Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Gabbii @ 2007 07 04, 10:52)
Merginos, ką manot apie Toyotą Matrix? Ar verta pirkti šį auto? Iš anksto dėkui  4u.gif

realiai jinai kaip senesne europietiska corola verso. aisku kaip amerikietiska bus prikista daugiau navarotu, o sportinis variantas ir visai neblogai atrodo. kazkada masciau apie tokia.
dabar jau atsisveikinu su savo AYGO. parduodu... biggrin.gif nes gavau is vyro nauja...
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 05 27, 02:41)
O kokie atsiliepimai būtų apie RAV4? smile.gif Kokios problemos, kokie pliusai? Pasidalinkite savo patirtim smile.gif

Pirmiausiai - labas visoms Toyo gerbejoms smile.gif
Pati jau antra RAV4 turiu - ir tikrai i joki kita auto nemainyciau. Pliusai - kaip tokiai masinai gana nedideles benzino sanaudos, asmeniskai man per beveik tris metus senasis masiniukas nei karto nebuvo sugedes ar uzsioziaves - na, neskaitant per ziopluma iskrauto akumuliatoriaus blush2.gif ir i uzpakali ilekusios madam. Problemos... hmmm... dar tfu tfu tfu neapturejau smile.gif
Atsakyti
seip rav grazi is isores, bet vaziuoja kaip oziukas, nors cia parketinis dzipukas nera ko is jo noreti.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2007 10 30, 01:11)
seip rav grazi is isores, bet vaziuoja kaip oziukas, nors cia parketinis dzipukas nera ko is jo noreti.

lotuliukas.gif parketinis dzipukas - cia gerai pasakyta smile.gif na, zinai, kaip kam - man rav gerai, mano vyras bumba, kad sedynes nepatogios ilgai vaziuojant, kad nerauna is vietos taip, kaip jam noretusi ... ai, diedai. Savaitgali pabandem highlanderi - smagi masina, bet man ji per didele, neturiu ka i tokia auto krauti..
Atsakyti
QUOTE(hotena @ 2007 10 30, 19:28)
lotuliukas.gif  parketinis dzipukas - cia gerai pasakyta smile.gif na, zinai, kaip kam - man rav gerai, mano vyras bumba, kad sedynes nepatogios ilgai vaziuojant, kad nerauna is vietos taip, kaip jam noretusi ... ai, diedai. Savaitgali pabandem highlanderi - smagi masina, bet man ji per didele, neturiu ka i tokia auto krauti..

wat del highlanderio girdejau, kad neblogas modeliukas, bet vaziuokle man nlb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 30 spalio 2007 - 20:28
Gal kas žinot kiek Yarisai benzo ryja mieste ir užmiestyje? Man kažkaip kilo įtarimas kad maniškės perdidelės benzo sąnaudos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 10 30, 22:33)
Gal kas žinot kiek Yarisai benzo ryja mieste ir užmiestyje? Man kažkaip kilo įtarimas kad maniškės perdidelės benzo sąnaudos  g.gif

Internete duoda tokius duomenis:

http://www.toyota.lt...s/specs_3d.aspx

Jeigu senesnis modelis, gal pavyktų rasti avtorinok.ru. Kaip tai bandžiau surasti, bet nepavyko.
Atsakyti
Sveikutes, nuo pradziu visko neskaiciau, bet pamaciau akd apie toyotas inirtingai diskutuojat:) tai va sakau ir as cia prisijungsiu:)
pati turiu Toyota Celica 93 pabaigos:) sprotinis variantas, labai ja dziaugiuosi:) nuostabus masinukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos toyotininkes 4u.gif .Vyras mano nuo 2004m kai nusipirko Land Cruiser taip ir nesiskiria su juo. O va as vis metausi ,savo dabartine auto noriu i naujaja Audi A6 pakeist,bet ,deja,maniskis pries, vis Toyota siulyja(pigesne,patversne ir visokia "esne") lotuliukas.gif Kazkaip siandien apsnekejom,kad Prius hibridas man but pats gazas blink.gif Pirmas ispudis is neto fotkiu,kad nekokis dizainas sitos "tachkos".Tai va mislyju,gal kuri tokia vairuoja,butu idomu kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
ma tai graži toyota auris wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*candy* @ 2007 11 03, 15:36)
ma tai graži toyota auris wub.gif  rolleyes.gif

pradzioj kai tik isejo man ji irgi patiko, ypac salonas, kad pavaru svirtis aukstai, bet dabar manes jinai nebeveza. senesne corolla+pegeot 307(is isores), tik vidus grazesnis. ax.gif
tik aisku toyotos zenklas jai didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2007 11 02, 23:31)
Sveikos toyotininkes  4u.gif .Vyras mano nuo 2004m kai nusipirko Land Cruiser taip ir nesiskiria su juo. O va as vis metausi ,savo dabartine auto noriu i naujaja Audi A6 pakeist,bet ,deja,maniskis pries, vis Toyota siulyja(pigesne,patversne ir visokia "esne") lotuliukas.gif Kazkaip siandien apsnekejom,kad Prius hibridas man but pats gazas blink.gif Pirmas ispudis is neto fotkiu,kad nekokis dizainas sitos "tachkos".Tai va mislyju,gal kuri tokia vairuoja,butu idomu kokie atsiliepimai  g.gif

Labas 4u.gif

As vazineju su Priusu thumbup.gif wub.gif Esu baisiai patenkinat-vaziuoja svelniai,taupiai,kamsciuose nereikia burzgintis,ji pati moka ir isjungti variklius ir reikalui esant ijungti thumbup.gif ir siaip ji daug ka moka rolleyes.gif Ir dizainas jos man visai grazus,toks mielas "banginiukas" wub.gif
Taip,kad jei tik vyras perka ir siulo,imk ,tikrai nenusivilsi mirksiukas.gif
Atsakyti