Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

Važinėju su Yariuku 1.3 varikliu, prieš tai irgi važinėjau su mašina 1.6 varikliu. Irgi iš pradžių gesau pajudant iš vietos (labai "malonus siurprizas" prie šviesaforų). blink.gif Tiesiog ji toookia minkšta, aš jaučiuosi, tarsi švelnų "kačiuką" valdyčiau. Ir įjungus pirmą pavarą reikia tiesiog pajusti, kada griebia, nes labai tyliai ir švelniai viskas suveikia, net nesigirdi.
Atsakyti
QUOTE(Soliaris @ 2007 12 10, 21:10)
as ta-kuri kesinasi i nauja land cruiseri..
visos kitos masinos-man ne-masinos

Va as svajoju apie Land cruiseri nauja, dabar vazineju su Kia sorentu
Atsakyti
MamaEgle, musu masiniukes - sesutes mirksiukas.gif Kokios spalvos tavoji? Manoji sidabrine ir 5 duru...MYLIU MYLIU ja wub.gif , tik kad mano mergytei tecio dzipas smagesnis, tai truputi pavydas ima biggrin.gif Bet as nepasiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 01 17, 23:47)
MamaEgle, musu masiniukes - sesutes mirksiukas.gif Kokios spalvos tavoji? Manoji sidabrine ir 5 duru...MYLIU MYLIU ja  wub.gif , tik kad mano mergytei tecio dzipas smagesnis, tai truputi pavydas ima biggrin.gif  Bet as nepasiduodu lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manoji šviesiai žalia, tokia pastelinė žalia, labai įdomi. Bandžiau fotografuot, tačiau nesimato tikros spalvos schmoll.gif ir taip pat 5-ių durų thumbup.gif O mūsų sesutės daug geresnės nei tas džipas irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 01 13, 15:10)
Va as svajoju apie Land cruiseri nauja, dabar vazineju su Kia sorentu

as jau - tuoj tuoj ir parvaziuos mano karalaitis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Toyotininkės 4u.gif ,

aš ir įstojau į jūsų gretas, jei priimsit blush2.gif . Vyras nupirko Toyota Corolla Verso 2002 m. Prisipažinsiu, į Toyotas niekada nežiūrėjau. Kažkaip mes su vyru įsimylėję Citroen markės automobilius, ir dabar galvojome pirkti vėl Citreon picasso, nes labai norėjau vienatūrio mašiniuko, ir aukščiau sėdi, ir vaikams geriau per langą matosi. Vienu žodžiu, grįžome iš turgaus su Toyota biggrin.gif .
Jau kelias dienas , kai išbandžiau mašiniuką, nu faina važiuot su ja. Tik laukiu dabar eilėje apžiūrai Tokviloje. Noriu , kad man ją išpurtytų ir pasakytų, ar gerą nusipirkom ar ne.
O kaip jums Tokvilos vyrai dirba? Ar kažkur kitur važiuojat tvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 11 27, 11:27)
Sveika! Pas mane šiek tiek kitokia situacija, man vyras nupirko važinėti Toyota Land Cruizer  blush2.gif   Kaip ja pamačiau pirma karta vos infarkto negavau, aš niekada iki šiol nevažinėjau su džipais. Šiaip važiuoja tai  thumbup.gif , kaip plaukia ir dar automatas man po mechaninės dežės tai kaip stebuklas, atrodo visai nieko daryti nereikia... Bet vat parkuotis...  doh.gif  kol kas dar nejaučiu jos gabaritu.
Paklausk pas savo vyra - kokios problemytės, ką reikia prižiūrėti, į ką atkreipti demėsį, nu ir t.t. Norėčiau prieš saviški tokia "protinga" pasirodyti  bigsmile.gif  Beje su dujom važinėjat ar su benzu, nes benzo tai žiauriai daug ima  doh.gif , aš galvuoju dujas įstatyti.... Nu vat, tik pirma savaitė kaip važiuoju su savo Land Cruizer. Jeigu dar yra tokias mašinas vairuojančiu mergičku - ATSILIEPKIT, pasidalinkit patirtim!!!
Nes mašinytė šiaip ne moteriška, būtų įdomų moter. nuomonės   drinks_cheers.gif

