Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

Klaipedoje Toyotoje ratu pakeitimas 56 lt.
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 07, 10:52)
Finansiniu nuostoliu beveik nebuvo- kelios simtines, bet nervai, sugaistas laikas nemenkas nuostolis manyciau...bet uztat pamoka neikainojama... smile.gif

Bet palyginus neblogai baigėsi. Su tuo ir sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 04 07, 11:39)
Klaipedoje Toyotoje ratu pakeitimas 56 lt.

g.gif Įdomu, kiek Vilniuje. Klaipėdoje - 56 lt., Kaune - 72 litai... doh.gif
Aišku, niekas neliepė būtent ten keistis, pati nusprendžiau.
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 07, 12:27)
g.gif Įdomu, kiek Vilniuje. Klaipėdoje - 56 lt., Kaune - 72 litai...  doh.gif
Aišku, niekas neliepė būtent ten keistis, pati nusprendžiau.

O tai čia kaina ratų pakeitimo su permontavimu ar tik pakeitimo?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2007 04 07, 13:25)
O tai čia kaina ratų pakeitimo su permontavimu ar tik pakeitimo?

Su permontavimu...
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 07, 13:36)
Su permontavimu...

Aišku... O tai aš pamaniau, kad taip daug sutaupysiu pakeisdama ratus pati, nes pas mane vasarinės padangos ant kitų ratlankių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 07, 07:37)
Nuvaryti i Tokvila taip ir neprireike, bet masiniuko jau irgi neturiu, pardavem ji kazkokiems zmonems is kaliningrado-tai masinos likimas neaiskus...bet daugiau neskubesiu pasikliaunant intuicija pirkti automobilio. Gavom gera pamoka.

verysad.gif net sunku patikėti, kad nepasisekė su Yarisiuku verysad.gif Bet čia turbūt ne dėl pačio auto kiek prieš tai juo važinėjusių ar prižiūrėjusių žmogėnų kaltė unsure.gif

Na kad ir kaip be būtų...linkiu kaip, kad toj patarlėj - Pirmas blynas prisvilęs - antras mašiniukas būtų thumbup.gif

O man jau kinkos dreba...tuoj į servisą varysiu unsure.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Mano mašiniukui viskas gerai bigsmile.gif Pakeitė tepalus, filtrus, visa kitą ištikrino - super būklėj, sakė tik , kad užvažiuočiau apžiūrai prieš NCT(tech apžiūra) Liepos mėn, bet sakė greičiausiai ir tada viskas bus thumbup.gif

Ech...laimės pilnos kelnės doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, toyotų turėtojos ir gerbėjos 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Nenuorama @ 2007 02 20, 18:00)
bigsmile.gif Sveiki visi  smile.gif Noriu jungtis į jūsų ratą  ax.gif Neseniai nusipirkau Toyota corolla verso  thumbup.gif Gavau patarimų, kad reiktų pasikeisti visus dirželius ir tepalus  doh.gif Gal galit patarti kur tai galima būtų padearyti Vilniuje. Noprėčiau nebrangiai, bet kokybiškai ir patikimai  ax.gif  lotuliukas.gif Ar ėmanoma rasti tokį servisą

Nenuorama, gal jau pasikeitei diržus? Maniškei Corolla Verso tą patį padaryt reiktų, gal ką rekomenduotum, patartum ir kiek tas visas džiaugsmas kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 04, 19:01)
O aš šiandien už ratų pakeitimą sumokėjau 72 litus.  doh.gif Kažkaip daugoka...  g.gif

pradurtos padangos numontavimas,sutaisymas ir sumontavimas plius kitu padangu priputimas man kainavo 10 lt blink.gif -ir cia Garliavoj.. kazkaip labai papigiai thumbup.gif
Atsakyti
Kita savaite ketinu eiti i toyota salona ir pirktis nauja Yarisa...gal turite mamytes pasiulymu kaip kalbeti su pardavejais, kad automobiliui didesne nuolaida padarytu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 14, 15:08)
Kita savaite ketinu eiti i toyota salona ir pirktis nauja Yarisa...gal turite mamytes pasiulymu kaip kalbeti su pardavejais, kad automobiliui didesne nuolaida padarytu?  ax.gif

Gal ir blogai padariau, bet nemoku prašyti ir neprašiau jokios nuolaidos. g.gif Man tik pateikė pasiūlymą patys, pagal kurį už kondicionierių mokėjau žymiai pigiau. Ir viskas. Net žieminių padangų negavau dovanai, teko pirkti. Ir už signalizaciją mokėjau.
Atsakyti