Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

laba rytą 4u.gif

pagaliau parvažiavo ir mano ,,aukslelis" thumbup.gif thumbup.gif ..rytoj jau atiduoda .. uch kaip jau laukiu bigsmile.gif

QUOTE(vidal @ 2007 05 19, 13:52)
pagaliau radau bendramintę - aš tai irgi labai labai labai noriu Picnic-o, bet  niekur negaliu jos pagauti,  jei rangu kokį skelbima, tai jau būna parduota ar panašiai, dar  labai patinka Opel Zafira, bet su  jos pirkimu tas pats.Kiek girdėjau jų abiejų kažkaip mažai atveža.Kaip toj daiinoj- Ka daryt ? Ka daryt ?

kažkada kai nusprendėm pirkt miniveną juodai užsidegiau picnic'o..ilgai ieškojom, kol radom tokio kokio norėjau . o atsisėdau į jį ir... nusivyliau.. komforto mažai, vietos gale, kaip minivenui irgi mažai..... unsure.gif .. visada galvojau, jei perki miniveną, tai jame turi būti ir ervės atitinkamai.. taip, kad teko labai apgailėt picnicą ir nusipirkom Ford Galaxy ax.gif ... aišku toli gražu ne tobuliausia mašina, bet komforto atžvilgiu tai buvo super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gegužės 2007 - 08:41
QUOTE(westa @ 2007 05 21, 09:40)
laba rytą  4u.gif

pagaliau parvažiavo ir mano ,,aukslelis"  thumbup.gif  thumbup.gif ..rytoj jau atiduoda .. uch kaip jau laukiu  bigsmile.gif
kažkada kai nusprendėm pirkt miniveną juodai užsidegiau picnic'o..ilgai ieškojom, kol radom tokio kokio norėjau . o atsisėdau į jį ir... nusivyliau.. komforto mažai, vietos gale, kaip minivenui irgi mažai.....  unsure.gif .. visada galvojau, jei perki miniveną, tai jame turi būti ir ervės atitinkamai.. taip, kad teko labai apgailėt picnicą ir nusipirkom Ford Galaxy  ax.gif ... aišku toli gražu ne tobuliausia mašina, bet komforto atžvilgiu tai buvo super  drinks_cheers.gif

tikrai sutinku, kad vietos Picnic- e mažoka, bet taip ji man patinka, kad oi-oi-oi. Kaip nekeista, bet iš pradžių aš irgi buvau įsimylėjus Ford Galaxy, bet laikui bėgant man ji pasirodė labai griozdiška, bet tikrai sutinku, kad vietos ten tikrai daugiau. Picnic-as man tokia moteriškesnė mašinytė, nes pačiai reiks vairuoti irgi nemažai.
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2007 05 21, 10:33)
tikrai sutinku, kad vietos Picnic- e mažoka, bet taip ji man patinka, kad oi-oi-oi. Kaip nekeista, bet iš pradžių aš irgi buvau įsimylėjus Ford Galaxy, bet laikui bėgant man ji pasirodė labai griozdiška, bet tikrai sutinku, kad vietos ten tikrai daugiau. Picnic-as man tokia moteriškesnė mašinytė, nes pačiai reiks vairuoti irgi nemažai.

mes ieškojom tada šeimyninės mašinos smile.gif ... apskritai minivenas mums nepasiteisino schmoll.gif .. dvi papildomas vietas naudojom praktiškai 2-3 kartus į metus, o kuro sąnaudos tokių mašinų ,,žvėriškos" smile.gif .. tai galų gale po Galaxio nusipirkom nemažą lengvąją pikapą ... ir kuro sąnaudos mažos ir mašina tikrai konfortiška..

beje Galaxy nuo Picnino iš gabaritų nelabai jaučiu ir skiriasi,, tiesiog Galaxy aukštesnė , dėl to atrodo griozdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 16, 08:55)
o sakyk, kaip yario sandarumas?
as kai vaziuoju su savo fordu geru keliu ~100, tai jis man uzia, svilpia, kaukia, kaip 'skarbonke' - baisu! japonas turbut, geriau sukomplektuotas?

Na va tau jau atsakė mirksiukas.gif Aš nelabai su kuom turiu palyginti, be to ir žvyrkeliais netenka lakstyti hihihi.gif Mano draugo mašiniukas Honda Civic (sportinė, žemoka) tai patikėk dažniausiai važiuojam su maniške, nes negaliu pakęsti kai purto nuo kiekvienos duobelės doh.gif
Kai rinkausi mašiniuką man dar čia forume pasakė, kad Toyotos ir šiaip superinės mašinos, o Yarisai savo klasėje yra vienos iš saugiausių, kompaktiškiausių ir vosokių - iausių thumbup.gif ir mergičkom pats tas flirt.gif
Ir dar, nors Yarisiukai maži, bet kai pas man įsėda į mašina pirmą kartą visada pakomentuoja, kad viduje gana erdvu nors iš išorės ir atrodo mažutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 05 21, 23:23)
Kai rinkausi mašiniuką man dar čia forume pasakė, kad Toyotos ir šiaip superinės mašinos, o Yarisai savo klasėje yra vienos iš saugiausių, kompaktiškiausių ir vosokių - iausių  thumbup.gif  ir mergičkom pats tas  flirt.gif
Ir dar, nors Yarisiukai maži, bet kai pas man įsėda į mašina pirmą kartą visada pakomentuoja, kad viduje gana erdvu nors iš išorės ir atrodo mažutė  wub.gif

g.gif vat tas mane ir traukia labiausiai....
Atsakyti
nu va, mano Auris'as jau kieme bigsmile.gif visas aplaistytas šampanu, pilve irgi šampanas cool.gif cool.gif . tikiuos Toyota neapvils bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 22, 21:10)
nu va, mano Auris'as jau kieme  bigsmile.gif  visas aplaistytas šampanu, pilve irgi šampanas  cool.gif  cool.gif . tikiuos Toyota neapvils  bigsmile.gif

NUOTRAUKA!!!! NUOTRAUKA!!!!!!! NUOTRAUKA!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
nubėgau pafotkyt blush2.gif blush2.gif cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 22, 21:37)
nubėgau pafotkyt  blush2.gif  blush2.gif  cool.gif
user posted image

oi, koks gražumėlis!!!!!! wub.gif
automatas?
nauja nauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 22 gegužės 2007 - 20:43
QUOTE(Manyka @ 2007 05 22, 21:43)
oi, koks gražumėlis!!!!!!  wub.gif
automatas?
nauja nauja?

aha, ant spidometro tik 10 km ... MMT dėžė mirksiukas.gif ( nu tipo automatas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 22, 20:49)
aha, ant spidometro tik 10 km ... MMT dėžė  mirksiukas.gif ( nu tipo automatas  biggrin.gif )

Gražus mašiniukas thumbup.gif o svarbiausia kad Toyota thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 22, 21:49)
aha, ant spidometro tik 10 km ... MMT dėžė  mirksiukas.gif ( nu tipo automatas  biggrin.gif )

dieve...
tuoj pavydas uzgriaus! biggrin.gif
Atsakyti