As irgi stoju i toyotininkiu kluba,man diedas nupirko ne Prius ,oToyota Corolla Verso,1.6l benzas,2005 metu,vaziuoja puikiai,tik va dar laukiam eiles dujas idet.
Kalinka,maniskis jau antra Land Cruiseri turi thumbup.gif ,tiesa su pirmuoju draskesi gal nepilnus metelius tik.
Pirmaji pardave draugui(2002m gamybos ),tas iki siolei juo patenkintas,problemu lyg ir ner-nesiskunde.Dabartinis musu irgi automatas,dideliu bedu ner,tik va menesi atgal parktronikas grybaut buvo pradejes,bet dabar stebuklingai apstojo unsure.gif
P.S.Mano tetis irgii Land Cruiseri vairuoja,tiesa, ta dideli simtini,siais metais naujas 200 "isejo" tetis jau taikosi,myli mano vyrai toyotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 22 sausio 2008 - 12:20
stoju ir as i jusu gretas 4u.gif siandien vakare vaziuosiu i kauna pasiimti savo toyota yaris bigsmile.gif tik jauciu baisoka is pradziu bus nes mano vairavimo patirtis nekokia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 01 22, 14:39)
stoju ir as i jusu gretas  4u.gif siandien vakare vaziuosiu i kauna pasiimti savo toyota yaris  bigsmile.gif tik jauciu baisoka is pradziu bus nes mano vairavimo patirtis nekokia sad.gif

Sveika, prisijungus 4u.gif Kaip šaunu, kad mūsų vis daugėja thumbup.gif nepergyvenk, viskas bus gerai, greitai "susidraugausi" su savo yariuku drinks_cheers.gif papasakok kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 01 22, 16:31)
Sveika, prisijungus  4u.gif Kaip šaunu, kad mūsų vis daugėja  thumbup.gif nepergyvenk, viskas bus gerai, greitai "susidraugausi" su savo yariuku  drinks_cheers.gif papasakok kaip sekėsi  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
nerealus masiniukas thumbup.gif dar tik reikia susidraugauti su sankaba, nes labai jautri (gal cia del to kad nauja masina), kelis kartus uzgesau, bet eismas nebuvo didelis ir viskas puikiausiai isejo smile.gif labai patinka man prietaisu skydelis...dar nemacius tokio (nors ir su visai naujom masinom mazai vazinejus blush2.gif ) labai patogu viskas...
siandien pasivazinejau truputi vilniuj, po savanoriu prospekta ir apsisukus po tiltu link kauno pamaciau kamsti baisinga blink.gif pasirodo avarija buvo...tai man truputi extrymas buvo kai reikejo apvaziuoti, nes masinu daug, visi vaziuoja kaip nori...bet viskas tvarkoj bigsmile.gif tik kai atvariau i darba ir pastaciau salia kologos toyota hilux tai mano perpus mazesne atrodo wub.gif bet viduj vietos sociai rolleyes.gif
ir dar parkuojantis reikia prisitaikyti prie gabaritu jos, nes dabar kai statausi tai vietos vis per daug vienam sone lieka ax.gif
Atsakyti
As atsisedusi i savo Yarisa nuo pirmos dienos i ji isimylejau smile.gif jos labai jautrios, minkstos, tiesiog mielos masinos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 01 23, 09:03)
aciu  4u.gif
nerealus masiniukas  thumbup.gif dar tik reikia susidraugauti su sankaba, nes labai jautri (gal cia del to kad nauja masina), kelis kartus uzgesau, bet eismas nebuvo didelis ir viskas puikiausiai isejo smile.gif labai patinka man prietaisu skydelis...dar nemacius tokio (nors ir su visai naujom masinom mazai vazinejus  blush2.gif ) labai patogu viskas...

Su užgęsimais man iki šiol būna problemų blush2.gif nei su viena mašina tiek negęsdavau kiek su šita doh.gif Gal todėl, kad visos galingesnės būdavo mastau.gif ? Tik man kiek papraščiau - labiau pakantūs vairuotojai aplinkui, kantriai palaukia kol vėl užsivesiu ir važiuosiu ax.gif
O prietaisų skydelis iš tiesų šaunus thumbup.gif man ir irgi labai patinka (o geriausiai, kad vyras-šturmanas nemato ant kiek važiuoju hihihi.gif )
Atsakyti