QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 22, 15:16)
Kai as vazinejau su 1 variklio yarisu, vis gi norejosi daugiau spusteleti, ypac i kalna...spaudi ant gazo... mamytems, kurios megsta vaziuoti neskubant-1 variklis, manyciau, tai puikus, taupus, pilnai uztektinas miestui variantas
Norejau uzklausti del kasko- kadangi mano automobilis bus kazkur uz dvieju savaiciu, tai jau domiuosi
Pati tokvila gali pakviesti draudejus ar ne? kurie atvyke i salona, perkant automobili, apdraus ir kasko, ir civiliniu draudimu? ar kaip? kur patartute draustis?ir kokiu konkreciai draudimu(sorry, bet nelabai ka ismanau apie ta kasko draudima
)
Na, į kalną man irgi norėtųsi greičiau, bet įpratau. Didelių kalnų aplink nėra, o į mažus užvažiuoju mieste leidžiamu greičiu +10 km.
Labiau nervina, kai į autostradą reikia įvažiuoti, nes sunkiau įsibėgėja. Bet jau įpratau ir žinau, ką daryti. O skubėti tai mėgstu.
Draudimo agentę turėjau jau seniai, tad skambinau jai asmeniškai ir susitvarkiau draudimo reikalus dar nemačiusi mašinos (Lietuvos draudime). Manau, kad ir salone sutvarkytų tuos reikalus. Beje, mano agentė pati ir bendravo su salonu, susiskambindavo su vadybininku visais klausimais.