Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Silvy @ 2007 11 02, 22:31)
Sveikos toyotininkes  4u.gif .Vyras mano nuo 2004m kai nusipirko Land Cruiser taip ir nesiskiria su juo. O va as vis metausi ,savo dabartine auto noriu i naujaja Audi A6 pakeist,bet ,deja,maniskis pries, vis Toyota siulyja(pigesne,patversne ir visokia "esne") lotuliukas.gif Kazkaip siandien apsnekejom,kad Prius hibridas man but pats gazas blink.gif Pirmas ispudis is neto fotkiu,kad nekokis dizainas sitos "tachkos".Tai va mislyju,gal kuri tokia vairuoja,butu idomu kokie atsiliepimai  g.gif

Sveika! Pas mane šiek tiek kitokia situacija, man vyras nupirko važinėti Toyota Land Cruizer blush2.gif Kaip ja pamačiau pirma karta vos infarkto negavau, aš niekada iki šiol nevažinėjau su džipais. Šiaip važiuoja tai thumbup.gif , kaip plaukia ir dar automatas man po mechaninės dežės tai kaip stebuklas, atrodo visai nieko daryti nereikia... Bet vat parkuotis... doh.gif kol kas dar nejaučiu jos gabaritu.
Paklausk pas savo vyra - kokios problemytės, ką reikia prižiūrėti, į ką atkreipti demėsį, nu ir t.t. Norėčiau prieš saviški tokia "protinga" pasirodyti bigsmile.gif Beje su dujom važinėjat ar su benzu, nes benzo tai žiauriai daug ima doh.gif , aš galvuoju dujas įstatyti.... Nu vat, tik pirma savaitė kaip važiuoju su savo Land Cruizer. Jeigu dar yra tokias mašinas vairuojančiu mergičku - ATSILIEPKIT, pasidalinkit patirtim!!!
Nes mašinytė šiaip ne moteriška, būtų įdomų moter. nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 11 27, 11:27)
Sveika! Pas mane šiek tiek kitokia situacija, man vyras nupirko važinėti Toyota Land Cruizer  blush2.gif  Kaip ja pamačiau pirma karta vos infarkto negavau, aš niekada iki šiol nevažinėjau su džipais. Šiaip važiuoja tai  thumbup.gif , kaip plaukia ir dar automatas man po mechaninės dežės tai kaip stebuklas, atrodo visai nieko daryti nereikia... Bet vat parkuotis...  doh.gif  kol kas dar nejaučiu jos gabaritu.
Paklausk pas savo vyra - kokios problemytės, ką reikia prižiūrėti, į ką atkreipti demėsį, nu ir t.t. Norėčiau prieš saviški tokia "protinga" pasirodyti  bigsmile.gif  Beje su dujom važinėjat ar su benzu, nes benzo tai žiauriai daug ima  doh.gif , aš galvuoju dujas įstatyti.... Nu vat, tik pirma savaitė kaip važiuoju su savo Land Cruizer. Jeigu dar yra tokias mašinas vairuojančiu mergičku - ATSILIEPKIT, pasidalinkit patirtim!!!
Nes mašinytė šiaip ne moteriška, būtų įdomų moter. nuomonės  drinks_cheers.gif

as ta-kuri kesinasi i nauja land cruiseri..
visos kitos masinos-man ne-masinos
Atsakyti
QUOTE(Soliaris @ 2007 12 10, 20:10)
as ta-kuri kesinasi i nauja land cruiseri..
visos kitos masinos-man ne-masinos

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

As pradejau is ryto ruostis i darba greiciau, bet ne tam, kad nepaveluoti o tam kad greiciau i savo LandCruizeri atsisesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
O man vyras nupirko nauja Toyota Auris. Kokios problemos?PRadejo cypti stabdant doh.gif tai nervino baisiausiai, nuvariau i servisa, tai patvarke lygtais...nikeo, nerado, prvale diskus ir viskas.
O siaip masinyte man labai patinka, dyzeliukas automatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir is isvaizdos ir viduje super viskas cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš taip pat įstojau į Toyotos vairuotojų gretas.
Ligi šiol šios markės automobilio nebuvo tekę vairuoti, dabar bandysiu 'draugauti' su Solara flirt.gif

Mašiną išsirinkau tokią dėl to, kad ... graži lotuliukas.gif

Na ir dar norėjosi komfortiško automobilio, bei automato. Ir jau nuo seniai man 'limpa' būtent kupė.

Kolkas įspūdžiai victory.gif
Atsakyti
Jungiuos prie Jūsų, vakar nupirkom RAV4 wub.gif
kol kas anksti kažką sakyti, bet labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą tikiuosi žinos kas nors. Turiu Toyota avensis 1999m D4D variklis. Sugedo kaires puses vidinis pusašis.Gal kas yra susidūrę su šia problema ir žino iš kur gauti naują granata? ar galima kito modelio dėt? smile.gif
Atsakyti
Ir aš prie toyotininkių 4u.gif Vairuoju 2002 metų Toyotą Yaris, puikus mašiniukas thumbup.gif
Atsakyti
mano svajomiu masinyte Toyota Yaris wub.gif
Atsakyti
Ir man jinai labai patinka wub.gif nors iš pat pradžių sunku buvo įprasti doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
zada darbe duoti darbine toyota yaris...patinka ji man, tik niekad nesedejus uz jos vairo.gal turi toyotos kokiu specifiniu bruozu kuriuos reiketu zinoti? g.gif
Atsakyti
Aš dar rtik trys savaitės kai ja važinėju, tai kol kas nieko tokio neradau. Tik iki šiol dar kartais užgęstu, nes buvau įpratus prie galingesnio variklio (buvo 1,6, o dabar 1), tai būna iš vietos sunkiau pajudu doh.gif
Atsakyti