiniukas. Del to,kad dzipas, del to, kad automatas, del to kad Toyota.

O kokie atsiliepimai apie Toyota RAV4 naują modelį. Vyras šitą nužiūrėjo, sako kad negenda, populiari mašina. Man tinka, nes graži wub.gif Minėjot kažkas čia, kad 'parketinis džipukas', gal galima plačiau pakomentuoti? Gerai valdoma ant ledo, sniego? Manevringa? Patogu su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Urrte @ 2008 02 16, 22:50)
O kokie atsiliepimai apie Toyota RAV4 naują modelį. Vyras šitą nužiūrėjo, sako kad negenda, populiari mašina. Man tinka, nes graži  wub.gif Minėjot kažkas čia, kad 'parketinis džipukas', gal galima plačiau pakomentuoti? Gerai valdoma ant ledo, sniego? Manevringa? Patogu su vaikais?

"Parketinis" tai toks, kur i tikra "bekele" negaletu vaziuot, nes turbut arba greit pabirtu, arba sunkiai issikapstytu g.gif
Bet siokiu tokiu purvynu, taip pat sniegu ir ledu jie tikrai puikiai vaziuoja - kaip ne kaip, bet visi 4 varomi bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai kol kas Toyotą Previa senikę vairuoju jau du su puse metų.. Nusipirkau su variklio defektėliu. Kai išlindo didesnės ligos, susitvarkiau ir buvusi defekta.
Dabar dilemą sprendžiam ar važinėt su ta pačia, ar keist i naująjį modelį. Nes neaišku ant kiek nudrožtą nupirktum.

Toyota ir Afrikoj Toyota. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti