Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

Gal zinote kas gerai ismano toyotu taisymus?ar tik tokvila? tokviloje dideles eiles, o velnias, priekine lempa uzgeso ir kas svarbiausia kapotas kazkodel neatsidaro-nu susiparinau nerealiai-masina vaziuoju tik pirma diena, o jau tokios nesamones lenda...vat ir nusipirk masina ne is salono...tikra loterija...Ir dabar dar turiu laukti visa savaite, kol tokvila priims, nes eiles nezmoniskos...
O dar...mums pardavejas dave tik viena rakta, taip isejo...naujo rakto pagaminimas, nes yra imobilaizeris -600lt...zodziu keikiuos nerealiai...ir liudna...ir graudu...vis gi tiek pinigeliu sumoketa, o nusipirkta neaisku ka...
Ir tai dar neviskas...masina rinkomes ilgai, lyg nedauzta, pusantru metu senumo...vaziuojant siandien eme uzsidegti kazkokia lempute-lyg, kad reik variklio diagnostika daryti...Tokviloj trumpai apziurejo ir supratau, taip, kad pardavejai bus netgi atjunge ta laida, kuris rodo ta signala(kazkoks lyg kranelis), nes uzvedus varikli turi isijungti visi paveiksliukai, o tas neisijungia...jis isijungia kai stovi ilgeliau kamstyje...tai meistrai sake, jog galbut bus kazkas prihimicita...zodziu susinervinau neraliai...tokia mano liudna pirma diena...Skambinausi tam pardavejui, bandziau isklausti kas ten galejo vis gi po teisybei buti-ar nebus koks variklio gedimas...tas dievagojasi, kad variklis nepriekaistingas, kad masinoje buvo sugedusi kazkokia elektronika ar sviesos...Vat taip vat...ir apziurejo lygtais masina zmogus, kuris tikrai nusimano masinose-ir vat taip vat apsigavom...zodziu norisi verkti...ir keiktis...

Turiu masinos signalu, paveiksleliu aprasymus ir visos sios masinos dokumentai yra vokieciu kalba..nezinau ka koks uzsidegantis paveikslelis reiskia, mielos mamytes, gal kas turite toyotos aprasyma lietuviu ar bent jau anglu kalba ir galetut man paskolinti atsisviesti...nes as vokiskai nemoku, tenka spelioti...Klausiau tokviloj, bo norejau nusipirkti-sako, mes ju neturim, bet gal bandysim uzsakyti-tipo kita karta kai ateisite tada ziuresim...tai va...liudnas vaizdas...
Atsakyti
Turiu tik lietuviska Corollos aprasyma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 30 kovo 2007 - 07:35
Gudri lape, as ir turiu yariuka...bet aprasymas pas mane dar "gudresnis" - olandu ar kazkokia panasia kalba...nu, tai bandau atsirinkti pagal vokiskus zodzius, nors vokieciu jau irgi nelabai ka pamenu:)
as varau masiniuka i autotoja (kaune), ten siaip irgi eiles, bet gal trumpesnes...uzjauciu,kad tokios problemos su masiniuku, zinau,kiek viskas kainuoja, man uz varztu priverzima paeme 80 lt.

Atsakyti
gudri lape,

Uzuojauta del nesklandumu. Tikiuosi cia nedideli trukumai ir juos greitai pasalinsite su specu pagalba. Cia idejau Yaris 2006 aprasymas angliskai:

http://rapidshare.co...s_2006.pdf.html

Daugumai masinu aprasymus ar remonto vadovelius galima rasti internete per failu apsikeitimo programas - paprasykite vaiku kad paziuretu per Emule (dazniausiai naudoja siustis muzikai ir pan).
Atsakyti
Ale kaip atsisiusti dabar visa sita-man kazkaip neiseina atsisiusti...nes nera kur dawnload daryti kazkodel ax.gif

Kapota jau susitaisiau, lempa pasikeiciau- uz 100lt is viso. Bet ryt varysiu i Tokvila, ziuresim kaip ten bus...itariu teks pakratyti pinigine del prichimicintos elektronikos...matysim...laikykit kumscius 4u.gif
Atsakyti
gudri lape,

spausk apacioj desinej knopke [free]
tada reik palaukti apie minute kol pasirodys nuoroda parsisiuntimui
reik tada ivest keturzenkli koda ir tada jau bus galima siust
Atsakyti
Aciu niekas smile.gif , atsisiunciau, tik cia naujesnis modelis, o maniskis 2005...ir noreciau, kad vienoj kazkokioj kruvoj butu visu tu deganciu lempuciu ant monitoriaus aprasas...bet ir taip labai gerai-tai didelis tau dekui smile.gif bandysiu ieskotis toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 04 04, 15:41)
zinau,kiek viskas kainuoja, man uz varztu priverzima paeme 80 lt.

O aš šiandien už ratų pakeitimą sumokėjau 72 litus. doh.gif Kažkaip daugoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 28, 15:57)
Na va mielosios mamytes, siandien po mano namo langais stovi grazutis Yarisas- pagaliau radom ir nusipirkom...tai jis man toks grazus, kad juomi atsidziaugti negaliu  smile.gif

4u.gif Jau būčiau sveikinus unsure.gif

QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 29, 21:07)
vat taip vat apsigavom...zodziu norisi verkti...ir keiktis...

Na kaip praėjo apžiūra? Kas buvo negerai? Ar viską susitvarkei?
Aš ryt varau tepaliukus ir filtrus pakeist...ir šiaip apžiūrai...labai tikiuosi kad mano saulytė manęs nepaves doh.gif wub.gif
Atsakyti
Nuvaryti i Tokvila taip ir neprireike, bet masiniuko jau irgi neturiu, pardavem ji kazkokiems zmonems is kaliningrado-tai masinos likimas neaiskus...bet daugiau neskubesiu pasikliaunant intuicija pirkti automobilio. Gavom gera pamoka.
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 07, 08:37)
Nuvaryti i Tokvila taip ir neprireike, bet masiniuko jau irgi neturiu, pardavem ji kazkokiems zmonems is kaliningrado-tai masinos likimas neaiskus...bet daugiau neskubesiu pasikliaunant intuicija pirkti automobilio. Gavom gera pamoka.

Na ir suma sumarum, ar turėjot ir finansinių nuostolių, ar tik moralinių?
Atsakyti
Finansiniu nuostoliu beveik nebuvo- kelios simtines, bet nervai, sugaistas laikas nemenkas nuostolis manyciau...bet uztat pamoka neikainojama... smile.gif
Atsakyti