Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Gudri lape @ 2007 06 08, 19:47)
Nebus tik kartais is dvieju masinu viena padaryta?  g.gif dabar jau niekuo nenustebciau....

Nu ne pas mani ji buvo truputi dausta ax.gif ,parvaryta is Prancuzijos,pravaziavusi tik 2000km.Tai kaip nuvaret i Tokvila patikrino sake viskas ciki visos detales originalios smile.gif kilometrazas teisingas ir taip toliau.Poto patikrino kur tas modelis buvo parduotas,ir kadangi mes ja pirkom europos sajungoi tai dar metus gavom Tokvilos garantini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 09, 09:04)
Nu ne pas mani ji buvo truputi dausta ax.gif ,parvaryta is Prancuzijos,pravaziavusi tik 2000km.Tai kaip nuvaret i Tokvila patikrino sake viskas ciki visos detales originalios smile.gif kilometrazas teisingas ir taip toliau.Poto patikrino kur tas modelis buvo parduotas,ir kadangi mes ja pirkom europos sajungoi tai dar metus gavom Tokvilos garantini thumbup.gif

Tai cia labai gerai tada...svarbiausia, kad Tokviloj tikrinot. smile.gif ir garantija labai reikalingas dalykas smile.gif
Atsakyti
ui, mergytes, po dvieju savaiciu vel atsisedau i savo yariuka:)buvom isleke atostogaut, o kadangi as su savo mergina vos telpu i savo masiniuka, o tevelio daiktams vietos is viso nelieka, tai teko lekt su tacio ratais....fui, kaip man nepatiko....atsikraciau su tuo dzipu normaliai, tai kai ipuoliau i savo yariuka, net akyse sviesu pasidare:)
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 09, 09:30)
biggrin.gif Ziuriu mes dviese cia tik bendraujam rolleyes.gif

Tai gal tavo Yarisas dviejų durų todėl tipo sprotinis? bigsmile.gif g.gif
Papildyta:
Ale žiūrau Yarisisčių daugėja ir daugėja doh.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 06 11, 00:34)
Tai gal tavo Yarisas dviejų durų todėl tipo sprotinis?  bigsmile.gif  g.gif
Papildyta:
Ale žiūrau Yarisisčių daugėja ir daugėja  doh.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Na jo dvieju 4u.gif ,bet ir siaip jis yra galingas,na taip sako mano vyras nes kai pravaziavo tai sako nu sakes kaip liakia biggrin.gif ir bendzo paliginus daugokai valgo kaip tokiam varikliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 11, 08:03)
Na jo dvieju 4u.gif ,bet ir siaip jis yra galingas,na taip sako mano vyras nes kai pravaziavo tai sako nu sakes kaip liakia biggrin.gif ir bendzo paliginus daugokai valgo kaip tokiam varikliui smile.gif

Niu tai va tau ir sportinis Yarisas biggrin.gif Sėkmės važinėjant 4u.gif
Atsakyti
Auuuuuuuuuu mergytes visai nusilpo musu snekos : g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visniuke: 19 birželio 2007 - 20:31
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 19, 21:31)
Auuuuuuuuuu mergytes visai nusilpo musu snekos :  g.gif

Matyt, išvažiavo atostogauti mergytės su visom toyotukėm... user posted image
Atsakyti
O ka galit pasakysi apie Toyota Yaris ar verta uz tokia masinyte moketi virs 5000euru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2007 06 27, 19:58)
O ka galit pasakysi apie Toyota Yaris ar verta uz tokia masinyte moketi virs 5000euru blush2.gif

Tai ziurint kelintu metu tas yarisas, man teko perkant is salono vos ne trigubai tiek sumoketi uz si automobili...bet as juo esu labai patenkinta 4u.gif masina nedidele, taupi, nors vaziuoja gan greitai(variklis 1.3), patogi mieste, minksta, konfortabili moteriska masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2007 06 27, 18:58)

Aš tiek mokėjau už saviškę 99m, nors ne LT, bet kiek žiūrėjau kainos nenukritusios blink.gif g.gif geros mašinytės wub.gif
Atsakyti
manoji 2002m. jau pabrango 1000 euru....keista ar ne, automobiliai siaip pinga, o toyota eme ir pabrango per metus:)
Atsakyti