IKI SIO MENESIO GALO IR MAN JAU ATVES MASINIUKAS TAIGI JUNGIUOSI PRIE JUSU TIK MANO KITAIP NEI GUDRI LAPE - JUODAS BUS:)
QUOTE(zivilen @ 2007 05 14, 12:03)
IKI SIO MENESIO GALO IR MAN JAU ATVES MASINIUKAS TAIGI JUNGIUOSI PRIE JUSU TIK MANO KITAIP NEI GUDRI LAPE - JUODAS BUS:)
Renkasi renkasi yarininkes po truputi O jums patinka juoda spalva?
Norejau sviesios, o gavosi taip kad issirinkau juoda:)
Pardavejas atkalbejo nuo sviesios, o vyras nuo raudonos:)
liko juoda:)
Pardavejas atkalbejo nuo sviesios, o vyras nuo raudonos:)
liko juoda:)
O kodel pardavejas atkalbejo nuo sviesios?kuom jos netinkamos...Maniske palyginus nei sviesi, nei tamsi...toks chameleonas-kai saule sviecia vienokia, o i vakara-dar kitokia...
QUOTE(Zoulikha @ 2007 05 13, 00:32)
Maniske butent tokia pasteline rozine. Tai as savo masiniuka Babe vadinu kaip parsiuka vaiku filme
Maniske daugiausiai isspaude 148 km/h lekiant ant M1 Dublino link nuokalneje ir dar palankiam vejui puciant Net MB su 1.6 litro Bora aplenkiau Bet daugiau taip nebevazineju - siandien klientas jaunas vaikinukas autoavarijoje zuvo. Tiesiog praejo noras lakstyti.....
Maniske daugiausiai isspaude 148 km/h lekiant ant M1 Dublino link nuokalneje ir dar palankiam vejui puciant Net MB su 1.6 litro Bora aplenkiau Bet daugiau taip nebevazineju - siandien klientas jaunas vaikinukas autoavarijoje zuvo. Tiesiog praejo noras lakstyti.....
Joa aš irgi daugiau nelakstau.. kur 100km/h max- 110-115km/h daugiau nerizikuoju Tik mėgstu iš vietos pasiraut (po to visokie bemsai ir mersai pasiveja pažiūro ir juokiasi o man dzin visai negeda )
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 14, 14:38)
Renkasi renkasi yarininkes po truputi O jums patinka juoda spalva?
Joa...prieš metus kai buvau Lt, konkrečiai Vilniuje, tik vieną kitą Yarisiuką teko matyt šaunu, kad atsiranda daugiau kas pasirenką nors mažulę bet saugią ir kompaktišką mašinytę
Faina kai perki naują iš salono ir spalvą gali pasirinkt
Lapute, o tavo Yaris 2006 ar 2007m ?
QUOTE(Getter @ 2007 05 15, 01:43)
Joa aš irgi daugiau nelakstau.. kur 100km/h max- 110-115km/h daugiau nerizikuoju Tik mėgstu iš vietos pasiraut (po to visokie bemsai ir mersai pasiveja pažiūro ir juokiasi o man dzin visai negeda )
Joa...prieš metus kai buvau Lt, konkrečiai Vilniuje, tik vieną kitą Yarisiuką teko matyt šaunu, kad atsiranda daugiau kas pasirenką nors mažulę bet saugią ir kompaktišką mašinytę
Mergaites, o kur jus pirkote yarius???? as vakar iki isnaktu praspoksojau i kompa, mintinai ismokau autopliuso puslapi ir nieko doro neradau! naujos masinos sii dienai negalime pirkti, nes nameli statom, apie dauztas net nekalbu, o va uz ~20 tukst. keliu metu senumo mielai paimciau, bet - tokiu nera...
QUOTE(Getter @ 2007 05 15, 01:43)
As is salono pirkau, tai maniske visai nauja. Pirma registracija 2007 05 tai kaip suprantu ji nebus 2006 metu
Su nenaujais yarisais atsargiai- ziurek, kad nebutu taip kaip man buvo-pries perkant pasiskambink i Tokvila uzsirasyk patikrinimui, tegu pasiziuri masiniuka, nes zinok ne vienas uzsienietis geros apynaujes nepardavines, o jei parduoda, tai matyt kazkur gedimas toks, kad net salonas duodantis 3 metus garantija neapsiima tvarkyti. Taip pat baisu nusipirkti skendusia masina-jos atrodo labai gerai, pradzioje viskas veikia labai gerai...o po to viena diena ima ir nebeuzsiveda...Geriausia prikti kazkiek dauzta, nes jeigu bus sugedusi elektronika, nors pardavinetojai taip sutvarko, kad pati nepastebesi to gedimo, tai po to bus labai daug islaidu...
Pries pirkdama paklausk kiek automobilis turi raktu, nes pries tai pirkta masina, jau sumokejus pinigelius suzinojau, kad yra tik vienas raktas-o nauja rakta padaryti kainuoja 600lt.
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 09:07)
Su nenaujais yarisais atsargiai- ziurek, kad nebutu taip kaip man buvo-pries perkant pasiskambink i Tokvila uzsirasyk patikrinimui, tegu pasiziuri masiniuka, nes zinok ne vienas uzsienietis geros apynaujes nepardavines, o jei parduoda, tai matyt kazkur gedimas toks, kad net salonas duodantis 3 metus garantija neapsiima tvarkyti. Taip pat baisu nusipirkti skendusia masina-jos atrodo labai gerai, pradzioje viskas veikia labai gerai...o po to viena diena ima ir nebeuzsiveda...Geriausia prikti kazkiek dauzta, nes jeigu bus sugedusi elektronika, nors pardavinetojai taip sutvarko, kad pati nepastebesi to gedimo, tai po to bus labai daug islaidu...
Pries pirkdama paklausk kiek automobilis turi raktu, nes pries tai pirkta masina, jau sumokejus pinigelius suzinojau, kad yra tik vienas raktas-o nauja rakta padaryti kainuoja 600lt.
aciu labai uz informacija!
dieve, kaip sunku su tom masinom....
Jei bus dar kokiu klausimu-tai drasiai klausk...mielai, jei zinosiu, atsakysiu, bo dabar apie yarisus labai domiuosi
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 09:58)
Jei bus dar kokiu klausimu-tai drasiai klausk...mielai, jei zinosiu, atsakysiu, bo dabar apie yarisus labai domiuosi
naudojuosi proga ir klausiu:
ar yaris tinkamas vazineti zvyro ir kaimo keliais?
Cia negaliu atsakyti...nevazineju kaime. Ten tikriausiai dzipas tiktu
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 15, 10:22)
Cia negaliu atsakyti...nevazineju kaime. Ten tikriausiai dzipas tiktu
dzipas ten, kur kelio isvis nera, tiktu:)
man idomu, ar yaris aukstas: ar kaip eiline lengvoji, ar zema, kaip civikas, ar auksta, kaip subaru outbackas:)