Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

O kokie atsiliepimai būtų apie RAV4? smile.gif Kokios problemos, kokie pliusai? Pasidalinkite savo patirtim smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As vairuoju Celica wub.gif

Dar kasnors vairuoja? Ar patenkintos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole22 @ 2007 06 03, 18:35)
Sveikutes 4u.gif

As vairuoju Celica wub.gif

Dar kasnors vairuoja? Ar patenkintos? ax.gif

Gatvėje labai akį traukia smile.gif Daili mašinytė
Atsakyti
QUOTE(Bronė @ 2007 06 04, 11:19)
Gatvėje labai akį traukia smile.gif Daili mašinytė

blush2.gif
Taaaip, todel ir nusipirkau - mano svajoniu masiniukas biggrin.gif
Nors kaip seimynine, visai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes as taip pat turiu YARIS 2005m tai esu labai patenkinta,vaziuoja kaip bitute biggrin.gif kitos masinos tikrai nenoreciau.buvo pasirinkimas ar YARIS ar MERSAS a klases tai pasirinkau yariuka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam prisijungusia prie toyotininkiu...lai kelelis nedulka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 06 08, 06:44)
Sveikinam prisijungusia prie toyotininkiu...lai kelelis nedulka  drinks_cheers.gif

Dekui dekui ax.gif dar kolkas garaziuke ilsisi,nes tik dabar ruosiuosi teises laikyti blush2.gif vyras mano pasistenge biggrin.gif gimtadienio dovana. ax.gif
O dar norejau paklausti,pas mane yariukas skaitosi su sportiniu variantu g.gif gal pas kuria nors yra toks,kuo jie skiriasi nuo paprastu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 08, 10:12)
Dekui dekui ax.gif dar kolkas garaziuke ilsisi,nes tik dabar ruosiuosi teises laikyti blush2.gif vyras mano pasistenge  biggrin.gif gimtadienio dovana. ax.gif
O dar norejau paklausti,pas mane yariukas skaitosi su sportiniu variantu g.gif gal pas kuria nors yra toks,kuo jie skiriasi nuo paprastu blush2.gif

Kiek zinau, kad variklis stipresnis, tai greiciau vaziuos, bet ir kuro daugiau ims. Ir dar man atrodo, kad tas langelis kur rodo kilometraza ne elektroninis, o mechaninis.
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 06 08, 11:45)
Kiek zinau, kad variklis stipresnis, tai greiciau vaziuos, bet ir kuro daugiau ims. Ir dar man atrodo, kad tas langelis kur rodo kilometraza ne elektroninis, o mechaninis.

Na ne elektroninis.O variklis tai 1,3 tai nemanau kad labai jau galingas ax.gif o bendzo ima kazkur 7,5/100km.
Atsakyti
[quote=Visniuke,2007 06 08, 18:06]
Na ne elektroninis.O variklis tai 1,3 tai nemanau kad labai jau galingas ax.gif o bendzo ima kazkur 7,5/100km.
[/quote

O tai kaip tada suprasti, kad Yariso sportinis variantas? nes yaris sportinis variantas, kiek zinau, su 1.5 varikliu....
Atsakyti
[quote=Gudri lape,2007 06 08, 17:23]
[quote=Visniuke,2007 06 08, 18:06]
[/quote

O tai kaip tada suprasti, kad Yariso sportinis variantas? nes yaris sportinis variantas, kiek zinau, su 1.5 varikliu....
[/quote]
Nu va taip ax.gif as pati nelabai suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nebus tik kartais is dvieju masinu viena padaryta? g.gif dabar jau niekuo nenustebciau....
Atsakyti