Toyota Rav4 priskiriama prie džipų(ne lengvųjų mašinų) ,ar už ją reikia mokėti kelių mokestį 600 lt per metus,jei ji ne įmonės,o privataus asmens
QUOTE(gazele @ 2007 03 15, 15:58)
Toyota Rav4 priskiriama prie džipų(ne lengvųjų mašinų) ,ar už ją reikia mokėti kelių mokestį 600 lt per metus,jei ji ne įmonės,o privataus asmens
Fiziniai asmenys juk kelių mokesčio nemoka...
QUOTE(Vitra @ 2007 03 15, 17:15)
Fiziniai asmenys juk kelių mokesčio nemoka...
Ačiū,taip ir galvojau
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 14, 13:25)
O koki geriau pirkti benzina ar dyzeli? kaip jos uzsiveda ziemos metu?ir kiek mazdaug kuro ima mieste?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Siandienos (kovo 15d.) Lietuvos Ryte Greitkelyje yra kaip tik straipsnis apie degalu rusis
Lenteleje nurodyta:
BENZINAS:
Pliusai:
+pigesne variklio prieziura;
+greiciau isyla;
+mazesne paties automobilio kaina;
+tyliau veikia;
+aukstesni variklio sukiai.
Minusai:
-didesnes degalu sanaudos;
-mazas maksimalus sukimo momentas.
DYZELINAS:
Pliusai:
+ekonomiskumas;
+aukstas sukimo momentas;
+ypac patogus lenkiant;
+efektyvus komerciniam transportui.
Minusai:
-brangesne variklio prieziura;
-veikia garsiau;
-daugiau rupesciu ziema; (mano komentaras - jei naujos kartos variklis, rupesciu ner )
-didesne automobilio kaina
Del kuro sanaudu --> pvz, musu Toyota (2002m.) mieste ryja 6l dyzelino.
mano yariukas irgi 1 l, bet man gana...nu,kadangi, as nesu sportininke, tai man gana...gal ir netraukia kartais, bet jau dabar ismokau ir i kalna minu mazesniu begiu,tai uzlekiu greiciau nei kiti:)
pirkom benzinine, kazkaip dyzeliu nepasitaike:( ziema net per didziausius salcius (buvo cia kada -20) uzsivedziau be problemu, tik kuro sanaudas is pradziu rode tokias dideles (95l), kad tokiu dar nebuvau macius....
o mieste valgo apie 5l....pirkau grynai del ekonomijos.... o kai nuvariau i tech.apziura, tai diedule mane net pasveikino - JUSU AUTOMOBILIS VISAI NETERSIA APLINKOS:) vat taip....
pirkom benzinine, kazkaip dyzeliu nepasitaike:( ziema net per didziausius salcius (buvo cia kada -20) uzsivedziau be problemu, tik kuro sanaudas is pradziu rode tokias dideles (95l), kad tokiu dar nebuvau macius....
o mieste valgo apie 5l....pirkau grynai del ekonomijos.... o kai nuvariau i tech.apziura, tai diedule mane net pasveikino - JUSU AUTOMOBILIS VISAI NETERSIA APLINKOS:) vat taip....
Tai moka ar nemoka fiziniai asmeniai už džipukus kelių mokesčius?
QUOTE(Lėja32 @ 2007 03 02, 20:45)
Priimkite ir mane. Šiandien pagaliau pasiėmiau iš salono savąją Toyota Aygo. Nors ir nedidelė, bet po miestą maltis tiks. Kitaip sakant, sūnui į mokyklą vežioti ir man į darbą suspėti.
sveika kolege,
matau kad tam paciam mieste ir tam paciam rajone vazinejame su aygo, bet dar nepastebejau taves. kokia spalvyte tavo "guzo"? mano raudona, todel vadinu "brashke".
QUOTE(mng @ 2007 03 16, 08:59)
sveika kolege,
matau kad tam paciam mieste ir tam paciam rajone vazinejame su aygo, bet dar nepastebejau taves. kokia spalvyte tavo "guzo"? mano raudona, todel vadinu "brashke".
Sveika,
mano sidabrinė. Iš pradžių irgi norėjau raudonos, bet draudikė sakė, kad jeigu tektų parduoti, lengviau parduot sidabrinę. Be to, prieš tai turėjau raudoną auto (dar tebeturiu, tik nevažinėju).
Nagi bet kaip nepastebėjau tavo "braškės", nesuprantu. Labai mažai tų Aygo matau...
Oj, mergaites! savaitgali teko isbandyti naujaja Toyota Corolla (sedana) - koks kaifas, koks komfortas!!! Ir siaip priejau jau tokios isvados, kad nebera kur tiems automobiliams tobuleti - ir greitu laiku vairuotojui nebereikes mastyti vairuojant - viska masiniukas supypses, sumirkses ir zinosi, ka reikia daryti
Ir dar...jau maciau nauja Toyota AURIS...vajeeee....kokia grazi!!! o koks vidus simpatiskas visiskai naujoviskas - nei i viena toyota nepanasus! Jis automobiliu salonuose pasirodys tik balandzio menesi
Va, kiek prisvaigau cia Jums
Ir dar...jau maciau nauja Toyota AURIS...vajeeee....kokia grazi!!! o koks vidus simpatiskas visiskai naujoviskas - nei i viena toyota nepanasus! Jis automobiliu salonuose pasirodys tik balandzio menesi
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 19, 10:45)
Oj, mergaites! savaitgali teko isbandyti naujaja Toyota Corolla (sedana) - koks kaifas, koks komfortas!!! Ir siaip priejau jau tokios isvados, kad nebera kur tiems automobiliams tobuleti - ir greitu laiku vairuotojui nebereikes mastyti vairuojant - viska masiniukas supypses, sumirkses ir zinosi, ka reikia daryti
Prašom prašom išsamiau pakomentuoti, kad ten papildomai yra, palyginus su 2006 m. Toyota corola
QUOTE(Vitra @ 2007 03 19, 11:01)
Prašom prašom išsamiau pakomentuoti, kad ten papildomai yra, palyginus su 2006 m. Toyota corola
Vitra, apie Corolla klausi ar apie auri?
Jei apie Corolla, tai as ir kalbu apie ta sviezia 2006m. modeli - sedana.
Jei apie Auri... tai vien jau formos naujoviskos - jis toks apvalutis kaip Yaris ir ilgokas kaip corolla (hecbekas) ir labiau atrodo sportinis automobilis O kalbant apie vidu - isriesta centrine konsole, o po ja toks plysys, labai idomiai atrodo
Nemoku ikelti foto...
Bandau galerijos nuoroda ikelti:
Toyota Auris foto
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 19, 11:54)
Vitra, apie Corolla klausi ar apie auri?
Jei apie Auri... tai vien jau formos naujoviskos - jis toks apvalutis kaip Yaris ir ilgokas kaip corolla (hecbekas) ir labiau atrodo sportinis automobilis O kalbant apie vidu - isriesta centrine konsole, o po ja toks plysys, labai idomiai atrodo
Nemoku ikelti foto...
Toyota Auris foto
Nemoku ikelti foto...
Toyota Auris foto
Aš klausiau apie 2007 m. Toyota corolla, nes 2006 m. turiu. Kokios tos naujienos?