Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

As uz saviske 2005m.mokejau 25 000lt.nemanau kad cia labai jau daug ,bet masiniukas superinis thumbup.gif
Merginos gal galite papasakoti kaippas jumis kondicionierius dirba?
Pas mane kazkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 28, 08:23)
As uz saviske 2005m.mokejau 25 000lt.nemanau kad cia labai jau daug ,bet masiniukas superinis thumbup.gif

tu kartais saviske ne is Siaulieciu pirkai?nes kazkada, kai man planavom pirkti, ten kaip tik 2005m. ir ten kondiske pagedusi buvo, todel ir nepirkom.
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 28, 08:23)

O kas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 06 28, 17:19)
tu kartais saviske ne is Siaulieciu pirkai?nes kazkada, kai man planavom pirkti, ten kaip tik 2005m. ir ten kondiske pagedusi buvo, todel ir nepirkom.

Nu ne is Panevezio.Ir apie kondiske nieko nesake kad neveikia.
Atsakyti
Merginos, ką manot apie Toyotą Matrix? Ar verta pirkti šį auto? Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2007 07 04, 09:52)
Merginos, ką manot apie Toyotą Matrix? Ar verta pirkti šį auto? Iš anksto dėkui  4u.gif

Man tai visos Toyota masiuniukai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Toyotų mylėtojos 4u.gif
Seniai be bendravom ax.gif
Man šį penktadienį technikinė...labai tikiuosi praeit iš pirmo karto rolleyes.gif
Kaip jūsų mašiniukai rieda?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 08 28, 12:42)
Sveikos Toyotų mylėtojos  4u.gif 
Seniai be bendravom  ax.gif 
Man šį penktadienį technikinė...labai tikiuosi praeit iš pirmo karto  rolleyes.gif 
Kaip jūsų mašiniukai rieda?

Ačiū, rieda puikiai, daug kilometrų per vasarą prasuko. Niekas negenda, nebarška, nevarva... ax.gif
Geros technikinės! Kad iš pirmo karto! 4u.gif
Atsakyti
Niu mergikes, kazkokis pravalas. Nukrito mano yariuko galinio lango valytuvo kojele ir niekur negaunam, kakokia masinike dabar be rysio...gal sakau, koki ivyki man kombinuot ir draudimui pateikt viska? o tai kazkokis zaliukas dar ir man lempa iskabino, aisku, as to nepamaciau, bet MB pamate jau po kurio laiko, tai dabar prilitavo....gal sakau reiktu nuskausmint draudima, kiek cia galiu kasko be tikslo moket g.gif

tiesa, dar ne i tema, bet idomumo delei, kalbejau su draudiku, ilgus metus dirbanciu sioje srityje, tai jis pasake, kad per jo darbo metus dar ne karto nebuvo fiksaves toyotos pavogimo, na tik originalius kalpokus jai megsta nulupti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 08 31, 23:32)
tiesa, dar ne i tema, bet idomumo delei, kalbejau su draudiku, ilgus metus dirbanciu sioje srityje, tai jis pasake, kad per jo darbo metus dar ne karto nebuvo fiksaves toyotos pavogimo, na tik originalius kalpokus jai megsta nulupti schmoll.gif

Oi tai netiesa rolleyes.gif Va mano giminaitei Toyota Rav 4 pavogė. Lizingas buvo baigtas mokėti prieš 1 dieną rolleyes.gif Taipogi buvo pavogtos dar kelios Rav 4 per tą savaitę, matyt "užsakymas" buvo unsure.gif

Mes nusipirkom dabar Toyota Avensis bigsmile.gif Kol kas labai patenkinti, smagi mašinikė bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai Toyota Starlet turiu dabar wub.gif labai man patinka ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 09 01, 00:07)
aš tai Toyota Starlet turiu dabar  wub.gif labai man patinka ji  smile.gif

sveikinu-mažiausiai gendanti mašina thumbup.gif parašyk, ar tikrai, ar ne mitas čia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIOLA: 31 rugpjūčio 2007 - 23:17