Klaipedoje Toyotoje ratu pakeitimas 56 lt.
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 07, 10:52)
Finansiniu nuostoliu beveik nebuvo- kelios simtines, bet nervai, sugaistas laikas nemenkas nuostolis manyciau...bet uztat pamoka neikainojama...
Bet palyginus neblogai baigėsi. Su tuo ir sveikinu.
QUOTE(BOZZENA @ 2007 04 07, 11:39)
Klaipedoje Toyotoje ratu pakeitimas 56 lt.
Įdomu, kiek Vilniuje. Klaipėdoje - 56 lt., Kaune - 72 litai...
Aišku, niekas neliepė būtent ten keistis, pati nusprendžiau.
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 07, 12:27)
Įdomu, kiek Vilniuje. Klaipėdoje - 56 lt., Kaune - 72 litai...
O tai čia kaina ratų pakeitimo su permontavimu ar tik pakeitimo?
QUOTE(Vitra @ 2007 04 07, 13:25)
O tai čia kaina ratų pakeitimo su permontavimu ar tik pakeitimo?
Su permontavimu...
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 07, 13:36)
Su permontavimu...
Aišku... O tai aš pamaniau, kad taip daug sutaupysiu pakeisdama ratus pati, nes pas mane vasarinės padangos ant kitų ratlankių
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 07, 07:37)
Nuvaryti i Tokvila taip ir neprireike, bet masiniuko jau irgi neturiu, pardavem ji kazkokiems zmonems is kaliningrado-tai masinos likimas neaiskus...bet daugiau neskubesiu pasikliaunant intuicija pirkti automobilio. Gavom gera pamoka.
net sunku patikėti, kad nepasisekė su Yarisiuku Bet čia turbūt ne dėl pačio auto kiek prieš tai juo važinėjusių ar prižiūrėjusių žmogėnų kaltė
Na kad ir kaip be būtų...linkiu kaip, kad toj patarlėj - Pirmas blynas prisvilęs - antras mašiniukas būtų
O man jau kinkos dreba...tuoj į servisą varysiu
Mano mašiniukui viskas gerai Pakeitė tepalus, filtrus, visa kitą ištikrino - super būklėj, sakė tik , kad užvažiuočiau apžiūrai prieš NCT(tech apžiūra) Liepos mėn, bet sakė greičiausiai ir tada viskas bus
Ech...laimės pilnos kelnės
Sveikutės, toyotų turėtojos ir gerbėjos
Nenuorama, gal jau pasikeitei diržus? Maniškei Corolla Verso tą patį padaryt reiktų, gal ką rekomenduotum, patartum ir kiek tas visas džiaugsmas kainuoja
QUOTE(Nenuorama @ 2007 02 20, 18:00)
Sveiki visi Noriu jungtis į jūsų ratą Neseniai nusipirkau Toyota corolla verso Gavau patarimų, kad reiktų pasikeisti visus dirželius ir tepalus Gal galit patarti kur tai galima būtų padearyti Vilniuje. Noprėčiau nebrangiai, bet kokybiškai ir patikimai Ar ėmanoma rasti tokį servisą
Nenuorama, gal jau pasikeitei diržus? Maniškei Corolla Verso tą patį padaryt reiktų, gal ką rekomenduotum, patartum ir kiek tas visas džiaugsmas kainuoja
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 04, 19:01)
O aš šiandien už ratų pakeitimą sumokėjau 72 litus. Kažkaip daugoka...
pradurtos padangos numontavimas,sutaisymas ir sumontavimas plius kitu padangu priputimas man kainavo 10 lt -ir cia Garliavoj.. kazkaip labai papigiai
Kita savaite ketinu eiti i toyota salona ir pirktis nauja Yarisa...gal turite mamytes pasiulymu kaip kalbeti su pardavejais, kad automobiliui didesne nuolaida padarytu?
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 14, 15:08)
Kita savaite ketinu eiti i toyota salona ir pirktis nauja Yarisa...gal turite mamytes pasiulymu kaip kalbeti su pardavejais, kad automobiliui didesne nuolaida padarytu?
Gal ir blogai padariau, bet nemoku prašyti ir neprašiau jokios nuolaidos. Man tik pateikė pasiūlymą patys, pagal kurį už kondicionierių mokėjau žymiai pigiau. Ir viskas. Net žieminių padangų negavau dovanai, teko pirkti. Ir už signalizaciją mokėjau.