QUOTE(Vitra @ 2007 03 22, 14:35)
Mano corolla, kai nupirkau, rodė, kad naudoja vidutiniskai net 13,6 l/100 km, o pravaziavus koki tukstanti km pradejo mazeti ir dabar po 4000 km rodo, kad naudoja apie 7,0 l / 100 km, net nezinau, ar daugiau dar sis rodiklis mazes...
Kompas rodo vidutines kuro sanaudos nuo paskutinio duomenu nunulinimo. Jei nebuvo nunulinta nuo pirkimo, tai nunulinkite parodymus ir tada ziurekite kiek rodys. turetu buti maziau.
QUOTE(John_Smith @ 2007 03 22, 16:27)
Kompas rodo vidutines kuro sanaudos nuo paskutinio duomenu nunulinimo. Jei nebuvo nunulinta nuo pirkimo, tai nunulinkite parodymus ir tada ziurekite kiek rodys. turetu buti maziau.
O kaip tai padaryti?
QUOTE(Vitra @ 2007 03 22, 15:29)
O kaip tai padaryti?
Turetu buti parasyta automobilio eksploatacijos instrukcijoje (jei automobilis naujas is salono, tokia turetu buti). Nezinau kaip yra toyotoj, bet dazniausiai buna "reset" mygtukas ar funkcija displejuje. Galima tiesiog Toyota atstovams pasiskambinti ir pasakytu.
QUOTE(John_Smith @ 2007 03 22, 17:19)
Turetu buti parasyta automobilio eksploatacijos instrukcijoje (jei automobilis naujas is salono, tokia turetu buti).
Skaitysim
QUOTE(Vitra @ 2007 03 22, 13:35)
Mano corolla, kai nupirkau, rodė, kad naudoja vidutiniskai net 13,6 l/100 km, o pravaziavus koki tukstanti km pradejo mazeti ir dabar po 4000 km rodo, kad naudoja apie 7,0 l / 100 km, net nezinau, ar daugiau dar sis rodiklis mazes...
Va čia tai paguoda, labai ačiū... Lauksiu to pamažėjimo.
QUOTE(Lėja32 @ 2007 03 22, 22:15)
Va čia tai paguoda, labai ačiū... Lauksiu to pamažėjimo.
O tai ką - tau, perkant mašiną, nepasakė, kad sumažės kuro naudojimas palaipsniui? Mane tai informavo, todėl nebuvo naujiena...
QUOTE(Vitra @ 2007 03 22, 21:46)
O tai ką - tau, perkant mašiną, nepasakė, kad sumažės kuro naudojimas palaipsniui? Mane tai informavo, todėl nebuvo naujiena...
Tai va kad nepasakė. Matyt, labai skubėjau išvažiuot...
QUOTE(Lėja32 @ 2007 03 23, 11:04)
Tai va kad nepasakė. Matyt, labai skubėjau išvažiuot...
man irgi nesake.
maciau jau tave, tik nepyptelejau, kol nesitikinau kas ant galinio stiklo:)
kai pravaziavau pamaciau
QUOTE(mng @ 2007 03 25, 09:10)
man irgi nesake.
kai pravaziavau pamaciau
kai pravaziavau pamaciau
Bet kodėl aš nieko nematau?.. Vis dar kažkur skubu tikriausiai...
Na va mielosios mamytes, siandien po mano namo langais stovi grazutis Yarisas- pagaliau radom ir nusipirkom...tai jis man toks grazus, kad juomi atsidziaugti negaliu
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 28, 16:57)
Na va mielosios mamytes, siandien po mano namo langais stovi grazutis Yarisas- pagaliau radom ir nusipirkom...tai jis man toks grazus, kad juomi atsidziaugti negaliu
Sveikinu su pirkiniu . Sėkmingo važinėjimo!!!