QUOTE(Silvy @ 2007 11 02, 22:31)
Sveikos toyotininkes .Vyras mano nuo 2004m kai nusipirko Land Cruiser taip ir nesiskiria su juo. O va as vis metausi ,savo dabartine auto noriu i naujaja Audi A6 pakeist,bet ,deja,maniskis pries, vis Toyota siulyja(pigesne,patversne ir visokia "esne") Kazkaip siandien apsnekejom,kad Prius hibridas man but pats gazas Pirmas ispudis is neto fotkiu,kad nekokis dizainas sitos "tachkos".Tai va mislyju,gal kuri tokia vairuoja,butu idomu kokie atsiliepimai
Sveika! Pas mane šiek tiek kitokia situacija, man vyras nupirko važinėti Toyota Land Cruizer Kaip ja pamačiau pirma karta vos infarkto negavau, aš niekada iki šiol nevažinėjau su džipais. Šiaip važiuoja tai , kaip plaukia ir dar automatas man po mechaninės dežės tai kaip stebuklas, atrodo visai nieko daryti nereikia... Bet vat parkuotis... kol kas dar nejaučiu jos gabaritu.
Paklausk pas savo vyra - kokios problemytės, ką reikia prižiūrėti, į ką atkreipti demėsį, nu ir t.t. Norėčiau prieš saviški tokia "protinga" pasirodyti Beje su dujom važinėjat ar su benzu, nes benzo tai žiauriai daug ima , aš galvuoju dujas įstatyti.... Nu vat, tik pirma savaitė kaip važiuoju su savo Land Cruizer. Jeigu dar yra tokias mašinas vairuojančiu mergičku - ATSILIEPKIT, pasidalinkit patirtim!!!
Nes mašinytė šiaip ne moteriška, būtų įdomų moter. nuomonės