Jungiuos prie Yarisčių .
Neseniai įsigijau šį mašiniuką, 1999 m., tamsiai mėlynos spalvos . Norėjau aukštos ir mažos. Tai . Pirkom turguje netikrinę autoservise, tai šiek tiek rizikavom, bet nuvarius į techapžiūrą, buvo aptiktas tik vienas gedimas - nedega galinių durelių lemputė . O visa kita tvarkinga. Dabar tik reikia iš naujo pramokt važiuot - ir į trasą .
Manyka, Yaris yra aukštos, nėra ką lyginti su civicu .
Kad butu yarisas labai aukstas-tai nepasakyciau, bet aukstesnes nei civikai...Bet joje sedi palyginus aukstai-tas man labai patinka
QUOTE(Do_do_do @ 2007 05 15, 10:56)
Jungiuos prie Yarisčių .
Neseniai įsigijau šį mašiniuką, 1999 m., tamsiai mėlynos spalvos . Norėjau aukštos ir mažos. Tai . Pirkom turguje netikrinę autoservise, tai šiek tiek rizikavom, bet nuvarius į techapžiūrą, buvo aptiktas tik vienas gedimas - nedega galinių durelių lemputė . O visa kita tvarkinga. Dabar tik reikia iš naujo pramokt važiuot - ir į trasą .
Tik dabar grizau is miesto, kaip tycia nemaciau nei viena keturdurio yario
drauge bando atkalbinet, nes man tektu su juo vazineti per zvyra, sako, yaris ne ta masina... esu visiskai pasimetus...
Kaime gal ir nelabai...ten gal golfas labiau tiktu...
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 16:27)
Kaime gal ir nelabai...ten gal golfas labiau tiktu...
tai kad golfas - vokiskas yario pusbrolis
Bet man jis kazkaip labiau ziurisi kaime nei yarisas...:)jo skarda patvaresne atrodytu
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 16:35)
Bet man jis kazkaip labiau ziurisi kaime nei yarisas...:)jo skarda patvaresne atrodytu
kodel mes kalbam apie kaima? as tik zvyra minejau
QUOTE(Manyka @ 2007 05 15, 06:50)
Mergaites, o kur jus pirkote yarius???? as vakar iki isnaktu praspoksojau i kompa, mintinai ismokau autopliuso puslapi ir nieko doro neradau! naujos masinos sii dienai negalime pirkti, nes nameli statom, apie dauztas net nekalbu, o va uz ~20 tukst. keliu metu senumo mielai paimciau, bet - tokiu nera...
Aš tai ne Lt pirkau saviškę ir LT su ja negalėčiau net važinėt nes vairas kitoj pusėj
Manau buvau iš tų kurioms su mašiniuku pasisekė - turėjo prieš tai tik du savinikus, abi moterys (mama dukrai perleido), nors 99m bet pravažinėtas kilometražas buvo kaip trijų metų mašinos, tvarkinga, nedaužta, viskas veikia
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 08:07)
As is salono pirkau, tai maniske visai nauja. Pirma registracija 2007 05 tai kaip suprantu ji nebus 2006 metu
Faina gražuoliukas
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 05 15, 15:36)
kodel mes kalbam apie kaima? as tik zvyra minejau
Žinai mano nuomone Yarisas nėra iš tų minkštų mašiniukų, bet ir nekietas. Su Golfu manau labiau kratys per žvyrą važiuojant nei su Yarisu nu čia mano nuomonė
QUOTE(Getter @ 2007 05 16, 00:29)
Žinai mano nuomone Yarisas nėra iš tų minkštų mašiniukų, bet ir nekietas. Su Golfu manau labiau kratys per žvyrą važiuojant nei su Yarisu nu čia mano nuomonė
o sakyk, kaip yario sandarumas?
as kai vaziuoju su savo fordu geru keliu ~100, tai jis man uzia, svilpia, kaukia, kaip 'skarbonke' - baisu! japonas turbut, geriau sukomplektuotas?
o man dzin dzilin...as kaime su yariuku vazineju...visais zvirkeliais ir duobem... masina auksta, tai pravaziuoju ir per pusnis...golfas? juokaujat....kaime su juo uzsipurtysit...as po savo yariuko karta lekiau su golfuku...brrrrrr....taip atkrate, kad daugiau i ji sest nenoriu...
mano mazute 2002 pab., keturiu duru, pirkta turguj, buvo vos vos dauzta... i turgu patariu eit su meistru kokiu, nes maniskis net 500 euru sugebejo nusideret, kadangi zino,kur lenkt ir aiskint, ka dar reiks taisyt, juolab,kad tralistai kartais nelabai gaudos apie dauztas masinas ir ju remonto galimybes:)
taip kad sekmes ieskant...as ir ilgai ieskojau, gal koki pusmeti, bet radau...
p.s. o raktus net 3 turiu:)
mano mazute 2002 pab., keturiu duru, pirkta turguj, buvo vos vos dauzta... i turgu patariu eit su meistru kokiu, nes maniskis net 500 euru sugebejo nusideret, kadangi zino,kur lenkt ir aiskint, ka dar reiks taisyt, juolab,kad tralistai kartais nelabai gaudos apie dauztas masinas ir ju remonto galimybes:)
QUOTE(lukne1 @ 2007 05 17, 13:56)
o man dzin dzilin...as kaime su yariuku vazineju...visais zvirkeliais ir duobem... masina auksta, tai pravaziuoju ir per pusnis...golfas? juokaujat....kaime su juo uzsipurtysit...as po savo yariuko karta lekiau su golfuku...brrrrrr....taip atkrate, kad daugiau i ji sest nenoriu...
geeeras!!!!))) nudziuginot mane nerealiai!!!!!!
jau buvau itikejus, kad ziema man bus su yariu kaput ir bandziau pradet save perorientuot prie kokios didesnes!
aciu!
QUOTE(Airinė @ 2006 07 20, 11:57)
Visai nieko Toyota Picnic, bendradarbis, daug prie ežerų važinėjantis, turi.
pagaliau radau bendramintę - aš tai irgi labai labai labai noriu Picnic-o, bet niekur negaliu jos pagauti, jei rangu kokį skelbima, tai jau būna parduota ar panašiai, dar labai patinka Opel Zafira, bet su jos pirkimu tas pats.Kiek girdėjau jų abiejų kažkaip mažai atveža.Kaip toj daiinoj- Ka daryt ? Ka daryt ?