Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 22, 12:33)
Na kad 140 km tai ir mano Aygo ištraukia, patikrinau  thumbup.gif . Yaris turėtų ir daugiau...  g.gif

Kur tau g.gif juk varikliukas tik 1l lotuliukas.gif
Tiesa susižinokit ar jūsų toyotose diržas ar grandinė, aš buvau mielai nustebinta, kad mano Yarisiuke - grandinė wub.gif O tai yra labai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kai as vazinejau su 1 variklio yarisu, vis gi norejosi daugiau spusteleti, ypac i kalna...spaudi ant gazo...o greitis vis krenta ir krenta, man asmeniskai, megstanciai palakstyti-buvo moraliskai sunku....na, bet dabar turesiu 1,3 varikli...spustelsiu ax.gif mamytems, kurios megsta vaziuoti neskubant-1 variklis, manyciau, tai puikus, taupus, pilnai uztektinas miestui variantas ax.gif

Norejau uzklausti del kasko- kadangi mano automobilis bus kazkur uz dvieju savaiciu, tai jau domiuosi smile.gif Pati tokvila gali pakviesti draudejus ar ne? kurie atvyke i salona, perkant automobili, apdraus ir kasko, ir civiliniu draudimu? ar kaip? kur patartute draustis?ir kokiu konkreciai draudimu(sorry, bet nelabai ka ismanau apie ta kasko draudima blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 22, 15:16)
Kai as vazinejau su 1  variklio yarisu, vis gi norejosi daugiau spusteleti, ypac i kalna...spaudi ant gazo... mamytems, kurios megsta vaziuoti neskubant-1 variklis, manyciau,  tai puikus, taupus, pilnai uztektinas miestui variantas ax.gif

Norejau uzklausti del kasko- kadangi mano automobilis bus kazkur uz dvieju savaiciu, tai jau domiuosi smile.gif Pati tokvila gali pakviesti draudejus ar ne? kurie atvyke i salona, perkant automobili, apdraus ir kasko, ir civiliniu draudimu? ar kaip? kur patartute draustis?ir kokiu konkreciai draudimu(sorry, bet nelabai ka ismanau apie ta kasko draudima blush2.gif )

Na, į kalną man irgi norėtųsi greičiau, bet įpratau. Didelių kalnų aplink nėra, o į mažus užvažiuoju mieste leidžiamu greičiu +10 km. blush2.gif Labiau nervina, kai į autostradą reikia įvažiuoti, nes sunkiau įsibėgėja. Bet jau įpratau ir žinau, ką daryti. O skubėti tai mėgstu. ax.gif

Draudimo agentę turėjau jau seniai, tad skambinau jai asmeniškai ir susitvarkiau draudimo reikalus dar nemačiusi mašinos (Lietuvos draudime). Manau, kad ir salone sutvarkytų tuos reikalus. Beje, mano agentė pati ir bendravo su salonu, susiskambindavo su vadybininku visais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 22, 14:16)
Kai as vazinejau su 1  variklio yarisu, vis gi norejosi daugiau spusteleti, ypac i kalna...spaudi ant gazo...o greitis vis krenta ir krenta, man asmeniskai, megstanciai palakstyti-buvo moraliskai sunku....na, bet dabar turesiu 1,3 varikli...spustelsiu  ax.gif mamytems, kurios megsta vaziuoti neskubant-1 variklis, manyciau,  tai puikus, taupus, pilnai uztektinas miestui variantas ax.gif

Mane dar mano ex vyras išmokė, kad norint "įbėgėt" mašiniuką reikia perjungt į žemesnį bėgį mirksiukas.gif Taip ir darau ir visur užvažiuoju super greitai, aplenkiu bet ką kas maišosi kely ir pan. Aišku autostradoj važiuojant 100km/h nejungsi 4 bėgio, kad paspaust...tai tenka kantriai pasikankinti kol greitis užkyla iki norimo ir tadu lenkti cool.gif
O iš vietos rautis tai tikrai įmanoma, nes būtent tą labai pati mėgstu blush2.gif (visus mersus ir bemsus palieku užpakaly lotuliukas.gif )
Bet su 1,3l varikliuku manau bus dar smagiau tau važinėtis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas vairuojat Toyota Corolla?
Ar neturėjot bėdų su ABS?
Pas mane vienam rate jis neveikia verysad.gif
Gal žinot kur galima būtų tai nebrangiai sutvarkyti?
Atsakyti
Niu kaip važinėjasi Toyotininkėms? bigsmile.gif g.gif
Gudri Lape, ar jau turi savo ratus? ax.gif
Atsakyti
Sia savaite jau turiu tureti smile.gif kiek zinau auto jau yra Lietuvoje-bet ja dar turi sukomplektuoti ar sutvarkyti ten kazka-tai tikiuosi jau ant dienu ja dziaugsiuos 4u.gif
Gal kas nors pirkote neseniai ir zinote kiek kainuos kasko draudimas? ax.gif
Atsakyti
Mano Toyotos corollos 1.6 / 2006 kasko draudimas 64 700 Lt sumai su 400 lt išskaita kainavo 2 543 Lt Lietuvos draudime.
Atsakyti
Siandien atsiemiau savo dziaugsma...o spalva kaip man patinka...mmmm....atsiziureti negaliu smile.gif tikiuosi su siuo automobiliu nesklandumu nebus ax.gif kas svarbiausia-atsiimant dar pilna baka degalu Tokvila pripila-super tiesiog...kolkas esu kaip toj dainoj- as devintam danguj.......... smile.gif
Atsakyti
Sveikinu, Gudri lape 4u.gif

O kiek tavo mašiniukas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 10, 19:38)
Siandien atsiemiau savo dziaugsma...o spalva kaip man patinka...mmmm....atsiziureti negaliu smile.gif tikiuosi su siuo automobiliu nesklandumu nebus ax.gif kas svarbiausia-atsiimant dar pilna baka degalu Tokvila pripila-super tiesiog...kolkas esu kaip toj dainoj- as devintam danguj.......... smile.gif

labai sveikinu drinks_cheers.gif
iki šio mėnesio galo ir manes turi laukti toks džiaugsmas wub.gif jau nebsulaukiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 gegužės 2007 - 19:44
QUOTE(Getter @ 2007 04 21, 14:14)
Nu va kaip fainai  thumbup.gif  (Aš būčiau neatsispyrus ir pirkus oranžinę)  mirksiukas.gif
Maniškė tai aukso spalvos (geltona), kada nors perdažysiu pasteline rūžava  thumbup.gif  reikia prie vairo priderinti ir mašinos spalvą  lotuliukas.gif 
Tarp kitko, teko neperseniausiai dumti greitkeliu tai bandžiau iš savo mažutės išsspausti viską kas įmanoma....ir ką  ax.gif  140km/h ištraukė  thumbup.gif  wub.gif  Aišku neilgai aš tokiu greičiu važiavau, nes stipriai viršyjau leidžiamą greitį...bet likau visai patenkinta  wub.gif

Maniske butent tokia pasteline rozine. Tai as savo masiniuka Babe vadinu kaip parsiuka vaiku filme smile.gif
Maniske daugiausiai isspaude 148 km/h lekiant ant M1 Dublino link nuokalneje ir dar palankiam vejui puciant lotuliukas.gif Net MB su 1.6 litro Bora aplenkiau thumbup.gif Bet daugiau taip nebevazineju - siandien klientas jaunas vaikinukas autoavarijoje zuvo. Tiesiog praejo noras lakstyti.....
Atsakyti